HORLAMA

Ay o derece 😂 benimki uyanır uyanmazsa da iyice sarsıp çekiyorum dönüyor hemen. Bazen de korkuyor kalkıp bi sağa sola bakıyor😂😂😂😂
Ay Allah affetsin o saf saf bakma mevzusuna çok gülüyorum 😄 ya adam cezaevinde akşama kadar nerde belalı var onla uğraşıyor akşam eve pert geliyor aslında acıyorum bir yandan ama sonra uykudan Neriman iplikçi misali biri küçülmüş gözüme bakıyorum aynadan sinir geliyor

Ay Allah affetsin o saf saf bakma mevzusuna çok gülüyorum 😄 ya adam cezaevinde akşama kadar nerde belalı var onla uğraşıyor akşam eve pert geliyor aslında acıyorum bir yandan ama sonra uykudan Neriman iplikçi misali biri küçülmüş gözüme bakıyorum aynadan sinir geliyor
Bize de yazık yahu uyuyamayınca sıkıntı 😂

Ahahahah valla napıyım yaa hiç uyuyamam horultudan😂😂 zaten geri kafayı koyunca anında uyuyor
Annemde var şuan yan odada uyuyor ben odamdan duyuyorum. Deprem zamanı hep bir arada yatmıştık o zaman hakikaten bu ney diyordum 😁 ama bir süre sonra ritmik geliyor insana sanki 😁😁 babam da hiç ses çıkarmıyor 🤣🤣

Bazen benim eşim de horluyor çok yorgunsa. Ben uyurken yanlışlıkla olmuş gibi yapıp ayağımla dürtüyorum o uyanana kadar. O da uyanıp pozisyonunu değiştirince kesiliyor en azından ben uyuyana kadar vakit kazanıyorum. Geçici bir çözüm ama kalıcı çözüm bulana kadar elimden bu geliyor😊
Hahhahaha bu yorumu okuyunca kendim yazdım sandım bir an;))aynı benim yaptığım taktik

Kesin çözüüm. Kullanin ve bana dua ediiin sevinirim🤠
Not: yüzde yüz etkili sonuç alabilmek için YouTube'dan izleyerek takiniz

Eklentiler

• IMG_20230729_023059.webp
    IMG_20230729_023059.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 52
Bu kükreme mevzusu yüzünden uyku düzenim bozuldu. Bazen sinirden ağladığım oluyor. Anlatırken komik geliyor ama bazen insan o kadar kaldıramıyor ki ağlıyor. Bi ara her horladığında uyandırmayı denedim özür dileyip tekrar horlamaya başladı. Ben de artık erken uyuyacağım zaman ben uyumadan yatağa gelme diyorum bazen korkusundan başka odada yatıyor garibim. Bazen burnunu sıkıyorum hemen uyanıp aval aval bakıyor bi müddet kesiliyor kükreme. Bazen de kükreme başlayınca ben hemen kaçıyorum bütün kapıları kapatıyorum. Mesela bu akşam tv izlerken uyuyakaldı ama kalk yatağa demedim rahat rahat yatıyorum yatağımda ohhh mağarada gibi değilim. Sabah da çekeledim çekeledim uyanmadın sevgilim yaa inşaallah tutulmamışsındır bütün gece koltukta derim 😂

Back
X