hormon sonuçlarım yardım

anladım canım inşallah seninkide benim seviyelerimeeee iner :KK200:
bari hormonlarım iyi olsun tüpler zaten gidik :/
Herşey iyi olcak kuzum benim 😚
Inşallah benimde iner çünkü bebeğe zarar olabiliyo

Benimde prolaktinim 32ydi hamile kalmami o engelliyormus ilac kullandigim ay hamile kaldim.eger cocuk planiniz varsa engelleyen muhtemelen odur

sağol canım benim ama ilaç yardımıyla kolay düşüyor sanırım
allah yavrunu sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin canım

Prolaktin yüksek canım o da süt hormonu o yüksek olduğu zaman hamile kalamazsın dr sana ilaç verip onu düzene sokacak

Merhaba arkadaşlar dr hemen gidemeyeceğim için bilgili arkadaşlardan kısa bilgiler istiyorum. hormonlarım ne durumda iyi mi kötümüüü :KK43:Eki Görüntüle 2306672

Bunu adetinin 3.günü yaptırdın dimi canım?
Prolaktin yani süt hormonun biraz yüksek ama dert etme sakın ilaçla düşer hemen
Fsh 10'un altında olması beklenir o da sınırı aşmamış normal. Tsh 'de düşük çıkmış gayet iyi. Bi tek prolaktin acuk yüksek o da ilaçla düşer dediğim gibi

anladım canım bi yerden tutsak bi yerden dökülüyoz :)
ama önce allahın sonrada dr ve ilaçlrın yardımıyla atlatcaz kuzum bu günleri :KK200: :KK200:
Öyle valla rabbim yardımcımız olsun canm ınsallah sanada nasip eder. Dr ne zaman gidecen sonuçlar icin

Bunu adetinin 3.günü yaptırdın dimi canım?
Prolaktin yani süt hormonun biraz yüksek ama dert etme sakın ilaçla düşer hemen
Fsh 10'un altında olması beklenir o da sınırı aşmamış normal. Tsh 'de düşük çıkmış gayet iyi. Bi tek prolaktin acuk yüksek o da ilaçla düşer dediğim gibi

diğerlerininde iyi olmasına sevindim canım :) süt hormonunda kolay düşmesi iyi bari canım ilaç kullanıp bırakınca tekrar yükseliyormu

diğerlerininde iyi olmasına sevindim canım :) süt hormonunda kolay düşmesi iyi bari canım ilaç kullanıp bırakınca tekrar yükseliyormu

Yani ben öyle bişey duymadım zannetmiyorum öyle hemen yükseleceğini
Adet gecikmelerin olmazsa düzeldi demektir zaten:)

Back