Ben bu yöntemi biraz keyfi uyguladım ama yine de başarımı söylemeden geçemicem:))geçen hafta beni terkeden erkek arkadasımı başka bir kızla gördüm ve çok bozuldum tabi:))2gün yaptıktan sonra dün ayrıldıklaırnı öğrendim:))belki kötü bişey yaptım ama başardım:)))hala yapıyorum.Bazen uzun cümleler kuruyorum ama aklıma geldikçe 4kalıbı tekrarlıyorum:))günde ne kadar yapıyorsunuz zaman olarak?
tatlım zero limit kitabını okumadın sanırım,bu yaptıgın ho'oponopono değil maalesef.. erkek arkadaşın gelip senden özür dileseydi başka..fakat bu gerçekleşmemiş
bu aralar hopo yapmaya çok ihtiyacım var
aslında öyle bellii bir derdim yok ama
çok yalnız hissediyorum kendimi
işe yarar mı ki
bu konuyu açan buraya yorum yapan kısacası benim hopo yönteminden haberdar olmamı sağlayan herkese çok teşekkürler sizleri seviyorum kızlar... dün farkettim bu kadar geç farkettiğim için hem sizden hem kendimden özür diliyorum
sevgiyle kalın...
bu aralar hopo yapmaya çok ihtiyacım var
aslında öyle bellii bir derdim yok ama
çok yalnız hissediyorum kendimi
işe yarar mı ki
Sevgili begonya
şu da benim aklıma geldi:
Ya vedud seni çok seviyorum
ya tevvab senden özür dilerim
ya afüvv beni affet
ya şekur sana çook teşekkür ederim.
Nasıl ama?
O zaman ''sevgili ..... ayrılığımızın bütün sorumlusu benim.ilişkimiz boyunca zaman zaman sana soğuk davrandığım için özür dilerim,ayrılırken sana kırıcı sözler söylediğim için lütfen beni affet.bütün bunlara rağmen bana karşı aynı şekilde davranmadığın için teşekkür ederim.Seni seviyorum.:))
Oldu mu:)
sorun bizde değil karşı taraftaysada mı bunu diceeez