- 2 Ağustos 2013
- 36.581
- 116.603
- 798
- Konu Sahibi KelebeksiRY
Ben yastığını çekiyorum pozisyon değiştirsin diye. O zaman düzeliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşündüm taşındım çözümü bir iyi vurmakta buldumŞu an yanımda horlayan bir adam var sevgiler![]()
Ay zaten ben hep sol tarafta yatarım, sol taraf hoelamayı büyük ölçüde engelliyor denesin birAman diyim yan yat o zaman horlamazsın![]()
Altından yatağı çeksem uyanmaz gibime geliyor ama denensinBen yastığını çekiyorum pozisyon değiştirsin diye. O zaman düzeliyor![]()
Valla bazen ben ayağımla vuruyorum sinir oluyorumDüşündüm taşındım çözümü bir iyi vurmakta buldumher an yapabilirim
Şuan çevirdim yatağın en solunda tek bir çıtırtıya tepiği yiyip yere düşecekAy zaten ben hep sol tarafta yatarım, sol taraf hoelamayı büyük ölçüde engelliyor denesin bir
Ay o dereceAltından yatağı çeksem uyanmaz gibime geliyor ama denensin![]()
Allah versene o yastık bizde bugün yastıktan düşseValla bazen ben ayağımla vuruyorum sinir oluyorumyastık çok alçak olunca oluyor kafa arkaya doğru düşüyor gibi
![]()
Ay Allah affetsin o saf saf bakma mevzusuna çok gülüyorumAy o derecebenimki uyanır uyanmazsa da iyice sarsıp çekiyorum dönüyor hemen. Bazen de korkuyor kalkıp bi sağa sola bakıyor
![]()
FenasınızAy o derecebenimki uyanır uyanmazsa da iyice sarsıp çekiyorum dönüyor hemen. Bazen de korkuyor kalkıp bi sağa sola bakıyor
![]()
Bize de yazık yahu uyuyamayınca sıkıntıAy Allah affetsin o saf saf bakma mevzusuna çok gülüyorumya adam cezaevinde akşama kadar nerde belalı var onla uğraşıyor akşam eve pert geliyor aslında acıyorum bir yandan ama sonra uykudan Neriman iplikçi misali biri küçülmüş gözüme bakıyorum aynadan sinir geliyor
Ahahahah valla napıyım yaa hiç uyuyamam horultudanFenasınız![]()
Annemde var şuan yan odada uyuyor ben odamdan duyuyorum. Deprem zamanı hep bir arada yatmıştık o zaman hakikaten bu ney diyordumAhahahah valla napıyım yaa hiç uyuyamam horultudanzaten geri kafayı koyunca anında uyuyor
Hahhahaha bu yorumu okuyunca kendim yazdım sandım bir anBazen benim eşim de horluyor çok yorgunsa. Ben uyurken yanlışlıkla olmuş gibi yapıp ayağımla dürtüyorum o uyanana kadar. O da uyanıp pozisyonunu değiştirince kesiliyor en azından ben uyuyana kadar vakit kazanıyorum. Geçici bir çözüm ama kalıcı çözüm bulana kadar elimden bu geliyor![]()
Ay bana hiç hoş gelmiyorAnnemde var şuan yan odada uyuyor ben odamdan duyuyorum. Deprem zamanı hep bir arada yatmıştık o zaman hakikaten bu ney diyordumama bir süre sonra ritmik geliyor insana sanki
babam da hiç ses çıkarmıyor
![]()
Bunca zaman aynı kükremeyi biz yapsak ne başımıza kakılırdı, bi kere güzel gülüşe uyanmış çok mu? (Uyanmaz)Şimdi gidip yatakta bunlara güleceğim belki o da benim sesime uyanır ödeşmek olur![]()