hormon sonuçlarım yardım

hiç çocuğum yok o zaman :KK70:
Genelde bi ilaç veriyorlarmış. İki arkadaşımın göğüslerinden aniden süt gelerek öğrenmişler. Bekar ikisi de..birinde gercekten bu tümör çıkmış, haftada 3 gün ilaç kullanıyormuş. Hayat boyu. Gebe kalmak istediğin zaman biraz uğraşıcaz demiş doktoru şimdiden.
Diğer arkadasımda tümör çıkmadı, ama ilaçla düşürdüler çünkü gögüslerinden süt geliyodu ve adet düzeni bozulmuştı. Ama düzelince değer bıraktı ilacı.

Benimki kendi kendine düzelmişti.
Sonradan bidaha baktırmadım ama, sonradan bi oğlum oldu.

Genelde bi ilaç veriyorlarmış. İki arkadaşımın göğüslerinden aniden süt gelerek öğrenmişler. Bekar ikisi de..birinde gercekten bu tümör çıkmış, haftada 3 gün ilaç kullanıyormuş. Hayat boyu. Gebe kalmak istediğin zaman biraz uğraşıcaz demiş doktoru şimdiden.
Diğer arkadasımda tümör çıkmadı, ama ilaçla düşürdüler çünkü gögüslerinden süt geliyodu ve adet düzeni bozulmuştı. Ama düzelince değer bıraktı ilacı.

Benimki kendi kendine düzelmişti.
Sonradan bidaha baktırmadım ama, sonradan bi oğlum oldu.

Allah uzun ömürler versin oğlunuza
banada dr çok yüksek değil stresten olabilir dedi çünkü adetim düzenli ve aksama olmuyor gögüslerimden de süt gelmiyor canım

Şirinem daha şimdi gördüm mesajını, hepsini de okuyamadım. Cevap bulabildin mi soruna? Yok ise sana ilk sorum bu hormon testini yaptırdığında adet miydin ve kaçıncı günüydü? İkinci sorum sen bebek sahibi olmak için mi gitmiştin dr a yoksa rutin kontrol mü? Son sorum da yaş kaçtı? Ona göre yorumlayabilirim canım

Tatlım yoksun sanırım. Tahlil sonuçlarını biraz inceledim, muhtemelen adetinin ilk 3-4 günü içinde yaptırmışsın. Buna göre FSH,LH ve E2 normal, PRL biraz yüksek, kullandığın bazı ilaçlar varsa (alerji, mide koruyu, anti-depresan,.. gibi ) veya stres varsa yükselmesi normal. PRL sürekli yüksek seyrediyorsa göğüslerde hassasiyet, sızlama, ağrı, dokunanama, akıntı vs olabilir. Yoksa geçici bir durumdur. Sağlıklı bir ömrün olsun inaşaallah :KK60:

Merhaba arkadaşlar dr hemen gidemeyeceğim için bilgili arkadaşlardan kısa bilgiler istiyorum. hormonlarım ne durumda iyi mi kötümüüü :(Eki Görüntüle 2306672
Canım prolaktinin yani süt hormonun yüksek ama hiç merak etme bir ilaçla hemen düşer diğerleri de normal inşallah her sey istediğin gibi olur

Tatlım yoksun sanırım. Tahlil sonuçlarını biraz inceledim, muhtemelen adetinin ilk 3-4 günü içinde yaptırmışsın. Buna göre FSH,LH ve E2 normal, PRL biraz yüksek, kullandığın bazı ilaçlar varsa (alerji, mide koruyu, anti-depresan,.. gibi ) veya stres varsa yükselmesi normal. PRL sürekli yüksek seyrediyorsa göğüslerde hassasiyet, sızlama, ağrı, dokunanama, akıntı vs olabilir. Yoksa geçici bir durumdur. Sağlıklı bir ömrün olsun inaşaallah :KK60:

bende dr gittim canım senin dediğin gibi dedi öyle çok bi yükselme yok dedi bakalım. bebek istiyorum ama asıl problemim hormonlar değil. onlarada baktırmak istedim bir problem varmı die ama yokmuş şükür:)

bende dr gittim canım senin dediğin gibi dedi öyle çok bi yükselme yok dedi bakalım. bebek istiyorum ama asıl problemim hormonlar değil. onlarada baktırmak istedim bir problem varmı die ama yokmuş şükür:)
Günaydın şirinem :KK36: Hormonların bu duruma engel görünmüyor başka engel de yoksa hakkınızda şimdiden hayırlısı olsun :) Asıl problemin için faydam olacaksa ben buralardayım

Merhaba arkadaşlar dr hemen gidemeyeceğim için bilgili arkadaşlardan kısa bilgiler istiyorum. hormonlarım ne durumda iyi mi kötümüüü :KK43:Eki Görüntüle 2306672
Minikim değerlerin normal geldi bana zaten doktorun en iyisini bilir , kendine iyi bakarsan sonucu da güzel olur Allah gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲🏻

Allah uzun ömürler versin oğlunuza
banada dr çok yüksek değil stresten olabilir dedi çünkü adetim düzenli ve aksama olmuyor gögüslerimden de süt gelmiyor canım
Bende de sanırım yıl 2012 idi, adet düzensizliği yoktu göğüste süt de yoktu. Ama işte soktular tomografiye, hatta doktor dedi ki tmografi 1 santimde küçükse görmüyor, 3 ay sonra ya da 6 ay sonra tkrr gel çekelim fln. Ben sallamadım kaçtım 😂
O zamanlar da çocuk fikri dahi yoktu kafamda.
Sonradan 8-9 ay gebelik olmayıncan baktırmıştım 12 çıkmıştı, inmiş yani .

Bende de sanırım yıl 2012 idi, adet düzensizliği yoktu göğüste süt de yoktu. Ama işte soktular tomografiye, hatta doktor dedi ki tmografi 1 santimde küçükse görmüyor, 3 ay sonra ya da 6 ay sonra tkrr gel çekelim fln. Ben sallamadım kaçtım 😂
O zamanlar da çocuk fikri dahi yoktu kafamda.
Sonradan 8-9 ay gebelik olmayıncan baktırmıştım 12 çıkmıştı, inmiş yani .

aynen canım değişebilir kontrol altında tutmak lazım

Back