Hollanda'da yaşayan arkadaşlarrr...

Sevila34 hiiic duymamıştım bunları şekerim cok sasırdımmmm :O :KK53:

Benim eski erk arkadaşımın eski eşi almanyada doğma büyüme almandı ve cocuklarıda olduğundan ömür boyu muhattaplardı..o çok iyi tanıyodu iranlıları ve bende sayesinde tanıdım..

Yinede dikkat etmek lazım

Amanııııın daha neler öğreneceğiz bakalım kızlar :KK53:
Bak bunları dediğin iyi oldu...
Çok daha incelemek lazım... :26:

Hollandada yaşıyorum.. Ne bilmek istyorsan sorabilirsin.. Güzel bir ülkedir Hollanda ama yaşamak için değil.. Sevmiyorum.. Hakkında hayırlısı dillerim..

Sent from my iPhone

Merhaba Misri,

Oncelikle eğitimle ilgili sorum var ben burada lise mezunuyum ve ing yeminli mütercim tercümanın ielts ve toefla bağlı.
unide Fransız dili ve edb okuyorum ve bolumumden nefret ediyorum.
Erk arkım dedi ki geldiğinde istediğin bolumu okuyabilirsin iste yeter.
ilk once bir sınava mı gireceğim ?
uni mi okurum ?
uni öncesi bir okul var mı college gibi ?
:KK17:
daha ne sorularım var ahh ahhh

Merhabalar...:KK39:
30 yasındayım. Erkek arkadaşım İran asıllı bir Hollanda vatandaşı. Evlenmeyi düşünüyoruz. Ben lise mezunuyum (ozel okul) ve uni de okuyorum evet hala :KK70:
Orada egtimime devam etmek istiyorum.
Ve Erk Arkım ne istersen senin okumanı sonuna kadar desteklerim. dilediğini sec dedi. (Erk arkım Docent Dr. yani maddi olarak sorunumuz yok gibi)
Buradan gittiğimde ne okuyabilirim ?
Nasıl okur ? Hangi sınavlara girerim ???
Yardım lütfen kuzular....
:KK30:
Eger ingilizce biliyorsan isin kolay ama bilmiyorsan zor gunler seni bekliyor once flemence ogrenmen gerekecek dil buyuk sorun burda :2:

arkadaşlar merhaba alakasız gibi olacak konunuzla ama ailem holandada yaşıyor ben daha önce hiç gitmedim hollandaya gidip onlara supriz yapmak istiyorum ama vize alamamaktan korkuyorum durum hakkında bilgisi olan varmı ?

Fransiz ve ingilizce dilin varmis.
Ala fransiz ogretmeni olabilirsin mesela.
Yada gezi rehberi.
Yada tercuman burolari var, orasida uygun sana.

X