Hollanda'dan yürüyerek gelen kadın, Bursa'da tacize uğradı, kolu kırıldı!

Bir kisiden bahsetmiyorum sulalemdeki kadinlar diyorum tanıdığım Karadenizli kadinlar da bilmiyor. Asil sen beni ilgilendirmiyorsun. Sadece tum kadinlar bilir deme bilmiyor iste neyin diretmesi bu?
niye bu kadar taktın bunuda anlamadımm kullan kullanma sülalen kullansın kullanmasınn.. tüm karadeniz derken yöremin insanlarını kasdettimm yüzdeye vurunca kullanan daha çoktur dedimm bununnnn neresini anlamadınn.. akşama kadarda böyle yazışamicam senle..

canım izledimm ellerine sağlıkk mesaim bitiyor ben çıkıcam ama bişi anlatmak istiyorumm işten çıktım eve gidiyorumm..selpak satan yaşlı bir teyze bir delikanlı bunu itekliyor ben olayın üstüne geldim eve giderken .. teyze yerde selpakları yerde delikenlı itiyor teyze kalkamıyor baston elinde cızırtılı ses tonuyla kalkıcam evladım diyor .. ve bende kayış kopuyor gidiyorum teyzenin yanına kaldırırken bir elimle delikanlıya sen ne yapıyorsun.diye hafifçe itiyorum sonra teyzeyi kaldırmaya çalışıyorumm.. delikanlı sen ne karışıyorsun deyip üstüme geldi bir eliyle boğazımı tutarak itti beklemediğim bir olaydı boynum çizildi.. okyy hiç düşünmedim bilee çantamdaki emenati çıkardım ve etraftakilere polis çağırın yoksa ben bu çocuğu burada mıhlicam dedimm..delikanlı şaştı olduğu yerde kaldı..otur dedim polis gelecek ve geldi gittik karakola ifadeler alındı delikanlının ailesi geldi şikayetçi olma dediler babası çocuğa çattı filan filan.. haa vuracakmıydımm aslaa ama ben kadın olduğum için üstüme geldi ve boğazımdan tutarak itti ve soyuldu.. ha silah elbette ruhsatlıı okyyy kadın olarak bu erkek müsvettelerine bir şeyler anlatmalıyız.. bir şeyleri anlamalılarr..evet kadınız ama korkak olmamalıyız diceklerim bu kadardır .. herkese iyi akşamlar..

Kakao , üzerinizde silah taşımak zorunda hissediyorsanız kendinizi , bu çok misafirperver milletimizi o kadar da güvenilir bulmadığınızdan olsa gerek.

Bireysel silahlanma tehlikelidir. Çıkardığınız emanet bugün patlamamış ancak bu bir gün bir yerde patlamayacağı anlamına gelmez.

Emaneti içi boş taşıdığınızı sanmıyorum. Zorda kaldığınız ve fiziksel olarak gücünüzün yetmediği ilk durumda çantanızdaki emanete başvurmuşsunuz. Bu durumda trafikte veya yolda elini belindeki emanete atanlardan ne farkınız kaldı ? Ya orada bir boğuşma yaşansa ve emanet ateş alsaydı ? yoldan geçen durumdan bihaber bir masum canından olsaydı ?

Kakao , üzerinizde silah taşımak zorunda hissediyorsanız kendinizi , bu çok misafirperver milletimizi o kadar da güvenilir bulmadığınızdan olsa gerek.

Bireysel silahlanma tehlikelidir. Çıkardığınız emanet bugün patlamamış ancak bu bir gün bir yerde patlamayacağı anlamına gelmez.

Emaneti içi boş taşıdığınızı sanmıyorum. Zorda kaldığınız ve fiziksel olarak gücünüzün yetmediği ilk durumda çantanızdaki emanete başvurmuşsunuz. Bu durumda trafikte veya yolda elini belindeki emanete atanlardan ne farkınız kaldı ? Ya orada bir boğuşma yaşansa ve emanet ateş alsaydı ? yoldan geçen durumdan bihaber bir masum canından olsaydı ?
bu konuda son kez yazacağım canımm.. hangi yer çok güvenilirdirkii..öyle bir yer varmıdır.. ama ne olursa olsunn insanımın harika insanlar olduğuna inanıyorumm. samimice yaklaştığın sürece samimice cevaplar alıyorsun ..evet ben küçüklükten beri babamdan dolayı silah kullanmanın eğitimini aldımm..2 seneden fazla aikidoya gittim ve halen gidiyorumm.. ve evet ruhsatlı silah bulunduruyorum..ve elbette yola çıktığımda heleki uzun yola yanımda bulunduruyorum.. ülkemin insanları hepsi ak kaşık değil elbett.. trafikte diyorsun elini beline atanlar var diyorsun işte o atanlar kabadayılık yapmıyorlarmı.. haklı olduğun halde üstüne üstüne gelmiyorlarmı.. heleki kadınsan sesini yükseltmişsen bırak silahı zaten dayak atmayla seni diskalifiye etmiyorlarmı.. bu konu başka bir yerden başladı ve buralara kadar geldi..herkes kendinden sorumludur.. ben sadece kadınlar bu kadar pısırık olmamalıdır diyorum..ezik ,sinmiş sindirilmiş olmamalılar diyorumm.. yoksa atacakları her adımdan kendileri mesuldür..

