HORLAMA

MÜBAREK İCAT! fesuphanallah kardeş çok heyecanlandım, ne diyeceğiz dişçiye, horlama gemi? 😄
Burda komik bisey olan nedir?Ben de yaşadım hemde en kötüsünü. Eşim bogulurcasina horluyordu.surekli kulak burun bogaza gidiyiordu.doktorlar burun ameliyatı ol dedi.olmadi.sonra bir arkadaşı önerdi dişçiye git çene yapısıyla ilgi oluyor horlama.dedi.bizde gittik ve çok şükür şuan çıt bile yok.aparati takınca çene öne çekiliyor bu da horlamayı engelliyor.

Ben önce uyumaya çalışıyordum yada dürtükleyip bir şey söyler gibi yapıp uykusundan uyandırıyordum sonra salona attım

Allah başka dert vermesin ama benim de derdim bu şuan. Eşim, canım sevgilim yine aslan moduna geçti kükrüyor. Kırk zorla yan çevirtiyorum 5 dakika sonra aynı pozisyona dönüp devam ediyor. Yastığı ağzına basmamak için odaya geldim. Allah aşkına çözüm bulan varsa söylesin. Uyuyamıyorum zombi olacağım yakında 🥲😄
Ahh ah. Yine birkaç ay önce görüyordum horladıkları için yatak ayıranları anlamıyordum. Yarabbim normalde aşırı değil ama o yorgun olduğu günler ulusa sesleniyor uyuyamıyorum. Birde bana yapışıyor sarılıyor tamamen kulağımda horlamaz mı. Bende bi göz açık uyuyorum. Birkaç kere tepik attım suratına falan patlattım ben uyuyamıyorsam o niye uyuyor diye de yok vallahi tüm apartmanı uyandıracak bir gün..

11 senedir evliyim yıllarım elimde yastıkla oda oda gezmekle geçti hatta bosanmayi bile düşündüm horluyor diye konu bile açtım bununla ilgili burundan ameliyat oldu geçmedi uyku testine girdi uyku apnesi çıktı bir cihaz aldı maskeli motorlu bir makine onu kullaniyor bir haftadır şimdide makinenin sesinden uyuyamıyorum bildiğiniz gecenin bir vakti arka odalardan bile ses duyuluyor ben çözüm bulamadım

11 senedir evliyim yıllarım elimde yastıkla oda oda gezmekle geçti hatta bosanmayi bile düşündüm horluyor diye konu bile açtım bununla ilgili burundan ameliyat oldu geçmedi uyku testine girdi uyku apnesi çıktı bir cihaz aldı maskeli motorlu bir makine onu kullaniyor bir haftadır şimdide makinenin sesinden uyuyamıyorum bildiğiniz gecenin bir vakti arka odalardan bile ses duyuluyor ben çözüm bulamadım

Kendisi makinanın sesinde uyuyabiliyor mu?

Burda komik bisey olan nedir?Ben de yaşadım hemde en kötüsünü. Eşim bogulurcasina horluyordu.surekli kulak burun bogaza gidiyiordu.doktorlar burun ameliyatı ol dedi.olmadi.sonra bir arkadaşı önerdi dişçiye git çene yapısıyla ilgi oluyor horlama.dedi.bizde gittik ve çok şükür şuan çıt bile yok.aparati takınca çene öne çekiliyor bu da horlamayı engelliyor.
Komik olduğu için ya da dalga geçmek için yazmadım, çıt sesine uyanan biriyim 7 senedir uyuyamıyorum, gece yine uyuyamadığım anda karşıma çözüm çıkınca sevindim. Attan düşenin halini attan düşenin anlaması lazım halbuki.

