Hollanda'dan yürüyerek gelen kadın, Bursa'da tacize uğradı, kolu kırıldı!

Sadece kadınlar mı?Daha geçen gün bir genç yanındaki kızlara laf atan hanzolara tepki gösterdi diye öldürüldü:
http://www.diken.com.tr/odpli-bahadir-grammesinin-oldurulme-aninin-goruntuleri-ortaya-cikti/
Yani istediğiniz kadar tepki gösterin,manyağın birine çatarsanız başınız daha büyük belaya giriyor.Allah karşılaştırmasın.Bununla birlikte otobüste tacize uğradığında bağırıp tepki gösteren kadına"tamam uzatma sen de" diyen ahaliyi de duyduk biliyoruz.Bölgesel değil,ülke olarak büyük bir ahlaki çöküntü söz konusu,elbette kötüye kötü diyeceğiz.
Düşünün ki bu haberdeki Hollandalı kız ya da daha önce öldürülen Pippa Bacca,kendi ülkelerinden kalkıp taaa Türkiye'ye gelene kadar,o ahlaksız dediğimiz Avrupa ülkelerinden geçerken kılına zarar gelmeden yolculuk etmiş ve bizim ülkede başlarına gelmeyen kalmamış.Ne diyelim yani?Yiğitliğe b.k sürdürmemek için bütün ülkenin vahşi bir ormana döndüğünü görmezden mi gelelim?

dicek bişi bulamıyorum baştan kabul etmişisinizz .. dünyanın her yeinde kadınlara eziyet vardır,, bunu ülkeme indirmek ve bu kadar aaa türkiyemi demek bana saçma geliyor arkadaşş.. şöyle bir bakıyorum yok erkekler asar keser, yok karşı gelirsem böyle olur deyip tırsmak bana göre değil.. ve belkide o yüzden başıma gelmiyor böyle olaylar evet o kaldırım taşını kafasına yedi ve dedimki git istediğin merciye başvur elin ayağın rahat duracak dursunki kafanda taş yemesinn..

Tuzu kuru insanların konuşması çok kolay. Nasıl yetiştirildin nerde yaşadın bilmiyorum. Ama 15 yaşımda liseye giderken anneme sabahları peşime bi adamın takıldığını söylediğimde beni dövdü gülümsemişimdir diye. Bi daha da konuyla ilgilenmedi. İstanbulda lise mezunu bir anne bu. Ben nasıl bağırayım daha sonra otobüsteki tacizde? Otobüsteki herkes bana yollu muamelesi yapmaz mıydı annem yaptıktan sonra?

Doğudaki kızları düşünüyorum bir de. Ne hikayeler dinledik kakao. Bizim milletimiz iyidir hoştur da erkek egemen toplumların sorunu bu genel olarak. Misafirpervelik de demişsin bir ara. Balkanlara git çooook misafirperverlerdir ve kızların gece gezmesi hiç yadırganmaz :)

Avrupada iki gün tanışan insanların sex yapması mı daha ahlaksızca, kadının rızası olmadan erkeğin yaptıkları mı?

birinin tabancası. emanet demekle onu kasdetmişte. kendinin bile olsa sokak ortasında tabanca çekmek doğrumu bilemedim. burası teksas değil.
Yok yok, kimseden emanet değil, tabancaya jargon gereği emanet denir:KK66:
Birinin silahı olduğunu bildiğinde senin emanet yanında mı diye sorarsın.
Taşıma ruhsatı vardır yoksa rahatça sallayıp çağır polisi diyemezdi, başkasına aitse de taşıyamazsın.

bazen düşünüyorum da bu hödük erkek milletinden çok çekiniyoruz diye mi iyice taciz etmeye çalışıyorlar
ülkemiz kadınları ayıp edep namus vb tabularla yetiştirilip kız bunu yapmaz kız oturmaz kız kahve içmez gibi zırvalıklar beynine işlenip durduğundan mıdır bilmem
hep bi çekingeniz
ne yazık ki bende öyleyim
bir cesaret edeyim diyorum sahilde yürüyüş yapayım
duymadığım söz taciz edilmediğim göz kalmıyor
ne yapmam lazım acaba çarsaf giysem de bakarlar bunlar

