Hor görmeyin garibi, alın aranıza:) toistin çeyizcikleri

toist

M & M
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
6.108
7.484
448
Evet kızlar daha ekleyemediklerim ve birsürü de eksiğim var maalesef :( veee 1 ay sonra düğünüm var.
Ben alırken çok bakındım buralara faydalandım Allah razı olsun, umarım benim de birilerine faydam dokunur.
Ve umarım beğenirsinizzz. hepsi aşağıdaki mesajda, :)

attachment.php
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Son düzenleme:
Sanırım beceremedM kızlar :( neden olmadı ki acabaa görebiliyomusunuz kızlarrr

Son düzenleme:
hayırlısı olsun ,mevla tamamına erdirsin ,güzel şeyler almışsın mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah...

hos geldin aramiza. :) ne guzel bir ceyiz. allah gule gule kullanmayi nasip etsin!.

Sağolun kızlarr beğenmenize çok sevindim :))
Ben hayatımın hiç bir döneminde bu kadar ihtiyaç duymadım başka bakış açılarına, tuhaftır ki kendi beğendiğim değil de bazen başkasının beğendiği şeyi beğendiğimi bile farkediyorum :)))

Ayy ne güzel Allah mutlulukla huzurla kullanmayı nasip etsin canım çok tatlı telaşlar olmalı :16:

Son düzenleme:
Sağol asyadan amin inşallah :))
Azra çok sağoll çok güzel telaşlar :)) bilmiyorum ne aşamadaasın ama darısı başına, huzurla aşkla olunca 3 ayda çeyiz dizdim Rabbim herkese nasip etsin :)

ALLAH tamamına erdirsin,mutlu günlerde kullan İNŞAALLAH Amin
yalnız ben o musluk gibi olan şeyin ne olduğunu anlayamadım

Masallah canım çok güzel hepsi hemde kısa zamanda yapmıssın ne güzel :16::16:Huzurla mutlulukla kullanırsın inşallah :16:

Tatlım topiğin hayırlı olsun, hoşgeldin aramıza :16:

Rabbim huzurlu ve mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepsi çok güzel maşallah :nazar:

hepsi cok guzel gule gule kullan canım elektrıklı supurgenın markası phılıps 9225 mı oyleyse kaca almıstın

Back
X