- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi minik kalp0753
-
Herşey iyi olcak kuzum benimanladım canım inşallah seninkide benim seviyelerimeeee iner
bari hormonlarım iyi olsun tüpler zaten gidik :/
Benimde prolaktinim 32ydi hamile kalmami o engelliyormus ilac kullandigim ay hamile kaldim.eger cocuk planiniz varsa engelleyen muhtemelen odur
Herşey iyi olcak kuzum benim
Inşallah benimde iner çünkü bebeğe zarar olabiliyo
Prolaktin yüksek canım o da süt hormonu o yüksek olduğu zaman hamile kalamazsın dr sana ilaç verip onu düzene sokacak
Evet canım hemen düzeliyor korkma :)evet canım ilaç yardımıyla düzelen bir durum sanırım inşallah kolay düzene girer :)
Merhaba arkadaşlar dr hemen gidemeyeceğim için bilgili arkadaşlardan kısa bilgiler istiyorum. hormonlarım ne durumda iyi mi kötümüüüEki Görüntüle 2306672
Evet canım hemen düzeliyor korkma :)
Öyle valla rabbim yardımcımız olsun canm ınsallah sanada nasip eder. Dr ne zaman gidecen sonuçlar icinanladım canım bi yerden tutsak bi yerden dökülüyoz :)
ama önce allahın sonrada dr ve ilaçlrın yardımıyla atlatcaz kuzum bu günleri
Bunu adetinin 3.günü yaptırdın dimi canım?
Prolaktin yani süt hormonun biraz yüksek ama dert etme sakın ilaçla düşer hemen
Fsh 10'un altında olması beklenir o da sınırı aşmamış normal. Tsh 'de düşük çıkmış gayet iyi. Bi tek prolaktin acuk yüksek o da ilaçla düşer dediğim gibi
Öyle valla rabbim yardımcımız olsun canm ınsallah sanada nasip eder. Dr ne zaman gidecen sonuçlar icin
Tamam canım inşallah iyi seyler duyucanöğleden sonra patronum gelince gitcem canım şuan tam saati belli değil giderken yazarım sana
diğerlerininde iyi olmasına sevindim canım :) süt hormonunda kolay düşmesi iyi bari canım ilaç kullanıp bırakınca tekrar yükseliyormu
Yani ben öyle bişey duymadım zannetmiyorum öyle hemen yükseleceğini
Adet gecikmelerin olmazsa düzeldi demektir zaten:)
kuzum işin garibide bnm adetlerim zaten düzenli
Canim benimde lh 8,56 dydi yuksek dedi doktor 3 ay ilac tedavisi oldum sonra duzeldiMerhaba arkadaşlar dr hemen gidemeyeceğim için bilgili arkadaşlardan kısa bilgiler istiyorum. hormonlarım ne durumda iyi mi kötümüüüEki Görüntüle 2306672
bnmki 9 o zaman iyi değil sanırım :/Prolaktin yüksek sinir 23.ilac verir dr muhtemelen.fsh da sinira yakin 10 sinir zaten.bi dr dan 7 yi gecmemesi gerektigini duymustum.diger degerlerin normal.
Canim benimde lh 8,56 dydi yuksek dedi doktor 3 ay ilac tedavisi oldum sonra duzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?