- Konu Sahibi minik kalp0753
-
TSH, FSH, LH değerlerin normal bence estradiol ve prolaktin de sorun var gibiMerhaba arkadaşlar dr hemen gidemeyeceğim için bilgili arkadaşlardan kısa bilgiler istiyorum. hormonlarım ne durumda iyi mi kötümüüüEki Görüntüle 2306672
Canım keşke anlasam da yardımcı olsam yaaaa
TSH, FSH, LH değerlerin normal bence estradiol ve prolaktin de sorun var gibi
canım proklatin aşırı yüksek diyemeyiz ama normal değerinden yüksek , hayıt çayı , aslan pençesi ile düşürenler var , doktorun ne dedi ?Merhaba arkadaşlar dr hemen gidemeyeceğim için bilgili arkadaşlardan kısa bilgiler istiyorum. hormonlarım ne durumda iyi mi kötümüüüEki Görüntüle 2306672
canım proklatin aşırı yüksek diyemeyiz ama normal değerinden yüksek , hayıt çayı , aslan pençesi ile düşürenler var , doktorun ne dedi ?
canım nerede yaptırdın testi bende bu ay yapacağımevet canım prolaktin çok değilmiş stresten bu kdr yükselmiş olabilrmiş öbür ay tekrar baktırcam
canım nerede yaptırdın testi bende bu ay yapacağım
Tesekkur ederim canim aynen sonuclarimiz ayni zaten farkettgm gibi yazdm sana . Naptn gittin mi sonuç ogrenmeyeAynen canım sana yazdım etiketlemeyi unutmuşum
bende büyük ihtimal özelde yapacağım ücreti ne peki?ben çalıştığım ve vaktım olmadığı için özel hastaneye gittim canım
bende büyük ihtimal özelde yapacağım ücreti ne peki?
Tesekkur ederim canim aynen sonuclarimiz ayni zaten farkettgm gibi yazdm sana . Naptn gittin mi sonuç ogrenmeye
tamam canım teşekkür ederimcanım benim ailemden birisi gittiğim hastanede çalışıyor ve 1. dereceden yakını olduğum için yarı fiyat ödüyorum.
Emziriyo musun?Merhaba arkadaşlar dr hemen gidemeyeceğim için bilgili arkadaşlardan kısa bilgiler istiyorum. hormonlarım ne durumda iyi mi kötümüüüEki Görüntüle 2306672
Anladm canim hani bilmiomda benim değerlerimi gordun bide tedaviden hemen sonra hamile kaldmbanada çok yüksek değil normal dedi canım stresten yükselmiş olabilir dedi
Gebeliği önler, daha da yükselirse memelerden süt getirir.PRL yüksek görünüyor ama ne anlama gelir hiç bilmiyorum.
Emziriyo musun?
Prolaktinin biraz yüksek çıkmış onun dışındakiler çoh güzel maşallah
Anladm canim hani bilmiomda benim değerlerimi gordun bide tedaviden hemen sonra hamile kaldm
Emziriyo musun yazdım hamile misin yazmadım kicanım hamile değilim ki :)
Emziriyo musun yazdım hamile misin yazmadım ki
Emzirirken prolaktin yüksek çıkar. Anlattım uzun uzun işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?