- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi KelebeksiRY
-
Allahım nolur bana da yüklensin o özellik. Adamı bozacağım yakında ormanda gece yürüyüşü resmen, bir horluyor, bir konuşuyor, bir mırıldanıyor. Söyleyince de e dürt yan döneyim diyor. Kocaman cüssesi var 1.90 boyunla benim sana gücüm yeter mi be adamValla ben kendimi takdir edyorum horul horul horladığı halde uykuya dalma özelliği yüklenmis bana. Volüm yükselse de duymuyorum
Yoruluyordur.Yas kilo etken olabilir.Allah başka dert vermesin ama benim de derdim bu şuan. Eşim, canım sevgilim yine aslan moduna geçti kükrüyor. Kırk zorla yan çevirtiyorum 5 dakika sonra aynı pozisyona dönüp devam ediyor. Yastığı ağzına basmamak için odaya geldim. Allah aşkına çözüm bulan varsa söylesin. Uyuyamıyorum zombi olacağım yakında
Ayyy beb adama bir şey de diyemiyorum kız geçen ben horlarken ses kaydı almış dinlettiAllahım nolur bana da yüklensin o özellik. Adamı bozacağım yakında ormanda gece yürüyüşü resmen, bir horluyor, bir konuşuyor, bir mırıldanıyor. Söyleyince de e dürt yan döneyim diyor. Kocaman cüssesi var 1.90 boyunla benim sana gücüm yeter mi be adam
Sen de mi horluyorsunAyyy beb adama bir şey de diyemiyorum kız geçen ben horlarken ses kaydı almış dinlettiHibçir şey diyemiyorum adama çok kötü bi şey
Bende de aynı modelden varAllah başka dert vermesin ama benim de derdim bu şuan. Eşim, canım sevgilim yine aslan moduna geçti kükrüyor. Kırk zorla yan çevirtiyorum 5 dakika sonra aynı pozisyona dönüp devam ediyor. Yastığı ağzına basmamak için odaya geldim. Allah aşkına çözüm bulan varsa söylesin. Uyuyamıyorum zombi olacağım yakında
Yoruluyor o doğru da yaş daha 25 kilosu boyuna göre çok normal düzenli spor da yapar. Peki bildiğin bir çözümü var mı ya da bu çözüm olabilir diyeceğin bişeyYoruluyordur.Yas kilo etken olabilir.
Yeter ki horlamasın değil çift 3 yastık vereyim kurban olsun kendisineBende de aynı modelden varÇift yastık yatınca daha rahat uyuyor eşim, biz öyle çözüm bulduk.
Evet uyandır ben normalde heolamıyordum da bir kere oldu heehade onu da hemen ses kaydı almışSen de mi horluyorsunkız bugğn horlayan herkese sebepsiz sinirliyim yan odaya geçtim hala kükrüyor napayım su istedin aşkım al su iç diye mi uyandırayım
MÜBAREK İCAT! fesuphanallah kardeş çok heyecanlandım, ne diyeceğiz dişçiye, horlama gemi?Bende 17 sene çektim.2 ay önce dişçiye gitti eşim.bi aparat yaptı dişçi ve çok şükür kesildi.aksamlari o disligi takıyor.dislik çeneyi öne itiyor böylece horlama kesiliyor.hemen iyi bir dişçi bulup gidin.geçmişolsun
Evimin yanında var hemen yarın ilk iş gideceğiz sağol yaBende 17 sene çektim.2 ay önce dişçiye gitti eşim.bi aparat yaptı dişçi ve çok şükür kesildi.aksamlari o disligi takıyor.dislik çeneyi öne itiyor böylece horlama kesiliyor.hemen iyi bir dişçi bulup gidin.geçmişolsun
Aman diyim yan yat o zaman horlamazsınEvet uyandır ben normalde heolamıyordum da bir kere oldu heehade onu da hemen ses kaydı almışSürekli horlasam kesin dalga geçer sürekli pislik
Valla benimkinin motor 4 beygir gücünde falan yoksa bu ses asla çıkmazŞuan!! lanet olsun motormu var içinde be adam diye söylenirken kendi kendime bu konuya rasladım
Yapıyorum onu da ama uyanmıyor en sonunda kıpırdayınca aşkım yan dön diyorum söylene söylene dönüyor 5 dakika sonra aynı teraneBazen benim eşim de horluyor çok yorgunsa. Ben uyurken yanlışlıkla olmuş gibi yapıp ayağımla dürtüyorum o uyanana kadar. O da uyanıp pozisyonunu değiştirince kesiliyor en azından ben uyuyana kadar vakit kazanıyorum. Geçici bir çözüm ama kalıcı çözüm bulana kadar elimden bu geliyor
Şimdi gidip yatakta bunlara güleceğim belki o da benim sesime uyanır ödeşmek olurMÜBAREK İCAT! fesuphanallah kardeş çok heyecanlandım, ne diyeceğiz dişçiye, horlama gemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?