Eşinizde genizeti var mı? O da horlamaya sebep olaolabiliyor
Doktora da gittik bişey yok dedi varmış ama horlamaya sebep olmaz dedi. Bence başka doktora gidelim
Bize de yazık yahu uyuyamayınca sıkıntı 😂
Hemde ne yazık en son sabır çekiyordum 😄
Annemde var şuan yan odada uyuyor ben odamdan duyuyorum. Deprem zamanı hep bir arada yatmıştık o zaman hakikaten bu ney diyordum 😁 ama bir süre sonra ritmik geliyor insana sanki 😁😁 babam da hiç ses çıkarmıyor 🤣🤣
Ayy Allah sabır versin horlayan insanla yatana gerçekten, bekarken çıt çıksa uyuyamazdım şimdi yanımda motor çalışıyor 😄
Bence kendinize boşuna eziyet ediyorsunuz ayrı uyunmaz diye. Çözüm bulamıyorsanız başka bir odada uyumaya başlayın.
Denedim ama yokluğumu fark edip yanıma geliyor 😄 ayrı yatmak istemiyor hiç küs olsak bile beraber uyuruz
Bunca zaman aynı kükremeyi biz yapsak ne başımıza kakılırdı, bi kere güzel gülüşe uyanmış çok mu? (Uyanmaz)
Uyanmadı...🥲
Bu kükreme mevzusu yüzünden uyku düzenim bozuldu. Bazen sinirden ağladığım oluyor. Anlatırken komik geliyor ama bazen insan o kadar kaldıramıyor ki ağlıyor. Bi ara her horladığında uyandırmayı denedim özür dileyip tekrar horlamaya başladı. Ben de artık erken uyuyacağım zaman ben uyumadan yatağa gelme diyorum bazen korkusundan başka odada yatıyor garibim. Bazen burnunu sıkıyorum hemen uyanıp aval aval bakıyor bi müddet kesiliyor kükreme. Bazen de kükreme başlayınca ben hemen kaçıyorum bütün kapıları kapatıyorum. Mesela bu akşam tv izlerken uyuyakaldı ama kalk yatağa demedim rahat rahat yatıyorum yatağımda ohhh mağarada gibi değilim. Sabah da çekeledim çekeledim uyanmadın sevgilim yaa inşaallah tutulmamışsındır bütün gece koltukta derim 😂
Kız benim gittiğim yere peşime geliyor bir zaman sonra. Bu arada dün ağlıyordum en son bende bayılmışım sonra. Sabahta öpüyor dedim git Allah aşkına çıt çıkarma uyuyayım gülüyor bir de 😄
Ben önce uyumaya çalışıyordum yada dürtükleyip bir şey söyler gibi yapıp uykusundan uyandırıyordum sonra salona attım
Bende bazen sayıklıyor gibi yapıyorum ama ne hikmetse ışık hızında tekrar aynı pozisyona ve sese dönüş yapıyor 😄
Ahh ah. Yine birkaç ay önce görüyordum horladıkları için yatak ayıranları anlamıyordum. Yarabbim normalde aşırı değil ama o yorgun olduğu günler ulusa sesleniyor uyuyamıyorum. Birde bana yapışıyor sarılıyor tamamen kulağımda horlamaz mı. Bende bi göz açık uyuyorum. Birkaç kere tepik attım suratına falan patlattım ben uyuyamıyorsam o niye uyuyor diye de yok vallahi tüm apartmanı uyandıracak bir gün..
Bizim alt üst boş yoksa kesin uyandırır 😄 vurmayı bir gün deneyeceğim artık ya da tepikle yataktan düşürmeyi 😄
Çözümü yok herhalde bacım. Ben gidince peşime de o geliyor ya kötü olan o 😄

Allah başka dert vermesin ama benim de derdim bu şuan. Eşim, canım sevgilim yine aslan moduna geçti kükrüyor. Kırk zorla yan çevirtiyorum 5 dakika sonra aynı pozisyona dönüp devam ediyor. Yastığı ağzına basmamak için odaya geldim. Allah aşkına çözüm bulan varsa söylesin. Uyuyamıyorum zombi olacağım yakında 🥲😄

Doktora gidin. O birşey söyler. Belki başka bi sorunu vardır.
Yoksada yapacak birşey yok ayrı uyuyun.

