• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin ve Güle güle

Canım bak böyle psikolojini etkiliyorsun bence bebek bekleyen ailelerden duyduğum hep şu zamana bıraktığımız anda sıkıntı yapmayıp üzülmeyip beklemediğimiz bir anda oldu hep böyle diyorlar :)böyle düşün lütfen çok üzülüyorum :KK42:
evet nehir.kafamı dağıtmaya çalışıyorum zaten kk'da.ama ara ara böyle ufak tefek şeyler karşıma çıkınca kopuyor bende.yoksa bende hayırlısını diliyorum ,Rabbime sığınıyorum..üzülme sen

evet nehir.kafamı dağıtmaya çalışıyorum zaten kk'da.ama ara ara böyle ufak tefek şeyler karşıma çıkınca kopuyor bende.yoksa bende hayırlısını diliyorum ,Rabbime sığınıyorum..üzülme sen

Haklısın canım herşeyin hayırlısı o yüzden dualarım seninle dua edelim bol bol canım inşallah güzel haberlerini duyacağım :KK68:

ne kadar oldu sen gideli......bilmiyorum geçen zamanı...zamandan saymadım zaten..........................

iyi şükür bazen eşref saatimize denk gelsede benim uykusuzluğum onun huzursuzluğu idare ediyoruz birbirimizi.. :KK19:Sende hayat nasıl gidiyor?
ne güzel...bende geçip gidiyor işte günler.iki ay geçmiş bile üzerinden...çalışıyorum kk'ya taklıyorum.böyle böyl gidiyor bakalım gittiği yere kadar

hayırsız bir evlat olabiliceğini nerden biliyorlar be nazlı kuzumda doğsaydı belki hayırsız bir evlat olabilirdi diyorlar senin için.Aldırma onlara.sen benim hayırlı minik meleğimsin

Hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :KK36:

miskim......amberim.....huzurum.....güneşim......ayımmm...aydınlığım...sevincim...gönül sızım.....miniğim....gözümünnuru...sevdiğim....canparem...özüm....ilkim....özlemim...baharım.....tatlı kuzum.....gülüm.....meleğim....iççekişim....umudum....gözyaşım.....yaşama sevincim...hayata bağlayanım...uykum...uyanıklığım.....evim...neşem.....aşkım...canım............tutkum....hayalim.....yazdığım masalım..taktığım kanadım......annemmmmm......cennetimmm......cennet kokulummmmm......yoksunki artık....

Ben bunu görmemiştim ya :( çok özür dilerim

hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer…
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..

evet galiba ben hamileyim:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:dünkü şoku atlatıktan sonra sabah arabada müziği yükses açtım başladım istemsiz ağlamaya...şuan hala ağlıyorum:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:rüyadamıyım yoksa.....3,5 yıllık hasretim bitiyormu....off sezen gözümde yaş bırakmadın:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:yazıda yazamıyorum offffffffffffffffff

gelirkende ağlattın giderkende be kuzummm....hoşçakall
Şiiri çok beğendim. teşekürler.

Back