Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ya baya fark var.Dün feysimi istedi.Herkese vermem hem müşterim,hem temiz yüzlü kibar bir çocuk kıramadım verdim.Benim için yeni feys açmış.
hayırlı olsun topiğin cnmm
desene çok ciddi
hoşgeldin julia
h.b kızlar nasılsın bakalımm
Tabi düzelme ihtimali var.Arkadaşça görüşmek istiyor.Kibar ve çok efendi olduğu için kırmak istemiyorum.Anlatırım ben ona kız arkadaşın var doğru olmaz falan diye.bozuk dediğine göre düzelme ihtimali var
bu boşluğuda seninle dolduracak
yol ver gitsin
merhabaaaa bende yeni katıldım. :)
temmuzz sormamda sakınca yoksa hangi şehirdesin canım?
merhabaaaa bende yeni katıldım. :)
Hoşgeldin canım.Aslında ben eski üyeyim ama hep uzaktan takip ettim.Pek aktif olmadım.Sonunda başlık açmaya karar verdim.İyi yapmışmıyım.
Ben de Karadeniz'de bir şehir.Demek tayincisiniz.Zor olur ama sevdiğin insan yanındaysa o zorluklar aşılır dimi.memleket iç anadoluda bir şehir
evlenince eşimin işi gereği Bitlis e geldim
Ben de Karadeniz'de bir şehir.Demek tayincisiniz.Zor olur ama sevdiğin insan yanındaysa o zorluklar aşılır dimi.
hşbuldum arda. çok iyi yapmışsın canım başlık açmakla. bende eskiden beri hep okurdum bugün üye oldum. :)
Çok güzel bir site.Sen iyi dayanmışsın üye olmamakla.Ben anında olmuştum.Kuaför saçımı çok kısa kesmişti.Nette saç uzatma yöntemlerini araştırırken buldum burayı.Turplu,yumurtalı bir tarifti.Onu yapmıştım hergün.hşbuldum arda. çok iyi yapmışsın canım başlık açmakla. bende eskiden beri hep okurdum bugün üye oldum. :)