- 6 Nisan 2013
- 280
- 16
Yuh, yini mi buldun orayı. Pinteres acayip bir yer. Hakikaten yok yok.kizlaar ben gedim.benim minnaklar beni cok yoruyor.bir de bu aralar nete hep okulla ilgili biseyler arastirmaya giriyorum.
pinterest diye bi site var.muzaam bi yer.yok yok uye de oluyorsun ne ararsan cikiyor.sac modelleri orgu kuraibyeler
Aslı, sırf evini görmek için bile takip ettiğin kadının linkini versene hacım.
Üff Aslı yaa, gece gece canımı senin mamadan istettin. Sucuk da yok evde. Gidip kaşarlı tost yaptım, ama kandırmadı bünyeyi.
Anam! işten mi ayrılacaksın aslı... Konuştun mu adamla. Bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum de. Zart diye ayrılma. Nereden bulacak senin gibi elemanı hemen. Karısıyla sorun yaşayacağını sen tahmin etmiştin zati.
Ne o len dükkan, mükkan kapatmalar. Mukaddesim ALOO!!!. Güz dönemi girişi giriyoz diye dükkan kapanır mı ayol. Vay kalleşler. Hemen ekarte olmuşuz. Alacağınız olsun sizin. Mukaddes hanım, bizsiz geçen Armutlu günlerinizi unutmayınız lütfen. Aslıtoş hanım, inşallah ayrılmazsınız işten. Ama evde kalınca, işten, güçten ne kaa bilgisayara girecen, görecez. Tüüü, neler neler yazmışlar. Laflara bak, laflara. Atar mı yapıyonuz bağa. Teker teker gelin üleyn.
Karaca tencere yarışmasına ben de katıldım. O tencereyi alıp size hava atmadan, şurdan şuraya gidebilemezsiniz. Ben alacam o tencereyi. Aslı, ayın 15'ini hatırlat hacım. Gömmüşler beni rismen.
Son düzenleme: