Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh Aslı'cım iki hurmayla kalamıyorum maalesef olduğunda hepsi bitecek rahat edemem yoksa.
Kıvanç bana da hep soğuk gelmiştir.Bu dizide ki kalpaklı, üniformalı Kurt Seyit hali hoş ama .
Bilirsin evel ezel üniformalı delüğanlılara zaafım vardır.
Daha çok bu nedenle merak ediyorum . Bakalım nasıl bişey olacak.
Zeytin Tepesi diye bir dizi başlıycak Ayvalıkta çekiliyormuş fragmandaki çiftliği hatırladın mı Nazlı'nın çiftliği..
Hey gidi oralara kadar gittiğim, sıcaktan beyin kanaması geçirdiğim günler dedim.
benim de hastaligim gecmedi bir aydir.bogazim tirtiklaniyor sonra hafif kiriklik nezle oksuruk .
arkadasimin evine gecen aksam hirsiz girmis.ucunceye.ortada pek bisey yokmus sadece cuzdandaki paralari almis. bazilari evdebisey bulamayinca evin icine buyuk - kucuk abdestlerini yapiyorlarmis ya da halilara filan yag dokuyorlarmis.
Bize de komşumuzun evi yandı diye para toplayan iki çingene kılıklı kadın gelmişti. Hiç olacak şey mi. Sen kapı kapı dolaştaa bilmem neredeki mahallelere git, para topla komşun için.Emel bizim işyerine gelen dilencinin haddi hesabi yok.Yarin da cuma gelen giden bitmez.Bana da devamli gelen bir adam vardi.Birinin evi yandi yardim topluyoruz diye.Vermedim inanmadim çünkü.Aradan az zaman geçti.Bu sefer başka bir bahaneyle geldi.Bende gecen gün de başka bahaneyle geldiniz dedim birşey soyleyemedi çekti gitti.Halen de gelir kendi gibi salak saniyor beni:)Bir ay önce de sakalli tuhaf giyimli biri yardim kutusu birakti.Musteri vardi birşey diyemeden gitti.Ama kaldirdim kutuyu.Paranin nereye gittiği belli değil.Ama yaslilara dayanamıyorum.0nlar da alisti uğramadan gitmiyorlar.Bazi kadınlar da çok iyi giyimli oluyorlar sasiriyorum.
Hadi yav Nazlı'nın evi demek. Dizi güzele benziyor. Ama başka diziyle çakışıyor. Tekrarını kaçırmamak lazım. Başrol delüğanlı da çirkin ama çekici. Bu dizide öyle geldi bağa. Eve bir daha dikkatli bakayım.
Mukaddes ablacigim bugün izinliyim.Kimse yokki ne yazacagim.Kustum yazmiyorum artik.
Selen yeni işiyle meşguldür.
Filiztoşum,biryerlere gitmedin mi tatilde?
Zeytin Tepesi'nin tekrarını izledim dün gece. İlk bölümden hoşuma gitti. Ama kadın oyuncu daha hoş biri olabilirdi. Bu akşam yeni bölüm var. Muhteşem Yüzyıl'la çakışıyor ama özetine denk geliyor. İnşallah izleyebilirim. 8 yıl sevgilinin yalancı şahitliği yüzünden hapis yatacaksın ve hala ona sevgi besleyebileceksin. Çok zor. Boş yere hapis yatan insan küskün olur, kabullenemez, vs. Bunda hiç öyle bişey yok. Annesi rolünü de gencecik kadın oynuyor. Kart kızların genç annesi.
Hu huuu adracım , küsme bak ben geldim
Selen yeni işiyle meşguldür.
Filiztoşum,biryerlere gitmedin mi tatilde?
Zeytin Tepesi'nin tekrarını izledim dün gece. İlk bölümden hoşuma gitti. Ama kadın oyuncu daha hoş biri olabilirdi. Bu akşam yeni bölüm var. Muhteşem Yüzyıl'la çakışıyor ama özetine denk geliyor. İnşallah izleyebilirim. 8 yıl sevgilinin yalancı şahitliği yüzünden hapis yatacaksın ve hala ona sevgi besleyebileceksin. Çok zor. Boş yere hapis yatan insan küskün olur, kabullenemez, vs. Bunda hiç öyle bişey yok. Annesi rolünü de gencecik kadın oynuyor. Kart kızların genç annesi.
Çok haklısın Aslı'cım kaç zamandır bende gelemedim ama yinede küsme yavrum sen
İzledim diziyi baştan sona.Güzel dizi bence.Çocuk da anlamadan dinlemeden yargıladı hemen.Bu nasıl aşk.Aslıhan Gürbüz Bir Bulut Olsam dizisinde fettan bir kadını çok güzel oynamıştı.O tür roller yakışıyor ona.Ama bu dizide de gözüme batmadı.Dediğin gibi anne biraz genç kalmış kızlara.
Ben de özeti kaçırdım baktığımda yeni bölüm başlamıştı Aslı'cım.Ama güzel benim de hoşuma gitti.Sen sekiz sene beyhude hapis yat sevmeye devam et. Aşk her şeyi af ediyor demek ki.Aslıhan Gürbüz bu rol için kilo vermiş.İlk tanıtımlarda gözüme hoş değişik gelmişti.
ama akşamki saçı besleme gibi hiç hoşuma gitmedi.İzmir den gelen ablası da ne kadar havalı değil mi?
Bahsettiğiniz anne başı örtülü gizemli kadın mı hani bir evden girip dosya alan . eğer oysa anne olabilecek yaşta gibi geldi bana.
Final sahnesi de yaşanan aşkın bitmediğini ortaya koydu .Bakalım bu durumda nişanlı Oya ne yapacak, yüz ifasedi katlanam bu duruma der gibiydi.İnşallah izlemeye devam ederim de şurada konuşacak ortak bir dizimiz olur.
Abla bu aşk insana herşeyi yaptırır.Kızın saçlarını ben de beğenmedim.Perçemlerini yana alsa daha iyi olur.Ablayı oynayan kadını ben çok beğenirim.Anneyi biz şu anki dönemde oynayacak sanıp genç dedik.Orada da bir mantık hatası var.Kadın uzun boyluydu şimdi çekmiş baya:)Oya'nın bakışı çok komikti.Kızı niye oyalıyorsun başkasını seviyorsan dimi.