bu konuda son kez yazacağım canımm.. hangi yer çok güvenilirdirkii..öyle bir yer varmıdır.. ama ne olursa olsunn insanımın harika insanlar olduğuna inanıyorumm. samimice yaklaştığın sürece samimice cevaplar alıyorsun ..evet ben küçüklükten beri babamdan dolayı silah kullanmanın eğitimini aldımm..2 seneden fazla aikidoya gittim ve halen gidiyorumm.. ve evet ruhsatlı silah bulunduruyorum..ve elbette yola çıktığımda heleki uzun yola yanımda bulunduruyorum.. ülkemin insanları hepsi ak kaşık değil elbett.. trafikte diyorsun elini beline atanlar var diyorsun işte o atanlar kabadayılık yapmıyorlarmı.. haklı olduğun halde üstüne üstüne gelmiyorlarmı.. heleki kadınsan sesini yükseltmişsen bırak silahı zaten dayak atmayla seni diskalifiye etmiyorlarmı.. bu konu başka bir yerden başladı ve buralara kadar geldi..herkes kendinden sorumludur.. ben sadece kadınlar bu kadar pısırık olmamalıdır diyorum..ezik ,sinmiş sindirilmiş olmamalılar diyorumm.. yoksa atacakları her adımdan kendileri mesuldür..

Kakao , kadınlar pısırık olmamalı , sesini çıkarmalı sözlerinizi anlayabilirim. Ancak sesinizin daha güçlü çıkmasını sağlayan çantadaki emanetse orada bir yanlış var.

Kakao , kadınlar pısırık olmamalı , sesini çıkarmalı sözlerinizi anlayabilirim. Ancak sesinizin daha güçlü çıkmasını sağlayan çantadaki emanetse orada bir yanlış var.
güzel söylüyorsundaa..şu an yaş 32 ..27 yaşındasın ve işten eve gidiyorsun karşına 3 tane tinerciler çıktı..sırnaşmaya başladılar para istediler verdin ve alttan alttan alıyorsun ama korku sardı seni.. havakaranlık ne yapabilirim diyorsun ve etrafıda kolluyorsunn. gitmek istiyorsun izin yok dalgalarını geçiyorlar ne yapardın orda.. herkes için değil elbet bu silah olayı ama erkekler bilmeliki sataşdığımız bu kadın nedir ne değildir. diye diye, bir 5 yıl bir 10 yıl sonra kadınlarda bu toplumda var olduklarını anlatacağız.. tabiki bu saydıklarımm genelleme yaparsak yüzdeye vurursak kaçta kaçını kapsar..o da ayrı bir konu.

Ben yalan söylüyorumdur belki. Adamin kafasina kaldirim tasini atmak kadar abarti mi aceba ?:KK53:
dün oğlumu yuvadan almak için çıktım ödüm koptu kocaman tır korna çalıyor,üzerimde bol uzun gömlek bol pantolon var saçlarım toplu,aşırı silik bir görünümdeydim yani:KK64:

beni ilgilendirmiyor canım senin kullanman kullanmaman ben genelinden bahsettimm..
silah tehlikeli olabilir diye eşime aldırmadım bir subay emeklisi üst kat komşusuyla tartışmışlar silahı çekip vurmuş,allah korusun eve hırsız girse vursan mahkemede kabahatli durumuna düşüyorsun

güzel söylüyorsundaa..şu an yaş 32 ..27 yaşındasın ve işten eve gidiyorsun karşına 3 tane tinerciler çıktı..sırnaşmaya başladılar para istediler verdin ve alttan alttan alıyorsun ama korku sardı seni.. havakaranlık ne yapabilirim diyorsun ve etrafıda kolluyorsunn. gitmek istiyorsun izin yok dalgalarını geçiyorlar ne yapardın orda.. herkes için değil elbet bu silah olayı ama erkekler bilmeliki sataşdığımız bu kadın nedir ne değildir. diye diye, bir 5 yıl bir 10 yıl sonra kadınlarda bu toplumda var olduklarını anlatacağız.. tabiki bu saydıklarımm genelleme yaparsak yüzdeye vurursak kaçta kaçını kapsar..o da ayrı bir konu.

Kakao , öncelikle geçmiş olsun. Gerçekten büyük bir olay atlatmışsın.

Yalnız bireysel silahlanma bir korunma yöntemi değildir , olamaz. Bizleri korumakla görevli kolluk kuvvetleri , askeri personel , işi nedeniyle silah taşıma zorunluluğu bulunan görevlerde çalışanlar dışındakilerin silaha ihtiyacı olmamalıdır.

