Hollanda'dan yürüyerek gelen kadın, Bursa'da tacize uğradı, kolu kırıldı!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://t24.com.tr/haber/hollandadan-yuruyerek-kadin-bursada-tacize-ugradi-kolu-kirildi,296842
Hollanda'dan yürüyerek gelen kadın, Bursa'da tacize uğradı, kolu kırıldı!

İtalyan Pippa Bacca, 2008'de Gebze'de öldürülmüştü. Benzer bir girişim, bu kez İnegöl'de yaşandı

inPaylaşın

Dünya barışına dikkat çekmek için İtalya'dan otostopla yola çıkan ve Gebze'de tecavüz edildikten sonra öldürülen Pippa Bacca’nın başına gelenlerin bir benzeri dün Bursa'da yaşandı. Hollanda'dan yaya olarak yola çıkan genç kadın İnegöl'de tacize uğradı. Yol kenarında kolu kırık şekilde ağlayan genç kadının yardımına oradan geçen kamyon şoförü yetişti.

Bir kamyon şoförü, Şipali ve Akbaşlar mahallelerini bağlayan yolda ağlarken gördüğü Hollandalı Jiska Nina Van Gerner'i (28) İnegöl ilçe merkezine getirerek sağlık ekiplerine haber verdi. Mesudiye Mahallesi girişinde ambulansa alınan turist, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kolu alçıya alındıktan sonra güvenlik güçlerince tercüman aracılığıyla ifadesine başvurulan Gerner, ormanlık alanda bir kişinin tacizine uğradığını, zanlının motosikletle kaçtığını öne sürdü.

Turistin şikayetinin ardından çalışma başlatan jandarma ekipleri, zanlı S.Ç'yi (19) gözaltına aldı. Şüphelinin, Bursa-Ankara Karayolu'nun İnegöl çıkışında yürürken yolu şaşıran Gerner'i gideceği yere götürebileceğini söyleyerek motosiklete bindirdiği ve turiste cinsel tacizde bulunduğu öne sürüldü.

Hollanda'dan yaya olarak yola çıktı
Korkarak motosikletten atladığı iddia edilen Gerner'in bu sırada kolunun kırıldığı ifade edildi. Gerner'in Hollanda'dan yaklaşık bir yıl önce yaya olarak tura çıktığı ve Romanya'dan sonra Türkiye'ye geldiği belirtildi.

Pippa Bacca öldürülmüştü
İtalyan performans sanatçısı Giuseppina Pasqualino di Marineo dünya barışına dikkat çekmek için 2008 yılında İtalya'dan otostopla yola çıktı. Genç kadın Gebze'de tecavüz edildikten sonra öldürüldü. Bilinen adıyla Pippa Bacca'nın katil zanlısı, Murat Karataş ömürboyu hapis cezasına çarptırıldı.

Biz iyi yaşıyoruz ya la. Bu topraklarda tecavüz erkeğe hak. Korunmayı iyi öğrendik küçüklükten. Mesela ıssız yerlerde hiç yürümeyiz. Minibüste tek kaldığımızda neden inmemiz gerektiğini bile canlı öğrendik.

bir bayanın yürüyerek seyahati...düşünemiyorum

Yabancı kadınlar gerçekten bu konularda çok saf oluyorlar ya. Biz küçüklükten beri her erkeği potansiyel tecavüzcü görmek üzere yetiştiriliyoruz. Geçen sene Fethiye- Faralya arası otostop yapan turist kadınlar görüp dehşete düşmüştüm yine.
Biz parkta sabahları yalnız yürüyüşe çıkarken 40 kere düşünüyoruz.

aynen..hele toplu taşıma aracına bindiysen 40 şekle giriyorsun:))

fazla cesaret mi, yani macera mı arıyorlar yoksa saflıklarından mı merak ediyorum. dünyanın en gelişmiş şehrine gitsem hangi mahalle varoş hangisi gelişmiş araştırmadan bilmediğim mahallelerine bile girmem ki bunlar ülke değiştiriyor. ankara'da belli bir saatten sonra kızılay'dann eve yürümeye korkuyoruz eşimle. türlü türlü insanlar oluyor. sen kalk km'lerce yol git bir başına.
çok optimistler herhalde. dünya o kadar toz pembe değil.

Şaşırmadım, neyse çok şükür ki bunla kurtulmuş kadın, iyi ki Pippa gibi olmamış sonu

Medeni olmayı öğrenmemiz için daha kaç yüzyıl geçmesi gerekiyor?

Canım siz neden böyle işlere kalkışıyorsunuz ya? Hiç mi haberiniz yok erkeklerimizin şöhretinden?

Yurtdisi kulturu almayanlar anlayamiyorkar ne yazik ki..
Bu kadin tovbe etmistir bile daha Turkiyeye ayak basmaz heralde.

Ben de yurtdisinda dogup buyudum ve halen de yasiyorum..
Malesef Turkiye icin fazlaca "saf" kaliyorum..
İlk tek basima Turkiyeye geldigimde gayet saftirik saftirik takiliyomusum meger farkinda degildim..
Otogarda bir firmanin bekleme salonunda tek basima bekledim ust katta.
Hemde bekleme salonunun bir kosesinde soforlerden birinin uyumak icin bir bolmesi varmis..
Adam umugumu sksa kimsenin ruhu duymicak..
Bana corba ikram ettiler uzun yoldan geldim bir nevi misafirim diye..
Yedim de haa misafirperverlikten bahsede ede..
Bise katsa icine bittim..
Erkek arkadasim da kimseyle konusma muhattap olma diye 3 bucuk atsin..
Bir de sen safsin kotuyu ayirt edebilme mekanizman yok rahat buyumussun der,
ben de beni ezmek istiyor diye boburlenirim..
Hic yogurdum eksi dermiyim.

Benim daha simdiden psikolojim bozuldu,
siz nasil boyle yasayabiliyorsunuz...

Hollandadan gelen genç bayan biz sizin 100 yıl gerinizdeyiz ömrünüz vefa ederse 100 sonra sizi gene bekleriz.
kötülemeyin benim ülkemi bu kadarr ne kadar meraklısınız memleketinizi kötülemeyee.. o beğendiğiniz avrupa memleketlerinin arka sokaklarında neler oluyor biliyormusunuzz.. 4 dakikada bir tecavüz 4 dakikada bir gasp ve ölümm.. ,çıkın bir avrupa ülkesine sizde ve yaşayarak öğreninn

aynen..hele toplu taşıma aracına bindiysen 40 şekle giriyorsun:))
neden 40 şekle giriyorsun anlamadımm senelerdir toplu taşımaya binerim adamın alnını karışlarım ben pısırık olmayın ayoll. her memlekette olduğu gibi buradada elbet cahiller vardır ama yok yüzyıl geçmesi gerekiyor ..gibi laflarr ne kadar çok özeniyorsunuz yabancı memleketlere,, benim iki kuzenim almanyada evliler bi dinlesenizde anlatsalar o insanların sırnaşıklarınıı..

Çokda güzel yaşıyoruz arkadaşımm benim insanlarım misafir perverdir.. sıcakkanlıdırlar sofralarını önüne sererlerr. 75 milyonun hepsini mükemmel beklemek saf olur herhaldeee..

ulen inegöl, memleketim ya! son gittiğimde baya bi gelişme görmüştüm, en azından kimse laf atmadı, yeni mekanlar açılmıştı insanlar biraz yontulur demiştim ama öyle olmamış malesef. halbuki inegöl mobilya ihracatı konusunda İtal'yada çığır açmıştı bi kaç embesil yüzünden itibarının düştüğü duruma bak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…