Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor şüphelenmekte haklı olabilir, panik yapacağınıza bir an önce sorunun ne olduğunu bulun.
Arkadasım doktor hormonal bozukluktan şüphelendi fakat benim korkum araştırmalarım neticesinde büyük bir sorun çıkması veya Polikistik over. Umarım sadece hormonal bozukluk olarak kalır. Panik yapmıyorum korkuyorum sadece ve sorunun ne olduğu insallah ortaya cıkınca paylasıcam.. Sizden tavsiyelerinizi yorumlarını istiyorum,teşhis amaclı değil zaten bir derdim var bölümündeyiz ve benim derdim sıkıntım bu Kusura bakmayın fazla gerginim kuzum
Arkadaslar sizce regl dönemimi beklemeden gidip yaptırsam su testi ? Nasıl yapılıyor nasıl oluyor daha önce yaptırmıs olan arkadaslarr ? İlla regl mi olmam lazım ya of daha yeni bitti bekle simdi kim beklicek ekimi
Selam kızlar. Canım o kadar sıkkınki kendimi bir yere kapatıp ağlamak ağlamak ağlamak istiyorum..
Geçtiğimiz sene yüzümde kollarımda ve sırtımda sivilcelenme şikayetiyle cildiyeye gitmiştim. Yüzümde hafif tüylenmede vardı (göbeğimde ve diğer çoğu yerdede var.). Doktor ilaç yazdı birde hormonlarına baktır dedi. Aynı gün kadın doguma gittim adetin 2. veya 3. günü geliceksin yapıcaz dedi. Bendeki aptallık salladım unutuldu gitti öyle Sene içerisinde tüm vücut lazer epilasyona basladım kıl yogunlugum coktu azalma oldu ama yüzümdeki tüyler erkek sakalı oldu olucak az kaldı ! Bu sabah 5 seansta garanti veren uzmanı(!) aradım herzamanki gibi gelin bakalım dedi...
5 gibi kardesimle yine cildiyeye gittik sivilce sorunu yine. Bende cok yok ama kollarımla basım dertte sag kolumun üst kısmı izlerle doldu. Kardesimde delikanlı oluyor ya taktı sivilcelere Doktor hanım bana baktı ve direkt dediki yüzünde kıllar var erkek çocuklarının oralarında kıl cıkarr kız gibi değil yüzün (ki yüzümü bi görün dibine girip bakınca belli oluyor kıllar!) kısacası kadın moralimi sıfıra indirdi. Regl dönemim yeni bitti önümüzdeki ay gidip hormon testi yaptırıcam hemen. Az önce netten baktım biraz biri diyor polikistik over hormon bozukluguna kıllanmaya sebep oluyormus %90 öyleymiş ergenlik döneminde başlarmışş ileride çocuk sahibi olması çok zormuş ! Biri diyor hormon ilaçları çok kilo aldırıyormuşş. Biri dediğim çoğu yerde bu tip şeyler yazıyor. Biliyorum netten bakılarak teşhis olmaz ama yazılanlar çok moralimi bozdu kızlar inanın yazarken ağlıyorum ya Ya benim çocuğum olmazsa ya böyle bozuk bozuk yasarsam ilaç kullanıp kilo alırsam Aklımda bin ton şey var çok mutsuzum ya niye böyle oldu neden böyleyimmm İlaç kullanıcam kilo alıcam belki o kistlerden var bende çocugum olmicak aklıma bin ton şey geliyor normalde böyle hemen morali bzulan takan biri degilim ama işte...
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaslarr,bu sorunu yasamıs olanlar ühüühü