- 5 Mart 2019
- 149
- 127
-
- Konu Sahibi fistikkrokan
Peki işlem esnasında canınız yandı mı? Beni en çok düşündüren bu sanırımMerhaba ben kullanıyorum olumsuz hiçbir tarafını görmedim sadece spiral taktırdıktan sonra adetim kesildi. Önceden lekelenmeler oluyordu artık oda olmuyor. Doktorum normal olduğunu söyledi
Bende ondan korkuyordum ama korktuğum kadar olmadı. Adetin 3.günü yaptırmıştım zaten rahim de genişliyor adetliyken o yüzden çok fazla ağrılı bi işlem olmadı. Kendinizi kasmassanız çabucak takılıyorPeki işlem esnasında canınız yandı mı? Beni en çok düşündüren bu sanırım
Cok teşekkürlerBende ondan korkuyordum ama korktuğum kadar olmadı. Adetin 3.günü yaptırmıştım zaten rahim de genişliyor adetliyken o yüzden çok fazla ağrılı bi işlem olmadı. Kendinizi kasmassanız çabucak takılıyor
Rica ederimCok teşekkürler
Geçmiş olsun tedaviniz tamamlandı mı pekibende 5ay ayrı süerelerde kullandım ama bana tedavi amaçla taktılar tam tersi cocuk içi önce tedavi olmam gerekti
çok şükür canım rahim duvarında kalınlaşma vardı 2sene ugrastım şu anlk sorun yok o bitince tüp bebek tedavisine başladım oda bitmedi henüzGeçmiş olsun tedaviniz tamamlandı mı peki
Allah size en kısa sürede sağlıklı bir evlat versin inşallahçok şükür canım rahim duvarında kalınlaşma vardı 2sene ugrastım şu anlk sorun yok o bitince tüp bebek tedavisine başladım oda bitmedi henüz
Sanırım adetin 3.günü takılıyormuş. Siz de işlem esnasında acıma oldu mu5.5 yıldır mirena kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederm
hayır olmadı ben oğluma doğum yaptım 40. gün gel dedi doktorum o gün takıldı sorun yok şükür ama bu ay veda edicem artık ikinci istiyoruz nasipse:)Sanırım adetin 3.günü takılıyormuş. Siz de işlem esnasında acıma oldu mu
inşallah en kısa sürede sağlıklı bir evladınız daha olur :)hayır olmadı ben oğluma doğum yaptım 40. gün gel dedi doktorum o gün takıldı sorun yok şükür ama bu ay veda edicem artık ikinci istiyoruz nasipse:)
amin inşallah rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin:)inşallah en kısa sürede sağlıklı bir evladınız daha olur :)
Merhaba birşey sormak istiyorum 15 gün önce hormonlu spiral taktırdım ilk üç gün lekelenme oldu geçti daha sonradan tekrar lekelenme ile başlayıp yoğunlaştı adet mi oldum kanama neden anlamadım dr a gittim 8.günü kaymış mı die ama hayır yerinde sizde de kanama oldu mu normal mi yani şimdiden teşekkür ederim…Merhaba ben kullanıyorum olumsuz hiçbir tarafını görmedim sadece spiral taktırdıktan sonra adetim kesildi. Önceden lekelenmeler oluyordu artık oda olmuyor. Doktorum normal olduğunu söyledi
9 ayi geçkin bende de hormonlu spiral var Adetleri cok cok azaltiyor lakin düzensiz, uzayan lekeler yapabiliyor .Yani her sey normal ve yolunda bile olsa oluyormuş bu tarz düzensizlikler .Cok arastirdim ben,tedavi icin takildi bana.Dedigim gibu adet yogunlugunu cok cok azaltti ama lekelerden henüz tam kurtulamadim 9 ay oldu.Dr 1 seneye kadar böyle olabiliyor bazilarinda dedi.Merhaba birşey sormak istiyorum 15 gün önce hormonlu spiral taktırdım ilk üç gün lekelenme oldu geçti daha sonradan tekrar lekelenme ile başlayıp yoğunlaştı adet mi oldum kanama neden anlamadım dr a gittim 8.günü kaymış mı die ama hayır yerinde sizde de kanama oldu mu normal mi yani şimdiden teşekkür ederim…
Canım ben normal sprail taktırdım ama ful adet oluyordum uzun sürüyor çok oluyordu doktor sana yaramamış dedi çıkardı bunla farklı mı acaba5.5 yıldır mirena kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederm
Sizinki bakir spiral sanirim,hormonly spiraller farkli evet.Adetleri cok azaltiyor.Canım ben normal sprail taktırdım ama ful adet oluyordum uzun sürüyor çok oluyordu doktor sana yaramamış dedi çıkardı bunla farklı mı acaba
Ben mirena kullandığım için sadece diğerlerini bilmiyorum canım ama ben memnundumCanım ben normal sprail taktırdım ama ful adet oluyordum uzun sürüyor çok oluyordu doktor sana yaramamış dedi çıkardı bunla farklı mı acaba