slm bayanlar bende yeni geldim hollandaya cok az kelime biliyorum bana yarim edin nasil cabuk ogrenirim
ben hollandanin west tarafinda oturuyorum .bende haftada 3keer okula gidiyorum hollandacami gelistirmek icin maksimanin projesine bunu duydunuzmu bilmiyorum bu proje eger isterseniz 5sene devam ediyor gratis ama bazilari sadece hollanda pasportu icin belirli saati doldurduktan sonra sinav oluyor sinav basarili olursa pasportu veriyorlar ama biz turkler bir secenek yapmamiz gerekiyor ya hollanda pasportu yada turk pasportu arasindaben daha karar veremedim hangisininde kalmak icin bana biraz yardim edin kizlarhangisini alsam acaba a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
ik heet nurcan ik kom al 8 jaar wonen in nederland.ik heb drie kinderen.ik kom heel laang maar nog niet goed nederlands praten.ik heb niet werken.we tuis niet nederlans praten.ik heb mogelijk.ik wil oefene.
ben almanca biliyorum ve sizin mesajlarınızı okumak çok ilginç oluyor. Kendime bir liste çıkaracağım almanca-hollandaca ortak kelimeler ve benzerler:) Azerbaycan tv yi seyretmek gibi bir şey bu, harika yaaa:)))
hier, als, echt aynı sanırım, değil mi?
ben almanca biliyorum ve sizin mesajlarınızı okumak çok ilginç oluyor. Kendime bir liste çıkaracağım almanca-hollandaca ortak kelimeler ve benzerler:) Azerbaycan tv yi seyretmek gibi bir şey bu, harika yaaa:)))
hier, als, echt aynı sanırım, değil mi?
lentee kiz nerelerdesin sesi cikmiyo bi gorunuyosun pir gorunuyosun bende amsterdamda oturuyorum bak yasmin 80 oyle a"damli kizlar amsterdam paylasim bolumune yazin goruselim paylasalim bulusalim bekliyorum
Hoi Dames..
Ik ben Musi...Ik woon 1 maand in Rotterdam...Ik leer Nederland in thuis maar moeilijk vinden......ik wil ga naar school...ik wacht....IND... ik ben getrouwd. ik heb een zoon. hij is 18 jaar... mijn zoon woont in Antalya.... fisfisfis
grotjes :sm_cool:
Hos geldin musi aramiza umarim umdugun gibi bir yasam bekliyordur burasi cok guzel bi site aradigin paylasmak isdegin herseyi bula bilirsin guzel paylasimlarda gorusmek dilegiyle sevgiyle kal Şeniza.s.