Yok yok, kimseden emanet değil, tabancaya jargon gereği emanet denir:KK66:
Birinin silahı olduğunu bildiğinde senin emanet yanında mı diye sorarsın.
Taşıma ruhsatı vardır yoksa rahatça sallayıp çağır polisi diyemezdi, başkasına aitse de taşıyamazsın.
mune aklıma bişi geldi duvar yazısı
çekerim emaneti .... adaleti diye :KK70: ordan biliyorum bende
:KK70::KK70::KK70::KK70:

bazen düşünüyorum da bu hödük erkek milletinden çok çekiniyoruz diye mi iyice taciz etmeye çalışıyorlar
ülkemiz kadınları ayıp edep namus vb tabularla yetiştirilip kız bunu yapmaz kız oturmaz kız kahve içmez gibi zırvalıklar beynine işlenip durduğundan mıdır bilmem
hep bi çekingeniz
ne yazık ki bende öyleyim
bir cesaret edeyim diyorum sahilde yürüyüş yapayım
duymadığım söz taciz edilmediğim göz kalmıyor
ne yapmam lazım acaba çarsaf giysem de bakarlar bunlar
norwegian norwegian ,
ben onlardan çekindiğimden değilde anne baba kız kısmısı dikkat eder vb dedikleri için pısmıştım zamanında, başına birşey gelirse senin suçundur düşüncesinin yoğun olduğu küçük bir semtte büyüdüğümden, ister istemez ürkektim, ailemde toplum baskısına boyun eğmişti ama sağolsun eşim aşmama sebep oldu, korkma, susma, arkandayım, birşey olmaz diye diye birşey olduğunda n'oluyor hayırdır diyecek kıvama geldim.
Mesela benim annem bile gece dışarı çıkmaktan korkar çünkü onunda babası kız kısmı diye başlayan beylik sözlerle yetiştirmiş annemi, o da bizi kendi gibi yetiştirmeye çalıştı ama ben gece tıkırtı olsa fırlarım, sokağa çıkmaktan korkmam fakat tabii cesarette bir yere kadar oluyor, artık mertlik kalmadı ki, hani adam sana tekme tokat dalsa belki bir nebze lakin artık çakı, bıçak, sustalı, silah, hem sapıklar hemde ayaklı cephanelik gibiler ne yazık ki.

norwegian norwegian ,
ben onlardan çekindiğimden değilde anne baba kız kısmısı dikkat eder vb dedikleri için pısmıştım zamanında, başına birşey gelirse senin suçundur düşüncesinin yoğun olduğu küçük bir semtte büyüdüğümden, ister istemez ürkektim, ailemde toplum baskısına boyun eğmişti ama sağolsun eşim aşmama sebep oldu, korkma, susma, arkandayım, birşey olmaz diye diye birşey olduğunda n'oluyor hayırdır diyecek kıvama geldim.
Mesela benim annem bile gece dışarı çıkmaktan korkar çünkü onunda babası kız kısmı diye başlayan beylik sözlerle yetiştirmiş annemi, o da bizi kendi gibi yetiştirmeye çalıştı ama ben gece tıkırtı olsa fırlarım, sokağa çıkmaktan korkmam fakat tabii cesarette bir yere kadar oluyor, artık mertlik kalmadı ki, hani adam sana tekme tokat dalsa belki bir nebze lakin artık çakı, bıçak, sustalı, silah, hem sapıklar hemde ayaklı cephanelik gibiler ne yazık ki.
ne yazık ki öyle
ataerkil toplumumuzun maharetleri
ama harika bir eşin var ne güzel hepimize öylesini nasip etsin rabbim

Ben ne diyecegimi ne yapacağımi bilmiyorum.
Kizimi cevreye karsi uyariyorum aman elletme dokundurtma kimseye. Issiz yerlerde kalma. Büyüyünce cok açık lütfen gyinme. Dedelerde babanda ozel bolgelerine dokunamaz. Herkese tepkini koy. Gec saatte disarda kalma . Duzgun otur vsvsvsvs..
Bende baskici bir anneyim dusununce. Ee neyapayim ne yapmalıyim bilemiyorum..

ne yazık ki öyle
ataerkil toplumumuzun maharetleri
ama harika bir eşin var ne güzel hepimize öylesini nasip etsin rabbim
Amin inşallah, sağolsun gerçekten iyi bir adamdır, ben bugün böyle dil pabuç konuşuyorsam onun sayesinde, yerine göre arkamda olmasını, yerine göre yanımda durmasını bilir, erkeklere güvenmemem gerektiğini de öğretti, ayaklarımın üstünde durup kendime güvenmeyi de.

