Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amanınnn pisliğe bak iğrençççç ...hem nasıl kokar Allah su sabun vermiş gir haşla sabunla kendini .
Dokuz günde kurtlanır insan.
Tabi ki alırsın yavrum senin gibi temiz marifetli çalışkan insan nerde.
Sohbet güze lde benim artık çıkmam lazım Aslı'cım .
Malum akşam yemek telaşı.
Size güzel sohbetler. Hayırlı akşamlar olsun.
İyi bakın kendinize .Görüşmek üzere inş.
Kurtlanmak ne kelime.İnsanlar çeşit çeşit işte.Bu da ona doğal geliyor demekki.Ama birilerinin bunun yanlış olduğunu söylemesi lazım.Belki bilmiyor öğrenmemiş dimi.Sanane demenin mantığı yokki.
adra kaldık başbaşa ellam.
Belliki öğreten olmamış Aslı'cım burda anneyi suçlarım benim bildiğim adet döneminin 3. cü günü boy abdesi alınır.
Ha arada da alırsın ama 3. gün esastır bunu bilmediği o kadar belli ki savunmasını da mantıksızca geçiştirecek tabi.
Bilmiyorsan büyüklerinden öğren bilmemek değil öğrenmemek ayıp de bitirmek lazım işi. Fazlası zorlamaya girer ki kaybetmek istemem Aslı'cım seni.
Ve ben gider artık .
Tekrar çok öpüyorum ,güzel akşamlar diliyorum efendim.
iyi akşamlar cnm.
Güle güle abla.Mutfakta kolay gelsin sana.Görüşürüz.
Mukaddesim güle güle kullan tilefonunu. Mukaddesim, kimse o yakının geçmiş olsun. Hastalık çok kötü yav. Sağlık ne değerli bişey. Allah herkese sağlık, şifa versin. Antibiyotiğin sonuncusunu içemedim. Felaket böbrek ve barsak ağrım var. Bozdu böbreeemi, barsak mukozamı antibiyotik.
"Yoksa sen de enişten gibi yemeğin üzerine bir şey yediğinde ağzımın pası mı gitsin diyorsun "
Ülen Mukaddesim, uğraşma şu adamla.
Emel akşamdan akşama iki hurma yahu.O da kilo yapmaz diye düşünüyorum.Gaz maz bana işlemez.Napim ancak sıra geliyor ona:)Sırf vitamin olsun diye zorla yediğim de oluyor.Bazen de hiç yemiyorum.
Kıvanç bana hiç çekici gelmiyor.Sempatik ve sıcak değil.İnsanlardan kaçıyor.O tipleri hiç sevimli bulmam.
Bırak şu antibiyotikleri.Doğal şeylere yönel araştırıp.Ne varsa doğada var.
aslicim geldim iste nerede olucam koy yolundayim :))
GB de kim bu gunes ya.jalede icten yikacak sayerleri ama niye ? akselin babasi ile bi is ceviriyorlar.
son sahne cok iyiydi keremin abisinin hayalini gormesi.