Ho'oponopono Yöntemi

Ben bu yöntemi biraz keyfi uyguladım ama yine de başarımı söylemeden geçemicem:))geçen hafta beni terkeden erkek arkadasımı başka bir kızla gördüm ve çok bozuldum tabi:))2gün yaptıktan sonra dün ayrıldıklaırnı öğrendim:))belki kötü bişey yaptım ama başardım:)))hala yapıyorum.Bazen uzun cümleler kuruyorum ama aklıma geldikçe 4kalıbı tekrarlıyorum:))günde ne kadar yapıyorsunuz zaman olarak?

Ben bu yöntemi biraz keyfi uyguladım ama yine de başarımı söylemeden geçemicem:))geçen hafta beni terkeden erkek arkadasımı başka bir kızla gördüm ve çok bozuldum tabi:))2gün yaptıktan sonra dün ayrıldıklaırnı öğrendim:))belki kötü bişey yaptım ama başardım:)))hala yapıyorum.Bazen uzun cümleler kuruyorum ama aklıma geldikçe 4kalıbı tekrarlıyorum:))günde ne kadar yapıyorsunuz zaman olarak?

tatlım zero limit kitabını okumadın sanırım,bu yaptıgın ho'oponopono değil maalesef.. erkek arkadaşın gelip senden özür dileseydi başka..fakat bu gerçekleşmemiş

Evet kitabı okumadım bakalım devam ediyorum gelip özür dilerse sonuca ulaşmış olucam demek ki devam edeyim ben yine de farklılaştırarak teşekkürler:)))

tatlım zero limit kitabını okumadın sanırım,bu yaptıgın ho'oponopono değil maalesef.. erkek arkadaşın gelip senden özür dileseydi başka..fakat bu gerçekleşmemiş

O zaman ''sevgili ..... ayrılığımızın bütün sorumlusu benim.ilişkimiz boyunca zaman zaman sana soğuk davrandığım için özür dilerim,ayrılırken sana kırıcı sözler söylediğim için lütfen beni affet.bütün bunlara rağmen bana karşı aynı şekilde davranmadığın için teşekkür ederim.Seni seviyorum.:))
Oldu mu:)

bu konuyu açan buraya yorum yapan kısacası benim hopo yönteminden haberdar olmamı sağlayan herkese çok teşekkürler sizleri seviyorum kızlar... dün farkettim bu kadar geç farkettiğim için hem sizden hem kendimden özür diliyorum :KK34:
sevgiyle kalın...:KK16:

Son düzenleme:
bu aralar hopo yapmaya çok ihtiyacım var
aslında öyle bellii bir derdim yok ama
çok yalnız hissediyorum kendimi
işe yarar mı ki:KK43:

bu konuyu açan buraya yorum yapan kısacası benim hopo yönteminden haberdar olmamı sağlayan herkese çok teşekkürler sizleri seviyorum kızlar... dün farkettim bu kadar geç farkettiğim için hem sizden hem kendimden özür diliyorum :KK34:
sevgiyle kalın...:KK16:

seni seviyoruz :)

bu aralar hopo yapmaya çok ihtiyacım var
aslında öyle bellii bir derdim yok ama
çok yalnız hissediyorum kendimi
işe yarar mı ki:KK43:

belli bir konuya odaklanmadan yaparım ben genelde bütün hayatını etkiliyor. çok etkili :) her derde deva hastalara şifa :)

Bu cümlelerin olumlu etkisi olduğunu biliyordum ama bu kadarını bilmiyordum. :) Çok güzel bir yöntemmiş. Paylaştığın için teşekkürler... :)

merhaba arkadaslar.bu yöntem benm de dikkatimi çekti.bakalım ne gibi seyle olucak.olanları paylaşırım sizinle.zero limit'i hangi siteden bulabilirim biraz arattıım google dan ama saglıklı br sonuç elde edemedim:KK43:(

Sevgili begonya

şu da benim aklıma geldi:

Ya vedud seni çok seviyorum
ya tevvab senden özür dilerim
ya afüvv beni affet
ya şekur sana çook teşekkür ederim.

Nasıl ama?:KK61:

Sevgili begonya

şu da benim aklıma geldi:

Ya vedud seni çok seviyorum
ya tevvab senden özür dilerim
ya afüvv beni affet
ya şekur sana çook teşekkür ederim.

Nasıl ama?:KK61:

okyanuscum süper bir tespit olmuş :))
harikasın :)
ve kesinlikle çok doğru.
islamiyette aslında her şey var ihtiyacımız olan,önemli olan anlayabilmek,farkedebilmek sanırım.çünkü bilmediğimiz çok derin sırlar var gerçekten.
zikirler zaten başlı başına bir konu ve kesinlikle çok etkili olduğunu düşünüyorum.
bu hopo da aynen senin de yazdığın gibi bizim zikirlerimizle çok paralel.( sitede dini konulardan konuşmak yasak sanırım o yüzden bu detaya hiç girmemiştim ama ucundan girmiş olalım ) hatta Hz.Muhammed de günde en az 70 kez estağfirullah çekin diyor,ki kendisinin de günlük zikirleri arasında 100 estağfirullah varmış.
( bi yerde okuduğum bu bilgi doğruysa eğer ) bu da dinimizce uygulanan bi arınma yöntemi bence.ama tabi ben dini konularda uzman değilim maalesef,yanlış bi cümle kurmak istemem yine de :)

Son düzenleme:
İstek, duygu ve düşüncelerimizin aralarına esma-ül hüsna yı serpiştirmek o isteklerimizim olabilirliğini şiddetle kuvvetlendiriyor diye biliyorum. Duyanlar vardır belki bunu.

ben bu yöntemi sadece bir gün sabahtan akşama kadar yapabildim nefret ettiğim birine seni seviyorum,özür dilerim,beni affet,teşekkür ederim demek gelmiyo içimden açıkcası

O zaman ''sevgili ..... ayrılığımızın bütün sorumlusu benim.ilişkimiz boyunca zaman zaman sana soğuk davrandığım için özür dilerim,ayrılırken sana kırıcı sözler söylediğim için lütfen beni affet.bütün bunlara rağmen bana karşı aynı şekilde davranmadığın için teşekkür ederim.Seni seviyorum.:))
Oldu mu:)

sorun bizde değil karşı taraftaysada mı bunu diceeez :KK53:

bu konunun bu kadar kısa sürdüğünü görmek beni üzdü,ben zero limiti okuyalı 2 yılı geçti,gerçekten istikrarlı olmak lazım ama buraya kaç aydır kimse uğramamış,hopocular nerdeee?? :105:

sorun bizde değil karşı taraftaysada mı bunu diceeez :KK53:

O zaman da karşı taraf sizden özür diliyormuş gibi hayal edip o kişinin özrünü kabul ettiğinizi ve sevdiğinizi söyleyebilirsiniz. -mış gibi yapmak işe yarar. Yani isteklerinizi zihninizde canlandırıp onları yaşıyormuş hissi uyandırabilirsiniz.

X