Böyle biri olmasaydı 21 yıl su gibi geçmezdi sanırım ama işte keşke tüm kadınları yüreklendiren birileri olsa, onun yerine sus, konuşma deniyor:KK43:

En çokta kadın cinayetlerinde, tecavüzlerde, çocuk gelinlerde aleyhte kararlar çıktığında içim acıyor, insan kendini sahipsiz öksüz yetim gibi hissediyor:KK43:
Bireysel tavır, duruş bir yere kadar çünkü, olay mahkemeye taşınacak konuma gelince ifadenin alınışı bile psikolojik çöküntü yaşatıyor:KK43: birde adam iyi halden yararlanınca gel de derlirme.

Amin inşallah, sağolsun gerçekten iyi bir adamdır, ben bugün böyle dil pabuç konuşuyorsam onun sayesinde, yerine göre arkamda olmasını, yerine göre yanımda durmasını bilir, erkeklere güvenmemem gerektiğini de öğretti, ayaklarımın üstünde durup kendime güvenmeyi de.

Böyle biri olmasaydı 21 yıl su gibi geçmezdi sanırım ama işte keşke tüm kadınları yüreklendiren birileri olsa, onun yerine sus, konuşma deniyor:KK43:

En çokta kadın cinayetlerinde, tecavüzlerde, çocuk gelinlerde aleyhte kararlar çıktığında içim acıyor, insan kendini sahipsiz öksüz yetim gibi hissediyor:KK43:
Bireysel tavır, duruş bir yere kadar çünkü, olay mahkemeye taşınacak konuma gelince ifadenin alınışı bile psikolojik çöküntü yaşatıyor:KK43: birde adam iyi halden yararlanınca gel de derlirme.
ne güzel özetledin su kelimelerle

çok acı mune evet

Kizimi cevreye karsi uyariyorum aman elletme dokundurtma kimseye. Issiz yerlerde kalma. Büyüyünce cok açık lütfen gyinme. Dedelerde babanda ozel bolgelerine dokunamaz. Herkese tepkini koy. Gec saatte disarda kalma . Duzgun otur vsvsvsvs..
ben bile 5 yaşındaki oğluma tembihlemeye çalışıyorum:KK43:

senin görevin çok büyük canım
erkek anneleri cocuklarını sevgi ve kadına sevgi ile yetiştirirse asla böyle psikopatlar çıkmaz
canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum,ama ortam kötü,bahçeye bırakamıyoruz,halbuki biz sokaktan eve gelmezdik,okula kendimiz gider gelirdik,nerde o günler..

canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum,ama ortam kötü,bahçeye bırakamıyoruz,halbuki biz sokaktan eve gelmezdik,okula kendimiz gider gelirdik,nerde o günler..

eski ve güzel günlerdi :KK43:
Çünkü eskiden oturduğun yerde herkes birbirini tanırdı, 40 yıl aynı yerde oturdum dile kolay, doğdum, büyüdüm, evlendim hep aynı semtteydim, çocukken bir arabaya bindiğimde plakasını almama ya da adres söylememe gerek olmazdı zira zaten bindiğim araba bizim muhitin insanıydı, direkt eve mi gidiyorsun yoksa uğrayacağın bir yer var mı, baban ne yapıyor birkaç gündür görmüyorum muhabbeti geçerdi aramızda, oynadığın çocuklar ya dedenle aynı fabrikadan emeklilerin torunu olurdu ya da babanın arkadaşının çocuğu, oyuna dalıp kapı önünden ayrıldığında ailen seni hangi sokakta hangi komşunun bahçesinde bulacağını bilirdi.

