kızlar adetin 3.günü yapılan hormon testini yaptırdım fakat doktorla görüşemedim bilen varsa yorumlayabilir mi?
estradiol......52
fsh .............5,25
lh ..............5,29
prolaktin .....29,8
tsh .............3,66
estradiol da yüksek diğerlerinde normal yazıyordu ama prolaktin biraz yüksek gibi geldi bana sizce normal mi ?
geçmiş olsun kendi referans degerlerim ile karşılaştırdım prolaktin normal degeri 26 diyor bence çok yüksek değil sinki ama dr daha iyi bilir bide lh,fsh dan büyükse pko var diyorlar sizin degerler birbirine yakın dr birşey demedi mi.
geçmiş olsun kendi referans degerlerim ile karşılaştırdım prolaktin normal degeri 26 diyor bence çok yüksek değil sinki ama dr daha iyi bilir bide lh,fsh dan büyükse pko var diyorlar sizin degerler birbirine yakın dr birşey demedi mi.
tatile çıkıyorduk tam bu testi yaptırdığımda doktora gösteremedim hastanenin sitesinden aldım sonuçları senin değerlerin için nasıl ve senin doktorun sana bu değerlerin kaç olması gerektiğini söyledi tekrar gitmem lazım doktora pko ne oluyor ilk muayene için gittiğimde kist yok demişti ama sonradan oluşmuş olabilir mi?
pko bir çeşit kist sonradan oluşmuyor bildiğim kadar ile demek ki sende yokmuş benim prolaktin degerim birinde 30 çıktı ilaç kullandım 7 ye düştü dr gerekli görürse sanada ilaç verir hemencik düşüyor zaten geçmiş olsun.
pko bir çeşit kist sonradan oluşmuyor bildiğim kadar ile demek ki sende yokmuş benim prolaktin degerim birinde 30 çıktı ilaç kullandım 7 ye düştü dr gerekli görürse sanada ilaç verir hemencik düşüyor zaten geçmiş olsun.