----PİŞMANLIK----
Selam kızlar.
Yalan oldu benim iş. Kendi iradesizliğimden ziyade bulunmak zorunda kaldığım ortam ve hicbir alternatifimin bulunmaması yüzünden harfi harfine uyduğum diyetimi 4. gününde bozmak zorunda kaldım.
Ama suc bende de var cünkü o an icin bozduğumu ertesi gün telefi ederim diyemedim ve homini gırtlak ortama uymaya devam ettim ne zamanki evime geldim kiloma da geri kavusmustum ! Hem de fazlasıyla 80.500 gr.. ! (bir de regl öncesi siskinlik var tabi ama olsun)
Ama şöyle söyliyim diyetin ilk günü sabah uyandığımda 80.100 düm .
3. ve son günü de tamamladım 4. gün bozdum o yüzden 4.günün sabahı uyandığımda 78.800'düm.
Yani 3 günde 1 kg 300 gr verdirdi. Pek bir extra spor da yapmadım açıkçası sadece hızlı tempo yürüyüş..
Tabi hem ortam hem ben bok ettik ve fazlasıyla geri aldığım icin pismanım ama kendimi affediyor fresh bir baslangıc yapmak icin ruhumu hafifletiyorum önce..
---
Yarın reglimin ilk günü olduğu için başlamıyacağım çünkü zerre zayıflayamıyor insan su topladığı için. Ama biter bitmez ben de baştan başlayacağım ve bir daha öyle ortamlarda bulunmayarak 1 haftamı tamamlayacağım.
1 hafta sonunda adam gibi kilomu bildireceğim.
---
Şimdilik yapan fıstıklara basarılar diliyorum, umarım rahat ortamda dilediğiniz gibi diyetinizin sonuclarını alırsınız, basarılar diliyorum .. !