• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin ve Güle güle

Cook sevindim hayirli olsun bizde 1 sene beklemistik olmamisti tam artik ne zaman olursa dedim umursamadim gun tutmadim hamile oldugumu ogrendim en cokda stres etkiliyo zaten :) Hayirli olsun ya saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin ins
canım ya kaybettim ben bebeiğimi..şimdi tekrar çalışmalar başladı..

hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer…
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..

evet galiba ben hamileyim:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:dünkü şoku atlatıktan sonra sabah arabada müziği yükses açtım başladım istemsiz ağlamaya...şuan hala ağlıyorum:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:rüyadamıyım yoksa.....3,5 yıllık hasretim bitiyormu....off sezen gözümde yaş bırakmadın:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:yazıda yazamıyorum offffffffffffffffff

gelirkende ağlattın giderkende be kuzummm....hoşçakall
HOŞ GELDİN VE GÜL GÜL DEMİŞSSİN NE OLDU BEBEĞİNE

İLK SAYFADAN OKUYORDUM MERAK ETTİM ATTIM YORUM ALLA ALLA
ilk sayfada her şey zaten neresini okudunuz,ya da bir bebek nere gider,ne olur en fazla bilinçsiz yazıp insanları üzüyorsunuz?acılarımızı hatırlatıyorsunuz ?merhamete davet ediyorum.

NEYSE DİYCEK BİŞEY BULAMIYORUM SİZE YORUM YOK BASKA. ACILI OLABİLİRSİNİZ BUNU BENDEN CIKARAMAZSINIZ K.BAKMAYIN HEPSİNİ OKUMADAN YAZDIM

ilk sayfada her şey zaten neresini okudunuz,ya da bir bebek nere gider,ne olur en fazla bilinçsiz yazıp insanları üzüyorsunuz?acılarımızı hatırlatıyorsunuz ?merhamete davet ediyorum.
İLK SAYFADA HERKES HAYIRLI OLSUN NE GÜZEL FALAN DEMİŞ SİZ COK AGRESİFSİNİZ BENCE ÖNCE DÜŞÜNÜN TEKRAR 1 SAYFAYI OKUYUN SONRA ÇEMKİRİN

İLK SAYFADA HERKES HAYIRLI OLSUN NE GÜZEL FALAN DEMİŞ SİZ COK AGRESİFSİNİZ BENCE ÖNCE DÜŞÜNÜN TEKRAR 1 SAYFAYI OKUYUN SONRA ÇEMKİRİN
terbiyeni takın hakaret eden oldu mu sana çemkirmek ne demek edepsizliğe lüzum yok.

SİZE NE OLUYO BEN ANLAMADIM SİMDİ SON SAYFAYA BAKTIM BİRİ DAHA DEDİM HAYIRLISI OLSUN BEBEGİNE FALAN ODA KAYBETTİM DEMİŞ KUSURA BAKMA DEMİŞ SEN BANA NİE SATASIYORSUNKİ SANA NE OLUYO DÜZGÜN CVP VERSEN BİZDE BİLİRİZ KUSURA BAKMA DEMEYİ

SİZE NE OLUYO BEN ANLAMADIM SİMDİ SON SAYFAYA BAKTIM BİRİ DAHA DEDİM HAYIRLISI OLSUN BEBEGİNE FALAN ODA KAYBETTİM DEMİŞ KUSURA BAKMA DEMİŞ SEN BANA NİE SATASIYORSUNKİ SANA NE OLUYO DÜZGÜN CVP VERSEN BİZDE BİLİRİZ KUSURA BAKMA DEMEYİ
arkadaşım rica ediyorum uzatmayın...gerek yok....

ben işte oldugum için genelde caps lock acık kalıyor mune hanım benim yorumuma bakarmısınız iyi niyetle sordum konu sahibi bile olmayan biri ters kelimeler kullanıyor ben dalga gecmek için sormadım sonucta resmimdeki benim bebeğim aynı sey herkesin basına gelebilir.

ben işte oldugum için genelde caps lock acık kalıyor mune hanım benim yorumuma bakarmısınız iyi niyetle sordum konu sahibi bile olmayan biri ters kelimeler kullanıyor ben dalga gecmek için sormadım sonucta resmimdeki benim bebeğim aynı sey herkesin basına gelebilir.
iyi niyet yada değil burada tartışıp miskin daha fazla canını sıkmayalım olurmu hadi canım

Back