Kadınların toplumda var olduklarını göstermenin yolu silahlanma değildir. Hem kendiniz hem etrafınızdaki insanların can güvenliği için silah bir tehdittir. Siz istediğiniz kadar usta bir kullanıcı olun , ortaya çıktığı anda namlunun ucundaki ve hedef kitlesi değişebilir.

yazık yaa . ne aç pislik iğrenç insanlar var ... allah belalarını versin . her zaman türkiyeyi rezil ediyorlar bunlar ...insanlar tatile bile gelmeye çekiniyorlar . turizm bir türlü istediğimiz gibi olmuyor bu yüzden

Bazı kadınlar,hollanda'da falan yaşıyor sanırım.Yok insanlarımız çok iyiymiş de ,şöyle güzelmiş de,kadınlar pısırıkmış da..
Arkadaşım siz neler söylüyorsunuz,artık türkiyedeki çocuk gelinlerden,kadın şiddeti ve tacizlerini anlatmayacağım ,sıkıldım çünkü.Hele bu tecavüzleri duyup da "ama avrupada da oluyormuş yeaaa" diyenlere diyecek hiçbir şeyim yok.Kendinizi kandırmayın abd oluyor filan diye,bunların en fazla yaşandığı yerler müslüman ülkeler ,kabul edin bunu artık.
Erkekler hem türk kızlarını aşağılıyor "çok soğuklar,teşekkür ederim demesini bilmiyorlar " diye ,teşekkür edince de "aaa bana iş atıyor oğlum" muhabbetine giriyorlar.
Benim kadar bu ülkeyi seven yoktu bundan 2 sene önce,kimseye tek bir laf söyletmezdim ,yaşadıklarıma rağmen.Daha fazla yaşadıkça tiksindim,kendi ülkemden iğreniyorum şuan,kimse de benim fikrimi değiştiremez.
Ben 4. sınıftayken çok yakın bir akrabamızın tacizine uğradım,anneme söyledim sonra büyük olay çıktı,bir kaç ay konuşmadık,şuan gene konuşuyoruz,evimize gelip gidiyor,eee ne oldu ne değişti ,ne yapabildim ,ne yapabildik?
Babamdan büyük adamların laf atmalarını duydum,ne yapabildim?Kendi yaşıtım biri ilkokuldayken gelip elle taciz etti,korktum,utandım ,ne yapabildim?
Okula gitmek için minübüse bindiğimiz bu 4 yıl başımıza gelmedik taciz kalmadı,ne yapabildik?Hatta bir arkadaşıma taciz edildi,inince hüngür hüngür ağlamaya başladı,ne yapabildik?
Bana kimse bu ülkeyi savunmasın.Şuan belki dışarıdan sadece biraz agresif gözüküyorum.Ama içim nasıl,ben bile bilemiyorum.İnsanlara güvenemiyorum,hep tetikteyim.Ve ben daha 18 yaşındayım.Eğitim sis. falan filandan bahsetmiyorum bile.Bu ülke beni öldürdü.Amerikadaki kız,bunları hiç düşünmeden yaşıyorken ,"teenage" dönemini eğlenerek yaşarken,ben neden böyle yaşadım,böyle yaşamaya devam ediyorum?Arkadaşımın babası küçüklükten beri sebepsiz yere onu dövdü,çocukluk arkadaşımın ne suçu vardı?Yazık değil mi 10 sene evvelki biz küçük kızlara?
Ne bileyim,"owww amerika" meraklısı değilim ,ama insan gibi yaşamak istiyorum sadece.Her gün aşağılanmadan,taciz edilmeden ,biraz özgürce..
Hollandadan buraya gelen abla,niye geldin ki dua et öldürmemişler seni.Bu ülkede bir kadının tatil yapması bile ayıp,bilmiyor musun?

bombshell bombshell ,
yazdıklarınız belki sizin yaşlarınızda kızım olduğundandır bilemiyorum ama içime dokundu:KK43: Kendimi sorumlu hissettim, sizlere daha iyi bir gelecek, kendinizi güvende hissedeceğiniz bir ülke inşaa edememenin acısı çöktü içime:KK43:
Gençlere hiç kıyamıyorum, Yaşadıkları olumsuzluklar kurşun gibi saplanıyor ciğerime:KK42:

bombshell bombshell ,
yazdıklarınız belki sizin yaşlarınızda kızım olduğundandır bilemiyorum ama içime dokundu:KK43: Kendimi sorumlu hissettim, sizlere daha iyi bir gelecek, kendinizi güvende hissedeceğiniz bir ülke inşaa edememenin acısı çöktü içime:KK43:
Gençlere hiç kıyamıyorum, Yaşadıkları olumsuzluklar kurşun gibi saplanıyor ciğerime:KK42:
Keşke herkes senin gibi düşünse abla... Bu durumda bile belki beni suçlayacak kişiler vardır..

X