Hollanda Paylasim Alani(Tanisma)

merhaba seyran senin cok iyi anlayabiliyorum bende gecen yil gitmemistim tr ye sakin biri dokunsa agliycakmisim gibi gecti butun yazim ama bir yildaha gecti iste bu yil tr deyim ailem beni bende onlari cok ozledim. insallah sanadabu yaz gitmek nasip olur.

türkiyenin en güzel yerlerinde yasiyorsun akdenizin güzelligi bir baskadir olimpus ,kas,side ,ölüdeniz ,manavgat hepsi birbirinden güzel yerlerdi..canakkale de sehitler abidesi anafartalar savaslarin yapildigi yerler her türk evladinin görmesi gereken kutsal yerlerdir tüylerin diken diken gezersin oralarda insallah sende ziyaret edersin birgün

tesekkurler songulcugum.ama malesef bu yaz izin yok:1no2:Allah kismet ederse bir dahaki seneye.sana tr de iyi tatiller canim.

Tesekurler seyran,olsun ya sende burda yazin keyfini cikarirsin hollandanin hangi sehrinde kaliyorsun ben utrechte tr kdara olmasada burdada gezecek yer cok ben gecen yaz holandanin degisik eglence merkezlerine gitmistim beter dan niks ne yapalim.... hollanda iste

Evet ayni kokuyu bende aliyorum ve galiba bu yaz banada izin yok,nedense havalar isinir isinmaz geliyo o koku degilmi?ahhh ah simdi oralarda olmak vardi.

canlarim ya biliyorum beni en iyi yine sizler(gurbetciler)anlarsiniz.hepinizi opuyorum.birbirimize her zaman destek olalim.tsk gullcem.

kizlar ben alisamadim bu soguk memlekete ben kendi ulkemde yasamak vede olmek istiyorum beni koyumun yagmurlarinda yikasinlar

Kizlar sizin türkiye özleminizden heralde hollandayi pek sevememissiniz,biz esimle her sene gideriz.Gecen yilbasi amsterdam`daydik cok güzel bir yer o evler,o sokaklar ve yine yilbasinda Wolvega köyünde kaldik ben cok begendim o köyü her taraf öyle yesil (ki bende yesilligin icinde yasamama ragmen orda cok ayri) her evin önünden gecen su yolu...Bence cennet oralari,tamam bende türkyieyi cok seviyor ve özlüyorum ama trafigini,her tarafi saran tas binalari düsününce yinede burda oldugum icin sükrediyorum...

Link Silinmiştir.

Vatan hasreti çeken arkadaşlar ,sizlerin memleket özlemini çok iyi anlıyorum (daha önce Hollandada yaşamış biri olarak)senin için söylemesi kolay alabilir demeyin ,ama aslında özlenen ailen ve sevdiklerin oluyor, bana hep sorarlar Hollandayı özlüyormusun diye ,evet özlüyorum çünkü ailem orada yaşıyor halen ve ben tek başıma ailemden uzat Türkiyede yaşıyorum.Düşünsenize çocukluğum orada geçmiş gençliğimin en güzel yılları orada geçmiş,ve şimdi hepsi yalan oldu.Arkadaşlar neolur fazla üzülmeyin olaylara güzel tarafından bakın.Sizlere güzel Vatanımızdan kucak dolusu sevgi yolluyorum.Allaha emanet olun .(Lente arkadaşım neredesin.)

insanoglu hic bir zaman memnun olmuyor biliyorum ama genede illede vatanim diyorum

arkadaslar bir sorum olcak size.aranizda yeni gelen varmi hollandaya yani anlatayim,ben gelmem icin esimin belli 1miktar maas almasigerekiyodu isci kendisi.beni getirdi ve ben 1yillik oturum aldim.4ay var 1yil bitmesine ama bu 4ay icinde esim kendi adina 1is yeri acmakistiyo,beni oturum sakata dusernmi?lutfen sorun etrafiniza yardiminiza ihtiyacim var! illaki iscilermi getirebilir esini,1is yeri sahibi getiremezmi,yada is yeri edinemezmi?????nasil kanun bu yaaaa...........yardim lutfen

merhabalar ben 19 yasindayim.hollandaya evlilik amacli geldim.10 aydir burda yasiyorum.esim calisiyor.esimin ailesiyle kaliyoruz.seneye evimiz cikiyor tasinicaz.ayarlayabilisek 4 ay sonra aksam okula gidicem dil okuluna,gunduzleri calisicam.bildigim kadariyla ev gecindirmemiz icin 2 kisinin calismasi lazim.insalah gonlumuzce hersey olur.ben lise mezunuyum.okumayi cok isterdim burda fakat insan her istedigine kavusamiyomus.calismamiz lazim esimle.hayatimi paylasmak istedim az da olsa.hoscakalin

insallah heresey gonlunce olur canim ama ufak tefek sorunlar oldugundada fazla takma kafana zamanla hersey duzelir sakin unutma, hoscakal canim

bence en önemlisi hemen dil ögrenmen.

Belki Hollanda da olan arkadaslarda sana öneride bulunabilirler...

Sevgiler

abla cevabin cok mantikli geldi bana.ama benim seneye calismam da lazim,evimize cikicaz.az da olsa calismam lazim yani gecinmemeiz icin.tek maas olmuyo.bilmiyorum ne yapicami?

kararimi verdim.benim once yapmam gereken dil ogrenmem.esimde destekliyo.sen dilini cok iyi ogren diyor.yapmam gereken dilimi tam ogrendikten sonra ise girmek.gerekirse eger 2 gun calsirsin haftada diyor esim.bana dogru yolu gosterdiginiz icin tesekkurler abla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…