Hollanda'da yaşayan arkadaşlarrr...

Araf_Melegi

MiskinveAzimli
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
85
11
Merhabalar...
30 yasındayım. Erkek arkadaşım İran asıllı bir Hollanda vatandaşı. Evlenmeyi düşünüyoruz. Ben lise mezunuyum (ozel okul) ve uni de okuyorum evet hala
Orada egtimime devam etmek istiyorum.
Ve Erk Arkım ne istersen senin okumanı sonuna kadar desteklerim. dilediğini sec dedi. (Erk arkım Docent Dr. yani maddi olarak sorunumuz yok gibi)
Buradan gittiğimde ne okuyabilirim ?
Nasıl okur ? Hangi sınavlara girerim ???
Yardım lütfen kuzular....

Aşkolsun hollandada bula bula iranlı mı buldun

yok sık sık geliyor Turkiyeye ailemle de tanıştı :) o kısmı geçtik ama ince düşüncene teşekkür ederimmm

evet canım ing yeminli mütercim tercümanım... Fransız dili ve edb okuyorum Fransızcam da var

O zaman zorluk cekmezsin, kolaylikla okursun. Tabi es adayinin iranli olmasindan kaynakli problemlerin olmazsa.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

artık iran vatandaşı değil.. cunku uni master phd okumuş Hollandada...
ben uniye mi girebilirim ? başka bir okula mı ?:44: aklım cok karısık

yok sık sık geliyor Turkiyeye ailemle de tanıştı :) o kısmı geçtik ama ince düşüncene teşekkür ederimmm

Sen de gittin mi Hollanda'ya ?
Sen de onun yaşadığı yeri,yaşam tarzını,çevresini görsen iyi olur.
Bir de tabii Hollanda'yı sevecek misin acaba ?

Haklısın MelekNaz sanırım eylülde gideceğim... ülkemizdeki işsizlik ve uzucu gidişat bunalttı beni iyice
Ama eğitim olarak buradan lise mezunu gittiğimde ne okuyabilirim bilmem lazım :S

artık iran vatandaşı değil.. cunku uni master phd okumuş Hollandada...
ben uniye mi girebilirim ? başka bir okula mı ?:44: aklım cok karısık

Canim oyle cok insan var ama aynen kulturlerini koruyorlar, senin hayata bakis acin nasil ama ben hep baska dilde duygularin ifade edilmesinden korkarim, hangi dilde anlasiyorsunuz hayat sadece darling honey love udan ibaret degil ki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Farsça ve İngilizce anlaşıyoruz. farsça eski Osmanlıca olduğundan kolay anlaşılıyor mesela ... hosbulduk...hosbaktım... gibi :)
Çok da Avrupalı biri ile yapamam sanırım ben yani...
Çünkü fazla rahatlar yani aşka bakışları , cinselliğe falan

Evet hele de iranlılar..avrupada doğup büyüselerde birebir o oryantal kültürlerini koruyolar ve sürdürüyolar ailece..

hmmm Erk arkım 23 yıldır avrupada ve irandan nefret eden bir yapıda Not : Ateist :S
Docent Doktor onkoloji üzerine...
ama tabii dediklerinize cok dikkat etmek lazım .. tek iyi taraf artık iran vatandaşı değil kanunen...:44:

Haklısın MelekNaz sanırım eylülde gideceğim... ülkemizdeki işsizlik ve uzucu gidişat bunalttı beni iyice
Ama eğitim olarak buradan lise mezunu gittiğimde ne okuyabilirim bilmem lazım :S

Universite mezunu olsaydiniz isiniz daha kolay olurdu. Hollandaya turist olarak bayilirsiniz ama yasamak daha farkli. Maddi sorunun olmamasi bir arti tabiki ama evine durumuna bakin derim. Tahmin ettiginiz gibi cikmayabilir. Evinin fotograflarini istediniz mi mesela. Bir fikriniz olurdu. Ne kadar gelenekci, bunu da evine yansittigi esyalarindan bir nebze anlardiniz.

Evinin fotoları dışında webcamden de birçok kez gezdim .Ev kendine ait mor ve bej döşenmiş ama ultra modern hersey elektronik.Bir de arkadaşım gitti yanına (çocukluk arkadaşım erkek) o da aynısını söyledi adamı bilmesem dutch evi zannederdim diye.

ofisini (muayenehane) de webcamden izledim bir cok kez..

Kızlar yine de haklısınız korktum gibi ...

Zaten iranlıların çoğu ateist ve böyle kötü enerjilerle uğraşmaya bayılırlar(açık açık yazamıyorum forumda yasak)

Ama tabiki gerkes öyle olacak diye birşey yok yinede sevgilinizin özellikle ailesindeki kadınlara dikkat edin resmen yemek yapar gibi büyü yapıp yaptırıyorlar küçük yaştan itibaren ..(özellikle şamanlar) neyse susayım ben yoksa banlanıcam :)

Ev kendine ait mi yoksa bankanin mi? Hipotek vardir muhakkak. Yani 30 yilda falan kendinin olur. Hangi sehirde yasiyor erkek arkadasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…