Hollanda'dan yürüyerek gelen kadın, Bursa'da tacize uğradı, kolu kırıldı!

Evet hanımlar Kakao haklı, konu Kakao değil, olay benim ona cevap vermemle ateşlendiyse kendisinden özür dilerim, ben Kakao'nun samimiyetine istinaden yazdım, onun niyetinin iyi olduğunu biliyorum, o da benim niyetimin iyi olduğunun farkında sanıyorum.

Onu bunu bırakında şu siteye üye olan erkekler bile bazı şeylerin göstergesi yahu, yine birileri üye olmuş özelden taciz etmiş, akılları fikirleri tacizde, birde az evvel bir haber sitesine göz atarken bir reklam takıldı gözüme 3 yabancı kız fotosu koyup altına turist kızları tavlamanın yolunu bulmuşlar, işte Türklerin iksiri gibi birşey yazmışlar, sözüm ona bir parfüm reklamı yapmışlar ama onda bile fotoda kadın kullanılmış, bizim şahane erkeklerimizin tavlama sanatına vurgu yapılmış, parfüm dediğin başka türlü tanıtılamazdı çünkü

doğru karşılık ver. ama tepkiyede hazır ol.

o tepki umarım bıçakla olmaz sana.
bak sana bir video.
bu bizde değil ama sana sapık erkeğin bir tepkisini göstereyim dedim
canım izledimm ellerine sağlıkk mesaim bitiyor ben çıkıcam ama bişi anlatmak istiyorumm işten çıktım eve gidiyorumm..selpak satan yaşlı bir teyze bir delikanlı bunu itekliyor ben olayın üstüne geldim eve giderken .. teyze yerde selpakları yerde delikenlı itiyor teyze kalkamıyor baston elinde cızırtılı ses tonuyla kalkıcam evladım diyor .. ve bende kayış kopuyor gidiyorum teyzenin yanına kaldırırken bir elimle delikanlıya sen ne yapıyorsun.diye hafifçe itiyorum sonra teyzeyi kaldırmaya çalışıyorumm.. delikanlı sen ne karışıyorsun deyip üstüme geldi bir eliyle boğazımı tutarak itti beklemediğim bir olaydı boynum çizildi.. okyy hiç düşünmedim bilee çantamdaki emenati çıkardım ve etraftakilere polis çağırın yoksa ben bu çocuğu burada mıhlicam dedimm..delikanlı şaştı olduğu yerde kaldı..otur dedim polis gelecek ve geldi gittik karakola ifadeler alındı delikanlının ailesi geldi şikayetçi olma dediler babası çocuğa çattı filan filan.. haa vuracakmıydımm aslaa ama ben kadın olduğum için üstüme geldi ve boğazımdan tutarak itti ve soyuldu.. ha silah elbette ruhsatlıı okyyy kadın olarak bu erkek müsvettelerine bir şeyler anlatmalıyız.. bir şeyleri anlamalılarr..evet kadınız ama korkak olmamalıyız diceklerim bu kadardır .. herkese iyi akşamlar..

teşekkür ederimm..özürlük bir durum asla yoktur asıl ben özür dilerimm konu başka yerlere kaydı.. son yazımı yazdım ve ben giderr..

estağfurullah ben,38 yaşıma dek kendi hayatım çevrem tüm yamım duyumlarımdan yola çıkarak yazdım..kadınların ezildiğini gördüm..bunun için yazdım mune,

çantandaki emanet ne kakao

ruhsatlı yazmış silah sanırım şeytan doldurur,hangimizizn zıvanadan çıktığı olmayabilirki sonra ayıkla pirincin taşını
off. kakao. o tabanca emanet senin değil.ruhsatı sana ait olmayan bir tabancayı birine doğrultuyorsun, çekmişsin polis gibi adama tutmuşsun. sen polis değilsinki

off. kakao. o tabanca emanet senin değil.ruhsatı sana ait olmayan bir tabancayı birine doğrultuyorsun, çekmişsin polis gibi adama tutmuşsun. sen polis değilsinki
bizim polisler anlayışlı sanırım

doğru karşılık ver. ama tepkiyede hazır ol.

o tepki umarım bıçakla olmaz sana.
bak sana bir video.
bu bizde değil ama sana sapık erkeğin bir tepkisini göstereyim dedim
istanbul yenibosnaa.
Yenibosna starcity nin orada ablam oturuyor. Minibusten inip yürüyoruz biraz. O 5 dklik yolda kucagimda cocukla yediğim lafin calinan kornanin haddi hesabi yok. Bi tanesine cevap verecek oldum adamin hosuna gitti. Kaldirim tasini kafasina atsaydim nolurdu hayal edemedim. Ben de karadeniz kadiniyim oysa ki

Evet bu memlekette kadin olmak zor değil. Biz biraz abartiyoruz sanirim.

yanlışş samimiden öyle söylerimm kullandığım kelimeler ustam,, hemşerim,,bayım,, eğer gençse ve oğlum yanımdaysa abisi,,yada hey delikanlı..yada gençlerr..daha yaşlıysa dayı..

Kakao , bilinç altımızdaki kodlamalar nedeniyle kullanıyoruz o kelimelerin çoğunu aslında. Serinkanlılıkla düşününce hak vereceksin. Tamamıyla bilinçsiz bir ifadeyle ağzımızdan çıkıyor o kelimeler. Kullanırken amaçladığımız aramıza mesafe koymak , ortama uyum sağlamak , karşımızdakinin bizi kadın olarak değil de onunla aynı ortamdan cinsiyetsiz birisi gibi algılamasını sağlamaya çalışmak.

Erkek gibi kadın belki de bir tek bizim ülkemizde iltifat. Peki neden kadın gibi kadın duruşu yerine çoğu zaman daha sert bir kabukla dolaşıyoruz hiç düşündün mü ? Kendimizi koruyabilmek için zırhlanıyoruz. Aklımız ermeye başladıkça karşımızdaki erkeğin bakışından , nefes alış verişinden , ses tonundan niyetini okumaya programlanıyoruz.

anlatım tarzın çok hoştu beni gülümsetti,trajı komik halimiz of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…