Ho'oponopono Yöntemi

dün akşam aldım bugün okuaycağım :KK9:

oku katremcim oku :) çok enteresan.. şimdi beni tanıyanlara kitabın sonunda 1-2 sayfa var onu mail atıcam. hadi benim için seçin dicem... ben bir kategori buldum ama kıyada köşede kalan alt bir grupmuş... "Mistik Yıldız" harman, karman, çorman bir grup (aslında bana çok uyuyor).. bilgelerden ve yıldız insanların karmalarında oluşuyormuş... bilemedim ama en çok buna uydum... bugün bir kamuoyu yoklaması yapayım bakalım sonuç ne çıkacak :)))

birde maymun iştahlılar ve acemiler grubu varmış ki onlar hangi grubu okusa bu beni tarif ediyor dermiş... öyle olmayayım diye bir mini anket yapıcam hi ho haaa :)) (Not: buarada uymadığım çok grup var kızlar bunuda yazmadan edemicem. sanırım maymun iştahlı değilim buda güzel haber)

Son düzenleme:
kızlar sizden bir ricam olacak... eczacılar birliği yurtdışından ilaçımı getirtemiyor ve buda taramamın tarihinin değişmesine neden oluyor. tam nokta atışı yapalım yardım edin. Türk Eczacılar Birliği, İthal İlaç Birimi. hadi bir el atın... hopo yapalım, yardım çağıralım... bugün aradım maalesef bilemiyoruz, ilaç yurda giriş yapamıyor diyor. benim ilaca ihtiyacım var üff :KK43:

arkadaşlar birlikten kuvvet doğar
bir konuda uygulamayı birlikte yapalım

serindenizin ilacının yurtdışından gereken zamanda getirtilememesi sorunu olarak karşıma çıkan içimde her ne varsa özür dilerim,beni affet,seni seviyorum,teşekkür ederim
bu kalıbı üç kez söyledikten sonra sadece,
seni seviyorum
özür dilerim
beni affet
teşekkür ederim

istediğiniz kadar söyleyebilirsiniz

sizin de varsa sorunlarınız yazınki hep birlikte arınalım,sonuçları hep birlikte görelim

Son düzenleme:

arkadaşlar birlikten kuvvet doğar
bir konuda uygulamayı birlikte yapalım

serindenizin ilacının yurtdışından gereken zamanda getirtilememesi sorunu olarak karşıma çıkan içimde her ne varsa özür dilerim,beni affet,seni seviyorum,teşekkür ederim
bu kalıbı üç kez söyledikten sonra sadece,
seni seviyorum
özür dilerim
beni affet
teşekkür ederim

istediğiniz kadar söyleyebilirsiniz

sizin de varsa sorunlarınız yazınki hep birlikte arınalım,sonuçları hep birlikte görelim

Teşekkür ederim :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canım ben izmirdeki arkadaşlarıma da ilettim kalıbı,onlar da arınacak :)

biz topluca hopocuyuz burda :)

Kızlar bende yeni başladım hopoya 1 aya yakın ama şöyle yapıyorum.Allahım seni seviyorum,özür dilerim,içimde hatalı nevarsa lütfen beni affet,teşekkür ederim.diyorum çünkü düşüncelerimizle hareket ettiğimiz için önce hatalı düşünceleri temizlemeli yaptığımdan beri pek negatif olmasamda dahada iyi geldi diyebilirim

Kızlar kendime sinir olmaya sevgilime sürekli bağırmaya başladım psikolojim bozuldu yine:KK5:
Ben beceremiyorum bu işi sanırım:KK5:
Ahh şu salak memleketten kurtulmama 1 ay kaldı hopo bana yardım eder umarım:KK5:

begonya, katrem merhaba,

ilaç gelmedi diye geçen hafta hastanedeki randevu iptal edilmişti. Az önce aradılar saat 14:05 de ve ilacınız geldi dediler. benim için kalıpları yapan bütün hopoculara ve reikicilere teşekkür ederim. gelmez denen ilaç geldi. birazdan eczacılar birliğine gidiyorum. :) hastaneyi aradım isterseniz geleyim iğneyi alıp uçarak oraya gelirim dedim ama hastanedeki dr ler 15:30 a kadar ordalar yetişmek için kendini yorma 30 una 1 haftalık yazıyoruz dediler... kızlarrrr inan mıyorum :) çok mutluyum çokk...

