Kizlar ben bir haftadir deniyorum, herseyden once icimdeki cennetin kapilarini acti, (eskiden cakra acma yontemlerinden asikardim) ama bu rovasatasi oldu, artik herkesi seviyorum garip bir sekilde. Beni uzen insanlar adina uzuluyorum, ve en onemlisi olumlu seyleri kendime cekmeye basladim. Baslamama sebep olan bir mevzu vardi ve bu yontemle onla ilgili ilginc gelismeler oldu..
Arkadaslar yasadigimiz hersey bir ilizyon, yansima. Biz nasil hissediyorsak iyi yada kotu diye siniflandiriyoruz. Eger birseyi istiyorsak ve olmuyorsa icimizde bloke ettigimiz seyler var demektir. Yani olmasini istedigimiz seyler hakkinda korkularimiz olabilir. Bunu bulursak daha hizli yol kat ederiz diye dusunuyorum.
Ikinci onemli unsur ise ben bu ogretiyi yaparken o kisiyi yada olayida imajine ediyorum.. Ve bana gulumsedigini, aslinda hic dusundugum gibi biri olmadigini, bana cok deger verdigini ve hatta boyle dusundugum icin benimle sakalastigini amaa hep guldugunu dusunuyorum (ev sahibim
).
Ucuncu en onemli faktor ise kendimizi iyilestirmek. Karsimiza devamli kavgaci birileri cikiyorsa ornegin kavgaci bir yapimiz oldugundandir. Yada aldatiliyorsunuz diyelim, buda genelde icinizdeki eziklikten oluyor, karsi taraf algiliyor ve yapiyor. Aslinda basimiza gelen hersey kendi eserimiz ve sekillendirmek kendi elimizde.
Devamli aglayan dert yanan insanlari sevmem mesela, aciz ve zavalli bulurum.. Hatta bu yuzden hep ayni seyleri yasamaya devam ediceginide bilirim ve uzak dururum..
Suan uykum var, kafami toparliyamiyorum, ama daha vurucu noktalari vardi bu ogretinin.. Aklima geldikce yazarim :)