- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
- Konu Sahibi minik kalp0753
-
kuzu ben pek anlamıyorum yanlış yönlendirmek istemem.Merhaba arkadaşlar dr hemen gidemeyeceğim için bilgili arkadaşlardan kısa bilgiler istiyorum. hormonlarım ne durumda iyi mi kötümüüüEki Görüntüle 2306672
Şimdi acildi.. yani prolaktinin asiri yuksek degil doktor bana bu degerle ilac vermem demisti. Ama obur ay yine baktir yinede.
hamilelik dusunuyormusun? Yasin kac bide.
Fsh lh orani iyi ama referans araligini goremedim. Ama aralarindaki bağlanti iyi.
E2 inde fena degil oda iyi.
Degerlerin anormal gozukmuyor.kafana takicak bibdurum yok.23 yaşındayım evet düşünüyorum canım
kuzu ben pek anlamıyorum yanlış yönlendirmek istemem.
Degerlerin anormal gozukmuyor.kafana takicak bibdurum yok.
ama sadece prolaktinine gene baktir sonraki ay.takip amacli ..
Benim 30 lardayken sonra 40 50 cikip sabitlendi..
Ben takip ettim. Dostinex kullandim.
Ama senin suanlik stres yapman gereken bi durumun yok. Insallah olur hayirlisiyla.
2.3.4 genelde pek farketmiyor. Sen obur ay devlet hastanesi yakinsa olmazsa gene verirsin prolaktin icjn.muhtemelen bu sekilde degerin. Rica ederim.Anladım canım sağolasın içim rahatladı :)
peki adet gününe göre değer değişiklik gösterir mi ben 4. gün yaptırdım bu testleri
tamam tatlışımmm
Merhaba ben 5+4 günlük hamileyim ve prolaktin 54 çıktı yani hamile kalmadan önce de hep yüksek çıkıyordu bunun bebeğe bir zararı olur mu acaba2.3.4 genelde pek farketmiyor. Sen obur ay devlet hastanesi yakinsa olmazsa gene verirsin prolaktin icjn.muhtemelen bu sekilde degerin. Rica ederim.
2.3.4 genelde pek farketmiyor. Sen obur ay devlet hastanesi yakinsa olmazsa gene verirsin prolaktin icjn.muhtemelen bu sekilde degerin. Rica ederim.
Yok hamileliktede yukseliyor zaten bildigim kadariyla.. hormonal degisiklik zaten hamilelikte oluyor. Ben birsey olmaz diye biliyorum anlik dusup de yukselebiliyor yani prolaktin degişken cok. Hamile kalmaylada yukselebilir sanirim. Doktorunuza da sorsrsiniz.. insallah olmaz birsey.Merhaba ben 5+4 günlük hamileyim ve prolaktin 54 çıktı yani hamile kalmadan önce de hep yüksek çıkıyordu bunun bebeğe bir zararı olur mu acaba
Teşekkür ederimYok hamileliktede yukseliyor zaten bildigim kadariyla.. hormonal degisiklik zaten hamilelikte oluyor. Ben birsey olmaz diye biliyorum anlik dusup de yukselebiliyor yani prolaktin degişken cok. Hamile kalmaylada yukselebilir sanirim. Doktorunuza da sorsrsiniz.. insallah olmaz birsey.
Amin canim sendende.tamam canım sağol allah razı olsun
Prolaktin (PRL) 30.51 ng/ml
TSH 1,43 µIU/ml
FSH, Folikül stimülan hormon 9.29 mIU/ml
LH 8.56 mIU/ml
Estradiol, E2 28,79 pg/ml
Adetin 3.gunu yaptırdıysan Prolaktin biraz yüksek kuzum dostinex diye bir ilaç var doktorun onu verir muhtemelen
Hiç anlamam ki kuzim :)
Tamam kuzum adet sonrası için biraz yüksek ilaçla düşer ama4. günü yaptım canım
Hiç anlamam ki kuzim :)
Canım tsh değerin iyi gözüküyo benim ilk başta 5in üstünde cıktı 1e indirmistim hamileliği öğrendim değerime yine bakıldı 3kusur cıktı kadın doğumcu bana onu 2in altina indirmemiz gerek dedi şuan ilacım ayarlandı tekrar gidecem bakalım nolacak senin iyi görünüyo yani canmMerhaba arkadaşlar dr hemen gidemeyeceğim için bilgili arkadaşlardan kısa bilgiler istiyorum. hormonlarım ne durumda iyi mi kötümüüüEki Görüntüle 2306672
Canım tsh değerin iyi gözüküyo benim ilk başta 5in üstünde cıktı 1e indirmistim hamileliği öğrendim değerime yine bakıldı 3kusur cıktı kadın doğumcu bana onu 2in altina indirmemiz gerek dedi şuan ilacım ayarlandı tekrar gidecem bakalım nolacak senin iyi görünüyo yani canm
Benimde prolaktinim 32ydi hamile kalmami o engelliyormus ilac kullandigim ay hamile kaldim.eger cocuk planiniz varsa engelleyen muhtemelen odurMerhaba arkadaşlar dr hemen gidemeyeceğim için bilgili arkadaşlardan kısa bilgiler istiyorum. hormonlarım ne durumda iyi mi kötümüüüEki Görüntüle 2306672
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?