canım ya kaybettim ben bebeiğimi..şimdi tekrar çalışmalar başladı..Cook sevindim hayirli olsun bizde 1 sene beklemistik olmamisti tam artik ne zaman olursa dedim umursamadim gun tutmadim hamile oldugumu ogrendim en cokda stres etkiliyo zaten :) Hayirli olsun ya saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin ins
Ya cok uzuldum afedersin kusura bakma lutfen ins en kisa zamanda mutlu bir haber alirsinizcanım ya kaybettim ben bebeiğimi..şimdi tekrar çalışmalar başladı..
estağfurullah...inş...Ya cok uzuldum afedersin kusura bakma lutfen ins en kisa zamanda mutlu bir haber alirsiniz
HOŞ GELDİN VE GÜL GÜL DEMİŞSSİN NE OLDU BEBEĞİNEhiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..
evet galiba ben hamileyimdünkü şoku atlatıktan sonra sabah arabada müziği yükses açtım başladım istemsiz ağlamaya...şuan hala ağlıyorum rüyadamıyım yoksa.....3,5 yıllık hasretim bitiyormu....off sezen gözümde yaş bırakmadın yazıda yazamıyorum offffffffffffffffff
gelirkende ağlattın giderkende be kuzummm....hoşçakall
sirkte cambaz oldu diyesim varHOŞ GELDİN VE GÜL GÜL DEMİŞSSİN NE OLDU BEBEĞİNE
İLK SAYFADAN OKUYORDUM MERAK ETTİM ATTIM YORUM ALLA ALLAsirkte cambaz oldu diyesim var
okumadan başlıklara mı yorum yapıyorsunuz
55 SAYFAYI OKUYANA KADAR ATTIM TERSLEMEYE GEREK YOKİLK SAYFADAN OKUYORDUM MERAK ETTİM ATTIM YORUM ALLA ALLA
ilk sayfada her şey zaten neresini okudunuz,ya da bir bebek nere gider,ne olur en fazla bilinçsiz yazıp insanları üzüyorsunuz?acılarımızı hatırlatıyorsunuz ?merhamete davet ediyorum.İLK SAYFADAN OKUYORDUM MERAK ETTİM ATTIM YORUM ALLA ALLA
bebeğimi kaybettim. okadar yani......55 SAYFAYI OKUYANA KADAR ATTIM TERSLEMEYE GEREK YOK
park kuzumilk sayfada her şey zaten neresini okudunuz,ya da bir bebek nere gider,ne olur en fazla bilinçsiz yazıp insanları üzüyorsunuz?acılarımızı hatırlatıyorsunuz ?merhamete davet ediyorum.
İLK SAYFADA HERKES HAYIRLI OLSUN NE GÜZEL FALAN DEMİŞ SİZ COK AGRESİFSİNİZ BENCE ÖNCE DÜŞÜNÜN TEKRAR 1 SAYFAYI OKUYUN SONRA ÇEMKİRİNilk sayfada her şey zaten neresini okudunuz,ya da bir bebek nere gider,ne olur en fazla bilinçsiz yazıp insanları üzüyorsunuz?acılarımızı hatırlatıyorsunuz ?merhamete davet ediyorum.
terbiyeni takın hakaret eden oldu mu sana çemkirmek ne demek edepsizliğe lüzum yok.İLK SAYFADA HERKES HAYIRLI OLSUN NE GÜZEL FALAN DEMİŞ SİZ COK AGRESİFSİNİZ BENCE ÖNCE DÜŞÜNÜN TEKRAR 1 SAYFAYI OKUYUN SONRA ÇEMKİRİN
arkadaşım rica ediyorum uzatmayın...gerek yok....SİZE NE OLUYO BEN ANLAMADIM SİMDİ SON SAYFAYA BAKTIM BİRİ DAHA DEDİM HAYIRLISI OLSUN BEBEGİNE FALAN ODA KAYBETTİM DEMİŞ KUSURA BAKMA DEMİŞ SEN BANA NİE SATASIYORSUNKİ SANA NE OLUYO DÜZGÜN CVP VERSEN BİZDE BİLİRİZ KUSURA BAKMA DEMEYİ
iyi niyet yada değil burada tartışıp miskin daha fazla canını sıkmayalım olurmu hadi canımben işte oldugum için genelde caps lock acık kalıyor mune hanım benim yorumuma bakarmısınız iyi niyetle sordum konu sahibi bile olmayan biri ters kelimeler kullanıyor ben dalga gecmek için sormadım sonucta resmimdeki benim bebeğim aynı sey herkesin basına gelebilir.
pek kapatmadın hala yazıyorsun burada arkadaşımızı üzüyorsun ondan uyarıyorum bendebiz o konuyu kapattık bence sende kapat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?