Hormon testi estradiol düşüklüğü

Ay yok ne menepozu Benimde 1.31 amh, fsh 7 idi kimsede menepoz demedi. Amh 0.2 bile olsa 3-5 yıla anca menepoza giriliyor. Sen nasıl gireceksin. İnsanları boşa strese sokuyorlar. Bu stresle nasıl hamile kalınır ki? Varikosel ameliyatı sonrası doğal kalan çok hayırlısı olsun ins

Bu ay ki yaptığım testte E2 daha iyi çıktı, ilk yaptığım test zamani çok stresliydim. Yaşınızı bilmiyorum ama stresinde hormonlar uzerinde etkili olduğunu düşünüyorum.
Benim dusukden sonraki 4cu ayim. Diger hormonlarim çok iyi çikti. Doktor da hamile kalmak için ideal bir sureç dedi. Estradiola normal dedi. Bakalim bu ay çatlatma ignesiyle deniycez. InsaAllah olumlu sonuç alirim. Stresli degildim tam tersi tatil donuşu vermişdim. Fsh degerim 4 çikti. Doktor çok beyendi değerleri. Estradiolcun onemi yok dedi. Referans araligi 19du verdiğim hastanede

Empati yapmıyorlar maalesef. Ameliyat için beklemediyiz, inşallah doğal yollardan kalırım, teşekkürler.

Bu süreçte iyi bir doktora gelmek çok önemli moral için. İnşallah olumlu sonuçlanır, güzel haberi alırsınız.

Merhabalar konu eski ama benim ultrason görüntüm normal diğer değerlerimde öylr sade estradiol düşük siz ne yaptınız acaba

Merhaba tek sorununuz estradiol düşüklüğü müydü peki ?
benimde herşey normal gözüküyor e2 18 çok düşük
Hayır onu ilaçlarla ayarlıyoruz zaten tüp bebekte. Benim eşimin değerleri de sıkıntılı cıktı sonradan. Amh değerimde az sayılır, ultrasonda folikül sayım da azdı. Öyle ki embriyolarım bile az oluştu. E2 halledilmeyecek bi şey değil yani. Bir de hangi gün bakılmıştı o da önemliydi sanırım. Unuttum detayları, tam bilgi de veremiyorum

İşte şuan tek sorun e2gibi gözüküyor rahim filmi filan çektirmedim ama 10 aydır da gebelik oluşmadı hiç
AMH 1.999
LH 2.71
FSH 5,44
PROLAKTİN 16,89
ESTRADİOL 18
değerlerim şuan bu şekilde adetin 3.günü bakıldı doktorlar da pek anlamıyorlar mı bilmiyprum normal diyip geri yolluyorlar
eşimin de değerleri iyi çıktı sorun yok şuan da ne yapacağımı bilmiyorum açıkcası hiç bişey de kullanmıyorum

Yumurta takibi yaptınız mı? Klomen çatlatma falan denendi mi?
İsterseniz bi tüp bebek merkezine başvurun. Tüp bebek yapmak zorunda değilsiniz. En doğru yolu onlar izliyor.

Yumurta takibi yaptınız mı? Klomen çatlatma falan denendi mi?
İsterseniz bi tüp bebek merkezine başvurun. Tüp bebek yapmak zorunda değilsiniz. En doğru yolu onlar izliyor.
yok şuan için hiç bir tedaviye başlanmadı ocakta işten ayrılıyorum o zamana kadar salıp sonra rahat rahat başlaırm diye düşündüm

yok şuan için hiç bir tedaviye başlanmadı ocakta işten ayrılıyorum o zamana kadar salıp sonra rahat rahat başlaırm diye düşündüm
En azından bi yumurta takibi yapın doktorunuzla. Yumurtalarınuz yeterince büyüyor mu, yeterli olgunlukta çatlıyor mu bi bakın. Veya ilk etapta lh testlerinden alıp evde kendiniz yumurtlama gününü belirleyip değerlendirmeyi deneyin. Olmazsa doktora basvurun. Yine olmazsa rahim filmi vs. Diye
Devam ediyor süreç.

bir gebenin günlüğü ovülasyon testlerinden aldım şuan başlayacağım şuan evet bende düşündüm yumurta takibini kaçıncı gün gitmem gerekiyor buna bakılması için

bir gebenin günlüğü ovülasyon testlerinden aldım şuan başlayacağım şuan evet bende düşündüm yumurta takibini kaçıncı gün gitmem gerekiyor buna bakılması için
Yine adetliyken gitmeniz gerekiyor, doktorunuz hangi günler geleceğinizi söyler. Evde bi deneyin ovulasyon testleriyle olmazsa diğer ay adetliyken gidin yumurta takibi yapmak istediğinizi söyleyin. Belki de tek sıkıntınız yumurtlamayı denk getirememiş olmaktır.

Eşim vardiyalı çalışıyor bende tam gün çalışıyorum çoğu zaman denk gelmiyoruz zaten son 4 5 aydır da haftasonundan haftasonuna ilişki olmaya başladı açıkcası zaten oda ayda 3 kez oluyo anlayacağınız takvimde yumurtlama gösterdiği günlerden 14 gün sonra adet oluyorum eğer yumurtlamadan 14 gün sonra adet olayı doğru ise genelde 1 kez filan denk geliyo ama yeterli olmuyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…