Hor görmeyin garibi, alın aranıza:) toistin çeyizcikleri

toist

M & M
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
6.108
7.484
448
Evet kızlar daha ekleyemediklerim ve birsürü de eksiğim var maalesef veee 1 ay sonra düğünüm var.
Ben alırken çok bakındım buralara faydalandım Allah razı olsun, umarım benim de birilerine faydam dokunur.
Ve umarım beğenirsinizzz. hepsi aşağıdaki mesajda, :)

Son düzenleme:
Sanırım beceremedM kızlar neden olmadı ki acabaa görebiliyomusunuz kızlarrr

Son düzenleme:
hayırlısı olsun ,mevla tamamına erdirsin ,güzel şeyler almışsın mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah...

hos geldin aramiza. :) ne guzel bir ceyiz. allah gule gule kullanmayi nasip etsin!.

Sağolun kızlarr beğenmenize çok sevindim :))
Ben hayatımın hiç bir döneminde bu kadar ihtiyaç duymadım başka bakış açılarına, tuhaftır ki kendi beğendiğim değil de bazen başkasının beğendiği şeyi beğendiğimi bile farkediyorum :)))

Ayy ne güzel Allah mutlulukla huzurla kullanmayı nasip etsin canım çok tatlı telaşlar olmalı

Son düzenleme:
Sağol asyadan amin inşallah :))
Azra çok sağoll çok güzel telaşlar :)) bilmiyorum ne aşamadaasın ama darısı başına, huzurla aşkla olunca 3 ayda çeyiz dizdim Rabbim herkese nasip etsin :)

ALLAH tamamına erdirsin,mutlu günlerde kullan İNŞAALLAH Amin
yalnız ben o musluk gibi olan şeyin ne olduğunu anlayamadım

Masallah canım çok güzel hepsi hemde kısa zamanda yapmıssın ne güzel Huzurla mutlulukla kullanırsın inşallah

Tatlım topiğin hayırlı olsun, hoşgeldin aramıza

Rabbim huzurlu ve mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepsi çok güzel maşallah

hepsi cok guzel gule gule kullan canım elektrıklı supurgenın markası phılıps 9225 mı oyleyse kaca almıstın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…