Kızlar bende yeni başladım hopoya 1 aya yakın ama şöyle yapıyorum.Allahım seni seviyorum,özür dilerim,içimde hatalı nevarsa lütfen beni affet,teşekkür ederim.diyorum çünkü düşüncelerimizle hareket ettiğimiz için önce hatalı düşünceleri temizlemeli yaptığımdan beri pek negatif olmasamda dahada iyi geldi diyebilirim

yasnur çok iyi yapmışsın... önce yaradana, ardından negatif düşüncelere hopo, sonra unutmak istediğin olaylara hopo :) hepsi adım adım olur. ben uzun zamandır yapıyorum artık eşimde ara ara kalıpları söylüyor ama en çok seni seviyorum kısmını şımarık çocuklar gibi söylüyor :) yanılıpta birşeye çok kafa yorarsam " sen ne biçim hopocusun olmuyor ama " diyor durduruyor beni. benim co-hopocum eşim :)

Kızlar kendime sinir olmaya sevgilime sürekli bağırmaya başladım psikolojim bozuldu yine:KK5:
Ben beceremiyorum bu işi sanırım:KK5:
Ahh şu salak memleketten kurtulmama 1 ay kaldı hopo bana yardım eder umarım:KK5:

kendine sinir olma. bazen cok cabuk etkilemiyor zaman ve sabır gerekli unutma...

begonya, katrem merhaba,

ilaç gelmedi diye geçen hafta hastanedeki randevu iptal edilmişti. Az önce aradılar saat 14:05 de ve ilacınız geldi dediler. benim için kalıpları yapan bütün hopoculara ve reikicilere teşekkür ederim. gelmez denen ilaç geldi. birazdan eczacılar birliğine gidiyorum. :) hastaneyi aradım isterseniz geleyim iğneyi alıp uçarak oraya gelirim dedim ama hastanedeki dr ler 15:30 a kadar ordalar yetişmek için kendini yorma 30 una 1 haftalık yazıyoruz dediler... kızlarrrr inan mıyorum :) çok mutluyum çokk...

muhteşem ötesi bir haber bu yaaaaaaaa
hala sevindirik sevindirik bakıyorum ekrana :))))

netten nasl okucam bu kitabı kızzlrrr :26:

canım "zero limit indir" diye yazıp aratırsan,e-kitabı bulup indirebilirsin
bir çok sitede mevcut,bulamazsan ben göndereyim sana

yasnur çok iyi yapmışsın... önce yaradana, ardından negatif düşüncelere hopo, sonra unutmak istediğin olaylara hopo :) hepsi adım adım olur. ben uzun zamandır yapıyorum artık eşimde ara ara kalıpları söylüyor ama en çok seni seviyorum kısmını şımarık çocuklar gibi söylüyor :) yanılıpta birşeye çok kafa yorarsam " sen ne biçim hopocusun olmuyor ama " diyor durduruyor beni. benim co-hopocum eşim :)

"benim co-hopocum eşim :)" süper yaaaaaaaaa :)) bayılıyorum senin ifadelerine :)
eşin de başladı demek harika çok sevindim :)))

gelişme yok diyen arkadaşlarım,teslimiyet çok önemli
kitabı okudunuz mu bilmiyorum,eğer okumadıysanız,okuduktan sonra çok daha iyi anlayacaksınız ne demek istediğimi
çünkü yazar kadar çok başarılı değilim bu konuyu açıklamada
sürekli yapıp her hangi bir gelişme görmüyor olmak,belki sizi demorilize ediyor olabilir ama arınmaya devam etmek ve teslim olmak gerekiyor,çünkü her şeyin en hayırlısını ve zamanını Allah bilir
önemli olan arınmaya devam etmek
kitabı okuyan arkadaşlarımcımmm,siz ne dersiniz :)

gelişme yok diyen arkadaşlarım,teslimiyet çok önemli
kitabı okudunuz mu bilmiyorum,eğer okumadıysanız,okuduktan sonra çok daha iyi anlayacaksınız ne demek istediğimi
çünkü yazar kadar çok başarılı değilim bu konuyu açıklamada
sürekli yapıp her hangi bir gelişme görmüyor olmak,belki sizi demorilize ediyor olabilir ama arınmaya devam etmek ve teslim olmak gerekiyor,çünkü her şeyin en hayırlısını ve zamanını Allah bilir
önemli olan arınmaya devam etmek
kitabı okuyan arkadaşlarımcımmm,siz ne dersiniz :)

evet önce kitabı okuyun derim bende... doğrudan kalıpları yapınca işin tam özüne inemeyebilirsiniz. oda sizde sıkıntı yaratır... emeklemeden koşmak olmaz :)

düşündümde tık yok diyodum ama gayette varmış =) tek tek düşününce,olayları değerlendirince kör gözüm açıldı =)

karşıdaki insan da bir anda değişme olmasa bile pozitif hissediyoruz ve o pozitiflikte bize dönüyor =)

bu ara çok meşgulüm.biraz rahatlayınca bu kitabı alıp okuyacağım.

ben kitabı okumadım ama az çok birşeyler öğrendim.ama kitabı almaya niyetliyim.siz tecrübelisiniz merak ettim, unutmak istediğimiz olaylara bildiğimiz yada unuttuğumuz durumlara nasıl cümleler kurmalıyız.

Birde,söylenen 4 kalıp cümlenin özü nedir mesela lütfen beni affet derken yanlışlarımız için,özümüzden bir nevi ruhumuzdan diliyoruz sanırım, yanlışım varsa düzeltin lütfen.

X