Hoşbeş Sayfası

adra

Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana.
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
13.766
13.437
Selam herkese.
:KK8:
Derdi tasası olan,muhabbet etmek isteyen herkes buyursun gelsin.Güzel dostlukların başlaması dileğiyle hoşgeldiniz.:KK6:

bismillah diyelim, ayağımı sileyim :KK55:
hooooop ben geldimmmm:KK55:
hayırlı uğurlu olsun topiğin:nazar:
merhabalar efendimmm:21:

hayırlı olsun topiğiniz
merhabalar deyip dalıyorum topiğe...

Bugün pazar kimse yok.Benim gibi bahtsız çalışan yoktur heralde.:KK43:Kahvaltımı yapayım ben de.:KK56:

bismillah diyelim, ayağımı sileyim :KK55:
hooooop ben geldimmmm:KK55:
hayırlı uğurlu olsun topiğin:nazar:
merhabalar efendimmm:21:

Hoşgeldin canım.Bugün pazar kimse yoktur dedim ama beni yalnız bırakmadın.Muhabbete de beklerim her zaman.:KK16:

Emellll gel kız açtım topiği.:KK52:

Simit zeytin,peynir,reçel eşliğinde kahvaltımı yapıyorum.Buyrun gelin hanımlar.:KK56:Anneme az reçel koy dedim yanıma.Koca bir kaseyi koyuvermiş.:KK52:

hayırdır rejimde misin yoksa?:KK56:

Ben kendimi bildim bileli rejimdeyim.:KK1:Lafta öyle ama görüntü öyle demiyor.:KK1:Rejimdeyim demek ağzıma dolanmış.Ama bir haftadır iyi gittim maşallah bana.:KK53:

Yaş olarak yolun yarısını geçtim ama üniversiteli müşterilerimden sinema teklifi alıyorum.:KK1:Beni genç sanıyorlar.Biraz önce yaşımı söyledim bakalım ne diyecek.:KK52:

Hayatta inanmam diyor.:KK37:

Ahh ahhh gençliğimde nerdeydin be çocuk.Ne kibar ve tatlısın öyle.Seni görünce mutlu oluyorum,çok güzelsin,çok güzel gülüyorsun diyor.:KK14: Halbuki bilmiyor ki makyajla güzelim.:KK1:

Kızlar gelsenize yahu deli gibi kendi kendime konuşuyorum.

Hayırlı uğurlu olsun yeni topiğiniz :nazar: Bol sohbetler, vıdı vıddılar, dırdırlar diliyorum :KK1::KK1:
Teşekkür ederim canım hoşgeldin.Vıdı vıdı,dır dır güzelmiş.:KK1:

Ahh ahhh gençliğimde nerdeydin be çocuk.Ne kibar ve tatlısın öyle.Seni görünce mutlu oluyorum,çok güzelsin,çok güzel gülüyorsun diyor.:KK14: Halbuki bilmiyor ki makyajla güzelim.:KK1:

Kızlar gelsenize yahu deli gibi kendi kendime konuşuyorum.

yaş farkı fazla değilse kaçırma:KK6:

yaş farkı fazla değilse kaçırma:KK6:
Yok canım ya baya fark var.:KK37:Dün feysimi istedi.Herkese vermem hem müşterim,hem temiz yüzlü kibar bir çocuk kıramadım verdim.Benim için yeni feys açmış.:KK37:

X