• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin ve Güle güle

Bebeğiniz hayırlı olsun. Sağlıklı , sıhhatli gelsin. Salih evlatlardan olsun inşallah. Daha önceden farklı sayfalarda bebek özleminizi biliyordum, şimdi hamile olduğunuzu duyunca çok sevindim:KK54:
Bende aşılama yaptırdım, pazartesi durum belli olacak. Rabbim sizin gibi benimde yüzümü güldürür inşallah:)
tşk ederim.Allah razı olsun..Rabbim sizede tattırsın inş bu ay bu sevinci..zor zamanlar Allah isteyen herkese nasip etsin...güzel haberini bekliyorum.burdan da paylaş

tşk ederim.Allah razı olsun..Rabbim sizede tattırsın inş bu ay bu sevinci..zor zamanlar Allah isteyen herkese nasip etsin...güzel haberini bekliyorum.burdan da paylaş

İnşallah güzel haberler alırım da paylaşırım. Rabbim hayırlısını versin hepimize.

Hayırlı olsun :) Ne güzel bir duygudur kimbilir :)

bebeğinizi kaybettikten kaç ay sonra yeniden hamile kaldınız... bende 9. haftamda kaybettim ve cook üzülüyorum çook ağlıorum :(((((

bebeğinizi kaybettikten kaç ay sonra yeniden hamile kaldınız... bende 9. haftamda kaybettim ve cook üzülüyorum çook ağlıorum :KK43:((((
ben 2 ay dinlendim(doktrum iki ay bekle demişti)ondan sonraki 2. ayda oldu...yani toplamda dört ay sonra...çok iyi anlıyorum seni..rabbim güç kuvvet versin...kalbini ferahlatsın...araştırma yaptırdınmı peki

ben 2 ay dinlendim(doktrum iki ay bekle demişti)ondan sonraki 2. ayda oldu...yani toplamda dört ay sonra...çok iyi anlıyorum seni..rabbim güç kuvvet versin...kalbini ferahlatsın...araştırma yaptırdınmı peki

hayır yaptırmadım... ilk olduğu için araştırma yapılmıyormuş....2 yıl sonra gelmiştim kuzum... böyle gidivermesi çook yıprattı beni.....

hayır yaptırmadım... ilk olduğu için araştırma yapılmıyormuş....2 yıl sonra gelmiştim kuzum... böyle gidivermesi çook yıprattı beni.....
benimde 3,5 yıl sonra gelmişti ilk bebeğim..ben tahlilleri yaptırdım.kan pıhtılaşması çıktı bende..şuan iğne yaptırıyorum

benimde 3,5 yıl sonra gelmişti ilk bebeğim..ben tahlilleri yaptırdım.kan pıhtılaşması çıktı bende..şuan iğne yaptırıyorum

yüksek bir fiyata yapılıyor dedi doktorum... ilk olduğu için yapılmaz dedi.... öyle çook üzülüorum ki...

yüksek bir fiyata yapılıyor dedi doktorum... ilk olduğu için yapılmaz dedi.... öyle çook üzülüorum ki...
benim doktorum araştırma hastanesine git ve 3 düşüğüm var dersin demişti...

hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer…
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..

evet galiba ben hamileyim:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:dünkü şoku atlatıktan sonra sabah arabada müziği yükses açtım başladım istemsiz ağlamaya...şuan hala ağlıyorum:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:rüyadamıyım yoksa.....3,5 yıllık hasretim bitiyormu....off sezen gözümde yaş bırakmadın:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:yazıda yazamıyorum offffffffffffffffff

gelirkende ağlattın giderkende be kuzummm....hoşçakall
ben da hamileyim

Back