Bazı kadınlar,hollanda'da falan yaşıyor sanırım.Yok insanlarımız çok iyiymiş de ,şöyle güzelmiş de,kadınlar pısırıkmış da..
Arkadaşım siz neler söylüyorsunuz,artık türkiyedeki çocuk gelinlerden,kadın şiddeti ve tacizlerini anlatmayacağım ,sıkıldım çünkü.Hele bu tecavüzleri duyup da "ama avrupada da oluyormuş yeaaa" diyenlere diyecek hiçbir şeyim yok.Kendinizi kandırmayın abd oluyor filan diye,bunların en fazla yaşandığı yerler müslüman ülkeler ,kabul edin bunu artık.
Erkekler hem türk kızlarını aşağılıyor "çok soğuklar,teşekkür ederim demesini bilmiyorlar " diye ,teşekkür edince de "aaa bana iş atıyor oğlum" muhabbetine giriyorlar.
Benim kadar bu ülkeyi seven yoktu bundan 2 sene önce,kimseye tek bir laf söyletmezdim ,yaşadıklarıma rağmen.Daha fazla yaşadıkça tiksindim,kendi ülkemden iğreniyorum şuan,kimse de benim fikrimi değiştiremez.
Ben 4. sınıftayken çok yakın bir akrabamızın tacizine uğradım,anneme söyledim sonra büyük olay çıktı,bir kaç ay konuşmadık,şuan gene konuşuyoruz,evimize gelip gidiyor,eee ne oldu ne değişti ,ne yapabildim ,ne yapabildik?
Babamdan büyük adamların laf atmalarını duydum,ne yapabildim?Kendi yaşıtım biri ilkokuldayken gelip elle taciz etti,korktum,utandım ,ne yapabildim?
Okula gitmek için minübüse bindiğimiz bu 4 yıl başımıza gelmedik taciz kalmadı,ne yapabildik?Hatta bir arkadaşıma taciz edildi,inince hüngür hüngür ağlamaya başladı,ne yapabildik?
Bana kimse bu ülkeyi savunmasın.Şuan belki dışarıdan sadece biraz agresif gözüküyorum.Ama içim nasıl,ben bile bilemiyorum.İnsanlara güvenemiyorum,hep tetikteyim.Ve ben daha 18 yaşındayım.Eğitim sis. falan filandan bahsetmiyorum bile.Bu ülke beni öldürdü.Amerikadaki kız,bunları hiç düşünmeden yaşıyorken ,"teenage" dönemini eğlenerek yaşarken,ben neden böyle yaşadım,böyle yaşamaya devam ediyorum?Arkadaşımın babası küçüklükten beri sebepsiz yere onu dövdü,çocukluk arkadaşımın ne suçu vardı?Yazık değil mi 10 sene evvelki biz küçük kızlara?
Ne bileyim,"owww amerika" meraklısı değilim ,ama insan gibi yaşamak istiyorum sadece.Her gün aşağılanmadan,taciz edilmeden ,biraz özgürce..
Hollandadan buraya gelen abla,niye geldin ki dua et öldürmemişler seni.Bu ülkede bir kadının tatil yapması bile ayıp,bilmiyor musun?