- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi minik kalp0753
-
O zaman stresten fırlamış olabilir
Strese girince hormonlar sapıtıyo:)
Biraz yüksek aslan pencesi tavsiye ederimbnmki 9 o zaman iyi değil sanırım :/
Benimde 8 li biseydi hicbisey demedi dr.simdi düstümü ve hamile kalabildinizmiCanim benimde lh 8,56 dydi yuksek dedi doktor 3 ay ilac tedavisi oldum sonra duzeldi
Biraz yüksek aslan pencesi tavsiye ederim
Prolaktin en fazla 20 olması gerekiyo biraz yüksek canim digerleri normalMerhaba arkadaşlar dr hemen gidemeyeceğim için bilgili arkadaşlardan kısa bilgiler istiyorum. hormonlarım ne durumda iyi mi kötümüüüEki Görüntüle 2306672
Dustu canim hamileyimBenimde 8 li biseydi hicbisey demedi dr.simdi düstümü ve hamile kalabildinizmi
Yumurtlama sorunum ondan dolayiymis canimne işe yarıyomuş o hormon canım 3 ay sürdü tedavisi
Bulsam atacam o zamanki sonuc kagidimin resminiYumurtlama sorunum ondan dolayiymis canim
Benimde 8 li biseydi hicbisey demedi dr.simdi düstümü ve hamile kalabildinizmi
Prolaktin en fazla 20 olması gerekiyo biraz yüksek canim digerleri normal
Bunu kimin icin yazdn canim benim icin yazdıysan tskkur ederimay kız valla noktasına virgülüne aynı
sağ salim kucağına al yavrunu canım
Bunu kimin icin yazdn canim benim icin yazdıysan tskkur ederim
Prolaktin yüksek canım ama çok değil strese bağlı yükselmiş olabilir
Ama bence bi kez daha baktııırr. Korkutmak gibi olmasın da benim de ilk 30 çıkmıştı, ihmal etmestresssssss göbek adımızzzzzzz
Ama bence bi kez daha baktııırr. Korkutmak gibi olmasın da benim de ilk 30 çıkmıştı, ihmal etme
Prolaktine adet olmadığın dönemlerde de bakılıyo aklında olsun kuzuaynen canım öbür ay bidaha baktırırım
Prolaktine adet olmadığın dönemlerde de bakılıyo aklında olsun kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?