• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Horlayan eşi bosayan var mi?

Aranızdaki cinsellik bittiği için eşiniz birlikte uyumaya bu kadar anlam yüklüyor sanırım. Aranızdaki bağı bu şekilde korumak istiyor.

Yoksa ben ayrı uyumanın ilişkiyi zedelediğini düşünmüyorum.

Yani uykusuzluk vs. zordur eminim ama sadece horlama benim için boşanma sebebi olmazdı. Ama sizin evliliğinizde başka sorunlar da var ve çözüm aramayı bırakmışsınız karşılıklı.
Çok mantıklı hiç böyle düşünmemiştim

Benimki sizin kadar olmasada horlar pozisyonunu değiştirdiğinde düzelir ara ara beni rahatsız ettiği olmuştur çocuktan önce yatak ayırmadık ama çocuktan sonra ayırdık şuan ben çocukla yatıyorum çok huzurluyum istediğimiz zamanda beraber yatıyoruz aramızda çok iyi eşim horluyo diye boşanacakmıyım onun elinde olan bir şey değil ki ilk zamanlar bende çok sinirlenirdim ama bu yüzden boşanmayı hiç düşünmedim cünkü oğlumda ara ara horluyo o zaman onuda atayim :)))
Zaten eşim ayrı uyumayı kabul etse benim için sorun yok o kabul etmiyor illa ki birlikte uyuyacakmisiz

Şu saat oldu hala uyuyamadım. 11 senedir evliyim ve 11 senedir doğru düzgün bir uyku uyuyamadım. Sabahlara kadar elimde yastık battaniye küçük bebeğimle oda oda geziyorum. Burnundan ameliyat oldu yine de düzelmedi. Arka odalardan bile duyuluyor horlama sesi ve ben artık kafayı yemek üzereyim. Ayrı uyuyalım diyorum ona da hayır diyor yatak ayrilmazmis evlilikte burda da var öyle ayrı yatilmaz diyenler ama öyle olmuyor. Yemin ediyorum artık intiharı düşünme noktasına geldim kimse beni anlamıyor. Birde çalışan insanım hadi gece uyumadık gündüz ara ara kestirsem öyle bir imkanım da yok. Ben artık boşanmak istiyorum bu nedenle boşar mı mahkeme? Boşanma nedeni olduğuna dair haberler gördüm fakat hukuk bilgisi olanlar bilgilendirebilir mı beni.
benim eşim de horlar ve baya horlar ama ben alıştım artık duymuyorum 😁 gerçi ondan önce uyuyorum o nedenle olabilir

Orda da şöyle bir durum var bebek mama yemiyor sadece emziriyorum o yüzden o uyansa bile bebeği ben alıyorum o tekrar dalıyor uykuya tabi ben yine uykusuz kalıyorum aslında ayrı uyuma olayı neden bu kadar tabu ben bunu anlamıyorum ayrı uyusak sorun yok aslında

Niye bu kadar söz dinler haldesin ki? Ayrıca niye sorup resmileştiriyorsun? Söyleminde yatakları ayırmadık de Bir tane pratik bir yatak al ( katlanır şişme yavru vs. ) eşinle yatağa gir o dalınca , çocuk uyandırınca tüy

Horlama sesine dayanamıyorum asla uyuyamam. Yanında biri horluyorsa her horladığında kendisini uyandırır ve gözlerinin içine bakarak “HORLUYORSUN” derim :KK53: binlerce kez uykularını bölerek aslında bir nevi kendilerini tedavi ediyorum. Uykumu bölenin uykusunu bölerim. Olmazsa yastıkla boğmaya çalışırım. O sırada uyanıp karşı koyuyorlar zaten.

Odanızı ayırın gitsin. Cidden hasta olursunuz birkaç sene içinde.

Şu saat oldu hala uyuyamadım. 11 senedir evliyim ve 11 senedir doğru düzgün bir uyku uyuyamadım. Sabahlara kadar elimde yastık battaniye küçük bebeğimle oda oda geziyorum. Burnundan ameliyat oldu yine de düzelmedi. Arka odalardan bile duyuluyor horlama sesi ve ben artık kafayı yemek üzereyim. Ayrı uyuyalım diyorum ona da hayır diyor yatak ayrilmazmis evlilikte burda da var öyle ayrı yatilmaz diyenler ama öyle olmuyor. Yemin ediyorum artık intiharı düşünme noktasına geldim kimse beni anlamıyor. Birde çalışan insanım hadi gece uyumadık gündüz ara ara kestirsem öyle bir imkanım da yok. Ben artık boşanmak istiyorum bu nedenle boşar mı mahkeme? Boşanma nedeni olduğuna dair haberler gördüm fakat hukuk bilgisi olanlar bilgilendirebilir mı beni.
Alisamazsiniz ki. Ben de alışamadım. Horlayiinca durtuyorum, tekmikliyorum hala aynı şiddetle devam ediyorsa horultusu onu salona kanepeye gönderiyorum.
Bir insan uykusunda yorulur mu? Beyni zonklar mi? Öfkelenir de kendini yer mi? Ben böyle oluyorum o horultuyu duyunca. O nedenle çok çok çok haklısınız ve eşinizin başka hiç bir problemi yok iyi bir aileyseniz bosanmayin. Yatakları ayırın, bir zahmet evin en ücra odasına gitsin kapiyida kapatsın horlayacaksa da orada horlasin. Zaten bebeğinize de bakmıyormus gece bari sizi ekstra yormasin. :KK53:
Bu arada esinizin kilo problemi var mı?

