hormon sonuçlarım yardım

23 yaşındayım evet düşünüyorum canım

23 yaşındayım evet düşünüyorum canım
Degerlerin anormal gozukmuyor.kafana takicak bibdurum yok.
ama sadece prolaktinine gene baktir sonraki ay.takip amacli ..
Benim 30 lardayken sonra 40 50 cikip sabitlendi..
Ben takip ettim. Dostinex kullandim.
Ama senin suanlik stres yapman gereken bi durumun yok. Insallah olur hayirlisiyla.

Anladım canım sağolasın içim rahatladı :)
peki adet gününe göre değer değişiklik gösterir mi ben 4. gün yaptırdım bu testleri

Reactions: H M
Anladım canım sağolasın içim rahatladı :)
peki adet gününe göre değer değişiklik gösterir mi ben 4. gün yaptırdım bu testleri
2.3.4 genelde pek farketmiyor. Sen obur ay devlet hastanesi yakinsa olmazsa gene verirsin prolaktin icjn.muhtemelen bu sekilde degerin. Rica ederim.

2.3.4 genelde pek farketmiyor. Sen obur ay devlet hastanesi yakinsa olmazsa gene verirsin prolaktin icjn.muhtemelen bu sekilde degerin. Rica ederim.
Merhaba ben 5+4 günlük hamileyim ve prolaktin 54 çıktı yani hamile kalmadan önce de hep yüksek çıkıyordu bunun bebeğe bir zararı olur mu acaba

Merhaba ben 5+4 günlük hamileyim ve prolaktin 54 çıktı yani hamile kalmadan önce de hep yüksek çıkıyordu bunun bebeğe bir zararı olur mu acaba
Yok hamileliktede yukseliyor zaten bildigim kadariyla.. hormonal degisiklik zaten hamilelikte oluyor. Ben birsey olmaz diye biliyorum anlik dusup de yukselebiliyor yani prolaktin degişken cok. Hamile kalmaylada yukselebilir sanirim. Doktorunuza da sorsrsiniz.. insallah olmaz birsey.

Teşekkür ederim

Reactions: H M
Merhaba arkadaşlar dr hemen gidemeyeceğim için bilgili arkadaşlardan kısa bilgiler istiyorum. hormonlarım ne durumda iyi mi kötümüüü Eki Görüntüle 2306672
Canım tsh değerin iyi gözüküyo benim ilk başta 5in üstünde cıktı 1e indirmistim hamileliği öğrendim değerime yine bakıldı 3kusur cıktı kadın doğumcu bana onu 2in altina indirmemiz gerek dedi şuan ilacım ayarlandı tekrar gidecem bakalım nolacak senin iyi görünüyo yani canm

anladım canım inşallah seninkide benim seviyelerimeeee iner
bari hormonlarım iyi olsun tüpler zaten gidik :/

Merhaba arkadaşlar dr hemen gidemeyeceğim için bilgili arkadaşlardan kısa bilgiler istiyorum. hormonlarım ne durumda iyi mi kötümüüü Eki Görüntüle 2306672
Benimde prolaktinim 32ydi hamile kalmami o engelliyormus ilac kullandigim ay hamile kaldim.eger cocuk planiniz varsa engelleyen muhtemelen odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…