- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet maalesef böyle oldu.Evet eve geç gitmek istemiyorum.Biraz önce aradı yine geç gelecekmiş.Bir de evlilik problemleri var.İşe kendini veremiyor.Beni de soğuttu.Hayırlısı böyleymiş.
Evde de net var abla.Girerim yine.Gerçi çok sinir dokunmatikler ama idare edeceğiz artık.Ya da onbeş günde bir girerim diğer kızlar gibi.
Hep bu hayırsız kızlardan.Senle ikimiz başka topik açar bunlara da söylemeyiz abla.Ne diyim Aslı'cım hakkında hayırlısı olsun.
Dokunmatikleri ben de hiç beceremiyorum.
Evet farkındayım gitgide kopuyoruz birbirimizden.Sende uğramazsan benimde burada hiç işim olmaz .
Noktayı koyar ,dükkanı kapatır gideriz.Gönül böyle olmasını istemiyor ama yapacak bir şey yok.
Evet çok tatlı.Köpek de hayatından bezmiş gibi.Ne tatlı çıkmışlar değil mi?
Hep bu hayırsız kızlardan.Senle ikimiz başka topik açar bunlara da söylemeyiz abla.
Abla yarışma var katılsana.Mail adresinle giriş yapıp soruyu cevaplayacaksın.Tencere kazanabilirsin kurada.
Karacaya tıkla.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?competitions/
Emel,Selen hepsi hayırsız.Vaktim yoktu lafını asla kabul etmiyorum.Başbakanın bile vakti var herşeye.Yeni topiğe gerek var.Kimse okumasın bizi.Evet ya çok hayırsız çıktılar çokk . Emel de yok ortalarda hani yeni bilgisayar almmıştı .
Oh dedim artık her gün uğrar.Maalesef hayal kırıklığı.
Aslım yeni topiğe gerek var mı.. ? Zaten burası bizim , ikimize ait gibi .He vallahi
açarsakta söylemeyelim görsünler bakalım vefasızlık nasıl olurmuş.
Ay bana da bak minnak çoçuklar gibi.
Ama gerçekten kızyorum Aslı'cım ya üzülüyorum bu duruma.
Adres vereceksin yollayacaklar ama tabi sen bilirsin abla.Sağ ol Aslıcım ama katılamam kazanırım falanda iş çıkarırım başıma.
Anladım abla. Ben katıldım.Bir keresinde tava ve tencere kazandım yemek yarışmasında.Bakalım şans bunda olur mu.Sağ ol Aslıcım ama katılamam kazanırım falanda iş çıkarırım başıma.
Haliyle adres vericen gelicek nerden çıktı bi sürü soru cevap .
Sen katıldıysan inşallah sana çıksın .
Tamam ablacığım bakarım.Kolay gelsin sana.Ben de öpüyorum.Aslı'cım bir kaçtır şiir başlıklarına şiirler ekliyorum .
Vaktin olduğunda bakarsın .
Şimdi birazda ev işlerine bakayım .
Güzel bir hafta olsun canım.
çok öpüyorum. Görüşürüz.
Emel,Selen hepsi hayırsız.Vaktim yoktu lafını asla kabul etmiyorum.Başbakanın bile vakti var herşeye.Yeni topiğe gerek var.Kimse okumasın bizi.
Abla bunlar bizi sevmiyor.Seven insan her şartta her koşulda yazar.Aynen.. bende asla kabul etmiyorum.Biz bütün gün burada oturalım demiyoruz ki nete giren insanın beş dakikasını almaz şuraya iki satır yazması..
Hımmm öyle mi diyorsun. Peki nasıl açacaz annem ben hiç anlamam ki.
Hoşgeldin Hüsne.Dişlerini fırçaladın mı yeşil soğandan sonra.Pişt selam ben hüsne celepoglu celepoglu et lokantasının sahibi bahattin celepoglunun karısı