Hollanda Paylasim Alani(Tanisma)

kucucuk yerde ne cok turk var demiii

ben taa leeuwardende kaliyorum ( friesland )

merhabalar..rotterdam da yasayan yokmu hic:sm_confused: burda sehirler birbirine cok yakin ama tek basima sehir disina cikamam herhalde..bu arada canakkaleliyim,burda hic c.kaleliye rastlamadim

rotterdamda akrabalarim cok onlara ziyaretin disinda hic gitmedim rotterdama

els burda akrabalari olanlar gercekten sansli ne benim ne esimin hollanda da hic akrabamiz yok..esmin sirkette de hic türk arkadasi yok..tesadüfen tanistigimiz bir kac türk aile var onlarla görüsüyoruz cok sik olmasa da ..rotterdama geldigin zaman bana da beklerim gercekten bütün gün bosum cocuk falan da yok cekinmeden gelebilirsin..

senin kaldigin yerde fazla turk yok galiba
bizimkilerin orada koskaca apartmanda ya 1 yada 2 tane hollandali bulabilirsin gerisi tamamen marokaan of turk, benim buradada hic turk komsum yok insan gercekten cok ariyor. heel erg bedankt voor je uitnodiging insallah bir gun gercekten tanisiriz.

hadi ya apartmani birak mahallede bile bir kac tane türk gördüm..1 yilimiz kaldi burda 3 ayda bir türkiyeye tatile gidiyoruz böyle gecicek zaman bir sekilde..ben kücük bir kasabada büyüdüm arkadaslar komsular akrabalar hep kalabalik ortamlardaydim bu yüzden burdaki yalnizliga alisamadim..hollandaca da bilmiyorum günlük islerimi halledebilecek kadar ingilizce biliyorum..neyse canim insallah görüsürüz

rotterdama yakin yerdeyim canim ben spijkenisse deyim rotterdamda calisiyorum kuaforde

Merhaba arkadaslar...Cok guzel muhabbette bulunuyorsunuz inan okumakla bile rahatladim azda olsa.ben sanirim bir daha giremeyecegim cunku ben esimden ayriliyorum.Esim diyorum zira esim bile olmadan sadece iki yila yakin bir sure birlikteligimiz oldu ama benim bazi sorunlarim var asamadim onun icin o insana daha fazla aci vermek istemiyorum.Bilemiyorum inanin cok cok kararsiz ve saskinim.Cok cok iyi bir insan oyleki canindan cok seviyor beni ve ben ona nasil bittigini soyleyecegim gunlerdir onu dusunuyorum.Biliyorum bu ona cok cok aci verecek ve hatta canina kiymaya bile tesebbus edecek ama inanin cok caresizim.Bu yaziyi bile onun haberi olmadan yazdim sanirim bir sekilde size ve ona hosca kallin demek oldu bu yazi.Kendinize iyi bakin ve ne olursa olsun sevmesini bilin bilmeseniz bile sevilmesini ogrenin.ben hayatimda bu kadar guzel ve cok sevgiyi ilk tattim ama dedigim gibi ne degerini bile bildim nede kendi kendime karar verebildim.Bu adamdan sonrada zaten Tanri bilir ya hayatima asla erkek girmeyecek.Onu seviyorum gercektende.Sizede mutluluklar diliyorum.
Sevgilerimle

etrafimizda gercek sevgiyi yasayanlar o kadar azki, o yuzden hep kiskanirlar asiklari. bu hayat senin degilmi neden boyun egiyorsun baskalarina?

nurancigim ayrilmaniza tam olarak sebep nedir acik yazsan belki fikirlerimizle sana yardimci olabiliriz.hem burdanda ayrilmana bir anlam veremedim.cok karamsar gorunuyorsun.dosta ihtiyacin olursa burdayim ve burdayiz.

Arkadasim yazdigin yazi okadar icten olmuski duygularini bazen anlatamaz bogazinda dugumlenir ama sen bunu basarip yazabilmissin:) Insan herseyini ozluyor disardaki insanin taniyip tanimadan selam vermelerini otobus duraklarinda bagirisan mavinlerini pazar yerindeki sesleri herseyi farkli en kotu anlarini bile aratiyor burasi insana sen hollandanin neresinde kaliyorsunki

Hollanda' yaşayan arkadaşlar nasılsınız .yaz yaklaşıyor ,tatile Türkiye'ye gelmeyi düşünenleriniz varmı.varsa şimdiden iyi tatiller.daag.

merhaba kizlar bende hollandada yasiyorum bende aslinda burayi pek seviyorum diyemem ama esim ve kizim icin sevmeye calisiyorum. Bende utrecht de oturuyorum ve 8 yildir burdayim ve ailemi cok ozledim.

Beraber aglaylim azicik,benide duygulandirdin bak,gerci hic gitmiyor gonlumden ama,yarama tuz biber ektin,cok ozluyorum ulkemi,orada olsam demedigim gun yok,bir baskadir benim memleketim bir baskaaaa.Cekmeyen bilemezmis gurbetin acisini,bende 4 yildir belcikadyim,alistim alismasinada,sila hasreti cok koyuyor,ne kadar alistim desemde aklim hep Turkiyede kaliyor.

ya cok enteresan senin mahalle türkiyeyi aratmiyo desene ne kadar sanslisin..bende türkiyeden yeni geldim sinavim vardi gitmisken 2 hafta kaldim 1 ay sonra yine gidicez insallah..yaziin hollanda daha güzel galiba hava hep aydinlik yagmur yagmuyo en azindan icim sikilmiyo artik

Hollanda' yaşayan arkadaşlar nasılsınız .yaz yaklaşıyor ,tatile Türkiye'ye gelmeyi düşünenleriniz varmı.varsa şimdiden iyi tatiller.daag.

saol hatis66 iyiyiz bende yeni geldim türkiyeden haziranda gidiyoruz yine 3 hafta ordayiz biz yilda 2 defa akdenize tatile gideriz ama bu yil cok yakinimizda olupta gidemedigimiz bozcada da tatil düsünüyoruz (canakkaleliyiz de) siz antalya da mi yasiyorsunuz

evet sea girl ,ben Antalyada yaşıyorum yaklaşık 7 yıldır.şanslıyım değilmi güzel illerimizden birinde yaşıyorum.Çanakkalemiz'in kalbimizde ayrı bir yeri var.geçen hafta sonu oğlum okulu ile Çanakkaleye ziyarete gittiler ,çok duylulanmış yavrum ,anlatırken gözyaşlarını tutamadı.bu günlerde'de rotterdamda yaşayan abimle yengem Çanakkale ziyaretindeler.sanki herkes gitmiş'de tek bizkalmışız gibi hissediyorum.inşallah ileride banada gidip görmek kısmet olur diyelim.

lente merhaba. güzelim türkiyenin antalyasından sesleniyorum.bak sesimi duymuşsundur.bu kadar yakınız demek. üzülmeye gerek yok. biz yanındayız.sevgi ve selamlar.antalyanın güneşini gönderiyorum.

hatişş 66 merhaba ben de antalyadayım. görüşmek üzere selam.

kizlar bu sene izin yok bana offf offf. bu yaz nasil gecer bilmiyorum.sizde de olurmu bilmiyorum .izin zamani turkiye kokar burnuma.tanidik bir koku ama ne oldugunu cikartamam.arkadaslarda alirmis bu kokuyu.bazen cocuklugumdan bir seyler hatirlatir,bazende annemin evindeymis gibi hissetirir. cok garip bir duygu.o an tr de oluyorum sanki.cok ozledim memeleketi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…