hoş geldin yiğit alim bebişim

kuzum21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2008
559
0
96
37
Samsun
arkadaşlar ben 4 haftaönce dogum yaptım dogumdan cok korktum ama ALLAHIMA şükürler olsun bebegim dünyaya geldi cok güzel bir duygu anne olmak oğlum cok yaramaz uyumuyor
birde 1sorum olacak benim oglum 5 10 dakikada 1meme istiyor bu normal mi yoksa alışkanlık mı anlamadım:ecrin_bebek:

cnm allah analı babalı büyütsün inş isminide çok sevdim benimde 9 yaşında kardeşim var adı yiğit ali inş yiğit gibi bir delikanlı olur

gayet normal daha küçük olduğu için emerken yoruluyor tam doymadığı içinde sonra yine istiyordelikafadulden

teşekkür ederim bebeşim25 peki grip olması normal mi gribi benden kapmadı babası ve annemden kaptı

teşekkür ederim bebeşim25 peki grip olması normal mi gribi benden kapmadı babası ve annemden kaptı

sütünden geçmez bana doktorum öyle demişti yani aynı havayı soluyorlarsa ve grip olmalarına rağmen kucaklarına alıyorlarsa onlardan kapıp grip olması normal

burnu tıkalıysa burun açma aspiratörü var çok kolay birde fizyosol diye burun damlası var çok işe yarıyo emzirmeden 10 dak önce sık ki emerken rahat nefes alsın:sm_cool:

ImageShack® - Image Hosting bunu tıkla. açılan sayfada gözat var ordan bilgisayarında kayıtlı olan resmi seç. altta rakamlar var. resim boyutu olarak 800*600 ü seç. host it yazan yeri tıkla bekle. yeni açılan sayfada eklediğin resim küçük görünecek. o resmin üzerine tıkla bekle. açılan sayfada sol tarafta forum yazan linki kopyala ve buraya yapıştır.

allah'ım!günahlarımın tamamını;kücüğünü ve büyügünü,ilkini ve sonunu,gizlisini ve acıgını bagışla!hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…