Uyku klinikleri var, bir uyku kliniğinden randevu alsın belki uykuda nefes almakta zorlanıyordur.
Orada bir gece yatırıyorlar, uykusunu gözlemliyorlar. Bir arkadaşımın uyku apnesi öyle ortaya çıkmıştı.

Aynı dert bende de var. 11 yıldır çare bulamadım. Artık ben odada uyuyorum o salonda yatıyor ve ben daldıktan sonra geliyor yatağa. Birlikte sarılıp uyumak bir durumumuz olmuyor hiç. Benden önce uyuduğunda kükrüyor ve bütün bina duyuyor bence.

İşin daha da vahimi ben de ses konusunda çok hassasım maalesef. Çare bulan varsa bana da söylesin.

Uyku klinikleri var, bir uyku kliniğinden randevu alsın belki uykuda nefes almakta zorlanıyordur.
Orada bir gece yatırıyorlar, uykusunu gözlemliyorlar. Bir arkadaşımın uyku apnesi öyle ortaya çıkmıştı.
Aaa ilk kez duydum teşekkür ederim. Her şehirde var mı peki samsundayız biz bir araştırayım 🥰

Aynı dert bende de var. 11 yıldır çare bulamadım. Artık ben odada uyuyorum o salonda yatıyor ve ben daldıktan sonra geliyor yatağa. Birlikte sarılıp uyumak bir durumumuz olmuyor hiç. Benden önce uyuduğunda kükrüyor ve bütün bina duyuyor bence.

İşin daha da vahimi ben de ses konusunda çok hassasım maalesef. Çare bulan varsa bana da söylesin.
Burda yazılanları deneyeceğim çözüm olursa haber ederim. Ben en son yorgun düşüp bayılıyorum

Yan ,düz ,sırt üstü pozisyon fark etmeksizin ortalığı inleten kocam var :)) hatta kapıyı kapatmazsam diğer odadan bile duyuyorum . Ameliyat falan da oldu bir çare bulamadik çareyi uzun yıllardır ayrı uyumakta bulduk .nkrmalde ayrı yatmayın derler ama ayrı yatmak bence bizim evliligimizi kurtardı 😬

Uykusuz kalmak çok zor. Sen sabaha kadar uyumayıp sinir küpü oluyorsun o diyor ki ya bu gece hiç uyuyamadım😩. Yooo baya uyudun gürül gürül. Bazen sinirimden yanlışlıkla çarpmışım gibi yapıp tekme atıyorum, bazen yastığını çekiyorum. Diş sıkmaktan dişlerim aşınmış erimiş. Doktora gitmek istemiyor.

Yan ,düz ,sırt üstü pozisyon fark etmeksizin ortalığı inleten kocam var :)) hatta kapıyı kapatmazsam diğer odadan bile duyuyorum . Ameliyat falan da oldu bir çare bulamadik çareyi uzun yıllardır ayrı uyumakta bulduk .nkrmalde ayrı yatmayın derler ama ayrı yatmak bence bizim evliligimizi kurtardı 😬
Ayrı yatmak bana sanki zor veya kötü bişeymiş gibi geliyor 😄 dün şikayet ediyordum bugün nöbette tek yatıyorum ama arıyorum adamı napayım bilemedim 😄
Uykusuz kalmak çok zor. Sen sabaha kadar uyumayıp sinir küpü oluyorsun o diyor ki ya bu gece hiç uyuyamadım😩. Yooo baya uyudun gürül gürül. Bazen sinirimden yanlışlıkla çarpmışım gibi yapıp tekme atıyorum, bazen yastığını çekiyorum. Diş sıkmaktan dişlerim aşınmış erimiş. Doktora gitmek istemiyor.
Bu doktora gitmek istememe mevzusunu da ben anlamıyorum kırk zorla götürdüm adamı. Aslana dönüşğyorsun git işte, bu arada bende dün bayağı sarstım 😄

Back
X