Zaten eşim ayrı uyumayı kabul etse benim için sorun yok o kabul etmiyor illa ki birlikte uyuyacakmisiz

Çok tuhaf bir durum gerçekten. Peki eşinizi seviyor musunuz? Yani tüm sorunları bir tarafa koyduğunuzda, eşinize sevgi duyuyor musunuz? Yoksa sadece birlikte çocuk büyüten iki ebeveyn olarak mı görüyorsunuz...

Benim eşim de kilo aldığı zaman çok horluyor özellikle sırt üstü yatınca. Benim de uykum çok hassastır deliriyorum bazen. Genelde uykudan 4 saat önce yemek yemeyi kesiyor mecburen o zaman horlamıyor bazen de dayanamayacağım boyuta gelirse aşağı kata kovalıyorum. Kısaca sizi çok iyi anlıyorum. Diğer konuya gelirsek belli ki sevgi ve saygınız kalmamış eşinize karşı cinsellik de yokmuş. Anlaşmalı boşanmaya yanaşırsa sebebin bir önemi yok yanaşmazsa cinselliği söyleyin çat diye boşuyorlar.

İnsan 11 yılda alışır diye düşünürdüm ama sese daha hassas olabilirsiniz tabi. Bebeğiniz varmış emen, keşke çocuktan önce bosansaydiniz.

İşte o konuda da kıt kafalı kabul etmiyor yok eşler ayrı yatmamaliymis doğru değilmiş soğukluk girermis araya sanki böyle soğukluk girmiyor cinsellik konusuna girmek hiç istemiyorum 2 senedir cansel hayatımız yok zaten
Çocuk ne ara oldu?Madem bu kadar sorun yaratıyor sizin için bu durum,neden çocuk yaptınız?Bebekten önce de horluyordu muhtemelen eşiniz.

Çok tuhaf bir durum gerçekten. Peki eşinizi seviyor musunuz? Yani tüm sorunları bir tarafa koyduğunuzda, eşinize sevgi duyuyor musunuz? Yoksa sadece birlikte çocuk büyüten iki ebeveyn olarak mı görüyorsunuz...
Seviyorum yani eşimden memnunum hiç saygısızlığı olmadı bana karşı bir dedigimi iki etmez ben mutlu olayım diye elinden geleni yapar ama bu yetmiyor sanırım

Alisamazsiniz ki. Ben de alışamadım. Horlayiinca durtuyorum, tekmikliyorum hala aynı şiddetle devam ediyorsa horultusu onu salona kanepeye gönderiyorum.
Bir insan uykusunda yorulur mu? Beyni zonklar mi? Öfkelenir de kendini yer mi? Ben böyle oluyorum o horultuyu duyunca. O nedenle çok çok çok haklısınız ve eşinizin başka hiç bir problemi yok iyi bir aileyseniz bosanmayin. Yatakları ayırın, bir zahmet evin en ücra odasına gitsin kapiyida kapatsın horlayacaksa da orada horlasin. Zaten bebeğinize de bakmıyormus gece bari sizi ekstra yormasin. :KK53:
Bu arada esinizin kilo problemi var mı?
3_5 kilo fazlası vardır aşırı bir fazlalığı yok

Ben böyle seyleri bu kadar problem edenlerin hayatlarinda aşamadiklari baska problemleri bilincli ya da bilicsiz bununla maskeledigi, sorunlarına bahsne gibi bunu uydurdugunu düşünüyorum. Uykusu olan insan uyur ya, rahatsiz olsa da bi süre sonra aşar. Aşamasa bile eşini seviyor olsa bunu bu kadar problem etmez. Bence. Eşinizi sevmiyorsunuz bence. Hayatinizdan genel anlamda mutlu degilsiniz ya da. Bunu bahane ediyorsunuz

Cinsellik 2 senedir yok zaten o duruma alıştım artık çünkü ben istemiyorum cinselligi ama ayrı uyuma konusunda sizin dediğiniz gibi yapıyorum o uyuyunca gidiyorum başka oda ya bu seferde günlerce suratını çekiyorum niye yanından ayrilmisim diye
Ee tamam işte. Zaten duzgun bi evliligini yokmuş ki. Horlama degil boşanma sebebi zaten

Boşanmak daha mı iyi? Boşanınca da aynı yatakta yatmayacaksınız; bunun için evlilik bitirilmez ki. Ayırın odanızı. Başka odada yatın. Odanıza da ses yalıtımı yaptırın isterseniz. Yani o kadar duyuluyorsa konu komşuya da gidiyordur ses. Ayrı odada yatın. "Evlilikte yataklar ayrılmaz" diye saçma bir kural yok. bak ayırmazsanız böyle boşanıyorsunuz işte. Ayıranlar gayet mutlu.

Back
X