Şimdi öyle mi ara ara aile ziyareti sebebiyle gidiyorum da doğduğum ilçeye, artık yüzler yabancı, tanıdıklar 3-5 kişi kalmış.
Komşulukta kalmadı, ahbaplıkta.
Şimdiki çocuklar çok şanssız maalesef, tacizci, tecavüzcü, çocuk kaçıranların, öldürenlerin içinde büyümek zorundalar, sürekli kollanıp korunarak:KK43:

Bilmiyorum bu kadar çok açık söylenmeli mi çocuklara bunlar. Daha kötü korkuyla büyümezler mi? Kaç yaşında kızın?

Bilmiyorum bu kadar çok açık söylenmeli mi çocuklara bunlar. Daha kötü korkuyla büyümezler mi? Kaç yaşında kızın?
8 yasinda ama gelismis bir cocuk. Ve kendini tanimaya coktan basladi. Anlayabiliyorda az cok ama ben cok korkuyorum. Ulkenin hali malum.. bilincli buyusun istiyorum. Sanirim sana güveniyorum ama cevreye guvenmiyorum lafının artık gecerli oldugu bir donemdeyiz artik..
Donem degisti. Çocuklar tv de gorup uygulamaya basladi. Sitemizde ayni yasta bır erkek cocugu kızları sikistirip dudagindan opuyo poposuna el atiyor. Sanirim erkek annelerine daha cok gorev dusuyor..

Bu kadincagiza cocukken tanimadigin insanlardan seker alma dememislermi acaba?
Babanin motorumuda biniyorsun bacim ?

8 yasinda ama gelismis bir cocuk. Ve kendini tanimaya coktan basladi. Anlayabiliyorda az cok ama ben cok korkuyorum. Ulkenin hali malum.. bilincli buyusun istiyorum. Sanirim sana güveniyorum ama cevreye guvenmiyorum lafının artık gecerli oldugu bir donemdeyiz artik..
Donem degisti. Çocuklar tv de gorup uygulamaya basladi. Sitemizde ayni yasta bır erkek cocugu kızları sikistirip dudagindan opuyo poposuna el atiyor. Sanirim erkek annelerine daha cok gorev dusuyor..

Bunları söylemek zorunda kalmak bile çok acı geldi bana :KK43:

Geçen gün bi video izledim. Komik video diye bir arkadaşım yollamış. Kız arkadaşım hem de. Watsapp grubumuza atmış rezil ettim onu. bir anne müzik eşliğinde poposunun 5 yaşlarındaki oğlunun pipisine pipisine sürttürüyo gülerek. sonra çocuğun pipisini açıp gösteriyo videoya. Hem kendi yüzü hem çocuğun yüzü açık. Böyle insanların yetişrdiği çocuğun ileride nasıl davranışlar sergileyeceği malum. Ve gerçekten çocuklarımızı büyüklerden de korumak zor yaşıtlarından da.

Bu arada bahsettiğim videoyu şikayet edebileceğim merci var mıdır ya? Aklıma geldikçe ağlıyorum.

Bunları söylemek zorunda kalmak bile çok acı geldi bana :KK43:

Geçen gün bi video izledim. Komik video diye bir arkadaşım yollamış. Kız arkadaşım hem de. Watsapp grubumuza atmış rezil ettim onu. bir anne müzik eşliğinde poposunun 5 yaşlarındaki oğlunun pipisine pipisine sürttürüyo gülerek. sonra çocuğun pipisini açıp gösteriyo videoya. Hem kendi yüzü hem çocuğun yüzü açık. Böyle insanların yetişrdiği çocuğun ileride nasıl davranışlar sergileyeceği malum. Ve gerçekten çocuklarımızı büyüklerden de korumak zor yaşıtlarından da.

Bu arada bahsettiğim videoyu şikayet edebileceğim merci var mıdır ya? Aklıma geldikçe ağlıyorum.
Aynen oyle arkadasim iste malesef acinasi durumdayiz boyle..
Youtubeda bulursan sikayet edebilirsin.
O nasil anneki o cocuk ne olsun. Yabancı oldugunu düşünüyorum..
Diyecek bisey bulamadim.. al iste o cocuk annesine anne gozuyle nasıl bakacak. Ensestligin fidanini dikmis kadın. Lanet olsun..

X