Hollanda'dan yürüyerek gelen kadın, Bursa'da tacize uğradı, kolu kırıldı!

yok sevgili kakao, sen beteriyle karşılaşmamışsın.. allah karşılaştırmasın.. o kafasına kaldırım taşı vurduğun adam kuzenim gibi seninde kapından ayrılmasaydı rahat rahat çıkıp kavga ederdin değil mi? :) neyse ne diyelim, bu kadar kadının kafası çalışmıyor bir sen varsın bağırıp kendini kurtaran demek ki.. kusura bakma ama verdiğin örnek o kadar inandırıcılıktan uzak ki kendi adıma ben inanmıyorum..

kadınların uğradığı hakaretlere bak,boşanıp o...olacaksın,tv ye çıkıp o.. olacaksın..kesinlikle kadın olmak zor,ataerkil bir toplumdaysan daha zor..milliyetçi biriyim ve ülkemi seviyorum ayrıca..kadınlar ezilmiyor dersem başta rahmetli annem dahil tüm kadınların hakkını yemiş olurum..

kapına biri dadansa millet mutlaka kadın kuyruk sallamıştır der

walla biz ortadogunun ilk kapisiyiz. avrupadan cikip bizim ulkemize gelenler, hemen burda telef oluyor. burayi gecse ileride basina neler gelir bilinmez zaten.
kimi kesimler bunu islamla bagdastirmaya cok meraklidir da, maaesef ortadogunun kronik hastaligi, cocuk gelinler, kadina zulmun turlu turlusu. Hatta arastirmasini bile yapmislardi.

bu haberi bilmiyordum. nede güzelmiş canım ya

katılıyorum

Umarım kurtulur ve doğu içimizdeki kanayan yara kendilerini yetiştirememiş..insan müsvetteleri..

inanmaman sana kalmışş ben karadeniz kadınıyımm ve bu ne demek bilirsin.. bir adam sebebsiz bağırıp çağıracak kapımın önünde beklicek büyük konuşmuyorum arkadaşım alnının çatısından çakarımm.. ama sen ister inan ister inanmaa..

Buyur burdan yak, gencecik bir kız canıyla uğraşıyor, o aşiret o kız kantinde çalışırken nerdeymiş?
Nerdeymiş o namus bekçileri gencecik bir kız çalışıp hayat mücadelesi verirken, niye sahip çıkmamışlar?
Şarkı söyleyince kötü mü olunuyormuş, ben bunların düşüncelerine
Dar zamanında bir tanesini bile bulamazsın, ne haldesin diye sormazlar ama kız hayatını kurmak istediğinde namus bekçiliği oynarlar, kimin namusu he kimin namusu
Allah bunların yanına bırakmasın inşallah
Çok şey söylerimde öfkemden ağzımdan kötü şeyler çıkar diye susuyorum.
İnşallah kız kurtulur

yok evet inanmıyorum.. bunun bölgesel kadınlıkla ilgisi olduğunu da düşünmüyorum.. neticede karşındaki insan bu ülkede kanunların erkeklere işlemediğini bilen bir insan.. sen o kaldırım taşını adama vurmuş olsaydın o "peki apla kusura bakma" deyip ayrılmazdı oradan adım gibi eminim.. seni orada delik deşik edebilir "kadın bana saldırdı" derdi, evine kadar takip eder eşine- çocuğuna veya sana zarar verirdi.. Türkiye burası arkadaşım, mesele her ülkede suç olması değil, bu ülkede kanun olmaması.. yani hiç öyle alnının çatından falan vuramazsın..

doğru karşılık ver. ama tepkiyede hazır ol.

o tepki umarım bıçakla olmaz sana.
bak sana bir video.
bu bizde değil ama sana sapık erkeğin bir tepkisini göstereyim dedim

Başımıza bir hal gelmesin diye doğduğumuz günden beri şartlanarak yetiştirilmemizin etkisi olabilir mi ? Bakın yol sorarken "ustam " demeniz dahi fark etmeseniz de kendinizi korumak ve kadın benliğinizi gizlemek için yaptığınız bir savunma.

Yol sorarken "ustam" diyerek kendinizi o ortama ve duruma uydurmuş oluyorsunuz. Kendimize örnek olarak aldığımız aile erkeklerinin davranışlarını taklit ediyoruz çoğu zaman. Ki karşımızdaki bizi cinsiyetsiz görsün. Ustam , kaptan diye seslendiğiniz bir anı gözünüzde canlandırın. Kadın hitabıyla değil erkek hitabıyla kendimizi koruyoruz o anlarda.

sen bilirsin canımm konu benim olayıma inanıp inanmama meselesi değill..konu nasıl açıldı nerelere geldi ben hala türkiyemin ve insanlarının misafir perver olduklarına,, ve sofralarını sana açtıklarına yol sorduğumda nazikçe cevap aldığıma ,teşekkür ettiğimde önemli değil bacım dediklerine inanıyorum çünkü ben bunları yaşıyorum hala ama git gide nerelere gidiyoruz bilemem..benim takıldığım noktaa türkiyede bir olay olduğu zaman türkiyeyi ve türk insanını kii ben şu an genellemeden bahsediyorum..kötülenmesidir..

aminaçken kimse yok ama şarkı söylemeye gelince namus bekçisi oluyorlar..yanlarına kar kalmaz inşallah,rabbimden..

yanlışş samimiden öyle söylerimm kullandığım kelimeler ustam,, hemşerim,,bayım,, eğer gençse ve oğlum yanımdaysa abisi,,yada hey delikanlı..yada gençlerr..daha yaşlıysa dayı..

eşimde bende karadenizliyiz:)o devirler bitti..eşim silah almak istediğini söyler ben kabul etmem öyle şeyleri..evine hırsız girdiğinde sadece yatak odanda vurabiliyorsun bunu biliyormuydun yoksa sende ceza alırsın

kimse kötülemiyor sevgili kakao.. sen görmek istediklerini yazıyorsun biz de karşılaştıklarımızı.. son 10 yıldır ne misafirperver ne de yol gösteren insanlarla karşılaşmadım İstanbulda.. çünkü yoklar.. senin çevrende bir avuç kaldıysa inşallah bozulmadan kalırlar, onlar son kalmış demek ki.. hatta ilginçtir millet anası-danası için psikiyatriste giderken ben zombileşmiş insanlara tahammül edemiyorum diye gittim..

kaldırımlara park eden arabalar yüzünden 1 ay önce bir adam minibüs'ün altında kaldı ve öldü.. şoför serbest kaldı, arabalar hala kaldırımda.. peki ölen amca? taktir değil mi?

neyse, evet bu ülke böyle.. suç var ve suça teşvik eden kanunlar(!) var..

çok specific bir örnek vereyim, yaz geldi İstanbul kokuyor.. kimse yıkanmıyor kimse.. ama sor Avrupa tuvaleti bizden öğrendi.. biz de geri onlardan öğreneceğiz kısmetse..

yanlışş samimiden öyle söylerimm kullandığım kelimeler ustam,, hemşerim,,bayım,, eğer gençse ve oğlum yanımdaysa abisi,,yada hey delikanlı..yada gençlerr..daha yaşlıysa dayı..
tamam sizin yaşam kriterinize bakarak genellemeyi yapıyoruz..ülkemizde suç oranı minimum..kadınlar el üstünde tutuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…