Elektrikli Süpürgeler Homend robot süpürge

Süpürgesine göre değişiyor. Zaten fiyatı da diğer süpürgelere göre pahalı. Ben halıları düzenli olarak süpürmeme rağmen robot süpürge aldıktan sonra halılarım daha da parladı. Vakum gibi çekiyor. Çalışan ve çocuklu bayanlara göre çok iyi bir icat. Esler bize yardım etsin biz de böyle şeylere ihtiyaç duymayalim o zaman

Ahaha gerçek mi bu
Ne yazık ki gerçek. Allah akıl versin. Ama ben Esra'ya kızdım yine Esra suçlu hepimizin ortak sorunu temizlik kadın süpürgeyi hayatından önde tutmuş insan markasını söylemez mi bizim için neymiş reklama giriyor. bugün yine izleyeceğim belki kesmeyi unuturlar öğrenirim markayı

iki üç gündür tvde homend robot süpürgeyi görüyorum köşeli tasarımı çok hoşuma gitti gören var mı ne düşünüyosunuz?
Xiaomi mijia 1c modelini aldım ve bir senedir inanılmaz memnunum. Vacuum mop pro diye geçiyor ve silme özelliği de çok iyi. Çevremden altı kişi aldı hepsi de çok memnun tavsiye ederim

Bu arada ekonomik durumumuz toparlanırsa ilk iş robot süpürge almak istiyorum.
Kullananların yorumları ve diğer markalarla karşılaştırmak için güzel bir konu olmuş.

bana gore ucuz .goreceledir bu sen pahalı bulabilirsin ben ucuz bulabilirim bu paraya bu güzel . sen şov kabul ediyorsan saygım var
Kimse duyar yapıyor demesin ama işsizlik almış başını gitmişken, ekonominin gidişatı yüzünden her gün intihar haberleri okuyorken, birileri sizin ucuz dediğiniz paranin yarısıyla hatta daha azıyla 1 ay geçinmeye çalışırken bu tavrınız çok şımarıkça ve görmemişçe duruyor.

Ilk mesaji gördüm, ses etmeyecektim. Ikinciyi gördüm annenizin degil evindeki yardimcinin memnuniyetinden bahsetmişsiniz yine ses etmeyeyim dedim. Ama bu tavır olağanüstü itici. Cevrenizdeki herkese karşı böyleyseniz kimse sizi gerçekten sevmiyor, arkanızdan konuşuyordur.

Son düzenleme:
Kizzzzz adilemir sen almıştın diye hatırlıyorum şekerim görüşürüz

ben cevremde baya sevilen biriyim sen hiç merak etme

ben cevremde baya sevilen biriyim sen hiç merak etme
Hiç merak etmiyorum desem.
Tavrınız, diliniz, konuşma biçiminiz... Yazılanlardan utanmamışsınız bile. Biri bana bu lafları söylese cok üzülürdüm nasil böyle düşünürdüm diye. Allah sizin gibi insanlardan uzak tutsun herkesi. İyi forumlar.

Roborock s5 kullanıyorum bence ne beklediğiniz önemli çünkü mükemmel bir temizlik ve paspas özelliği yok güzel temizliyor ama dip köşe bir temizlik değil, kabasını alıyor diyebilirim. Yine de evde bulunması güxel oluyor temizlik için gelen ablamız olmadığında içim sıkılmıyor en azından bir kabasını süpürürüm diyebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…