- 18 Temmuz 2014
- 1.858
- 259
- 93
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her şey gönlümüzce olmadı maaleseftebrikler herşey gönlünüzce olsun inşallah
ama olacak inşallah. yoksa oldu mu?her şey gönlümüzce olmadı maalesef
inş filozofum inş...haber ederim ben sana canımcımama olacak inşallah. yoksa oldu mu?
tekrar hamile kalırsan buraya yazmak istemezsen bile bana haber verir misin misk?
sevinmeye başlayayım
topiğini takipteyim hep bende öğrenmek isteriminş filozofum inş...haber ederim ben sana canımcım
ay ağustos inşş yaaaaa...dua edelim ...sen naptın..varmı güzel gelişmlertopiğini takipteyim hep bende öğrenmek isterim
yok bendede aynı hep belirsizlik bi bekleyiş içindeyiz işteay ağustos inşş yaaaaa...dua edelim ...sen naptın..varmı güzel gelişmler
rabbim en kısa zamanda kavuştur bizi bebeklerimize inşyok bendede aynı hep belirsizlik bi bekleyiş içindeyiz işte
inş filozofum inş...haber ederim ben sana canımcım
Ağustos, seni dua konusundan hatırlıyorum. İnşallah sen de yakın zamanda sağlıkla hamile kalır, sağlıkla sağlıklı bebeciklerin annesi olursun.yok bendede aynı hep belirsizlik bi bekleyiş içindeyiz işte
sağol inşallah Allah razı olsun
Ağustos, seni dua konusundan hatırlıyorum. İnşallah sen de yakın zamanda sağlıkla hamile kalır, sağlıkla sağlıklı bebeciklerin annesi olursun.
tşk ederim..ama olmadı..hayırısı........adınıza mutlu oldum. allahım inşallah kucağınıza almayı nasip etsin.
amin inşşş...tşk ediyorumKul sıkışmadan hızır yetismezmis derler bizim oralarda , gecenin ardindan hersabah gunes nasil dogarsa ,eminim sizin icinde dogacak..