Hollanda Paylasim Alani(Tanisma)

:çiçek: :çiçek: Kızına küçük bir sürpriz .LANG ZAL ZE LEVEN LANG ZAL ZE LEVEN İNDE GLORİA İN DE GLORİYA HİP HİP HUORA HİP HİP HOURA:

Lentecim selam nerelerdesin kaç gündür merak ettim inşallah yok bişi .Sürprizime sevinmene mutlu oldum canım arkadaşım.ben sana iyi alıştım galiba yokluğunda gözlerim seni aradı fazla uzaklaşıp kendini özletmr emi .Lenteciğim, memleketin sayfasınada bekleriz orada yalnız kaldık.Hollanda da yaşayan tüm kk cı arkadaşlarıma selam sizin sitenize girerek bekarlık yıllahımı yaad ediyorum bilmeyenler için daha önce rotterdamda yaşadım şimdi antalyadayım.mucuk mucuk öptüm.

ben de rotterdam da yasiyorum 6 ay oldu buraya geleli..evlenip geldim ama geciciyiz burda 2008 haziranda esimin sirketle sözlesmesi biticek..hollndaca kursuna gitmiyorum cünkü gecici oturum kartimiz oldugu icin kabul etmiyorlar sadece özel kurslara gidebilirmisim..ama esim sirkette özel ders aliyor bende onunla birlikte derslere katilmaya basladim..arkadaslar benim burda cok canim sikiliyor..fazla tanidik yada akrabamiz falan da yok burda..türklerin katilabilecegi etkinlikler varmi ,bir arkadasimiz amsterdamda ebru kursunun oldugundan bahsetmis , rotterdam da varmidir acaba..ben matematik ögretmeniyim türkiyede 1 yil calismistim..sizce bu konuyla ilgili biseyler yapabilirmiyim,biraz arastirdim ama bir sonuc cikmadi..rotterdamda yasayan arkadas varsa görüsmek isterim

günaydın lente..bana uğramış o harika yorumları bırakmışsın .sizleri iyiki tanıdım
köşeni dolaşarak geldim tekrar uğrarım
lente hatiş harika bir insan tanıyınca daha iyi anlıyacaksın ...onu gördüğüm için yaptım yorumu.

Lentecim selam .Yeşilim selam neler yazmışın sen öğle benim hakkımda utandım şimdi .Yeşilim o senin güzelliğin.Yeşilim ben lentecimi Antalya'ya davet ettim gelirse birlikte tanışırız.Lente cimle yurt dışı anılarıma gidiyorum.sağolsun beni burada'da yalnız bırakmadı.

MERHABA KARDESIM BENDE HOLLANDA DA YASIYORUM SIZINLE TANISMAK ISTERIM NE MUTLU BIR VATANDASLA KONUSMAK
BENDE BANA YAZIN TANISALIM SELAM FATMA HOLLANDA :1yes2:

selam bende amsterdamda kaliyorum.Sitenizi cok begendim :1yes2: Benide araniza kabul ederseniz sevinirim.:çiçek:

slm arkadaslar esra, tekin ve tebessum bende utrecht'te yasiyorum insallah guzel seyler paylasiriz burada

sea girl ,esra fb ,tekin(Fatma) ,tebessüm ve els merhaba arkadaşlar.emin olun burada güzel şeyler paylaşacaksınız türkiyeden hollandaya kocaman kocaman öpücükler.

tesekkurler hatis, buradanda sana kocaman opucukler canim

Selam arkadaslar.Ben henuz yeni uye olmamla birlikte bende Hollanda da yasiyorum sayilir cunku Sevdigim Hollanda da yasiyor ve bende cok SIK SIK geliyorum ee neticede Esimin yasdigi yer benimde sayilir.ben Maastricht te kaliyorum ama haftada ik veya 3 gun burdayim.Tum arkadaslara selam diyorum
Sevgilerimle

merhaba arkadaslar bende yeni uyeyim ve spijkenisse oturuyorum rotterdama yakin sessizmi sessiz bir yer :) umarim sizlerle guzel dostluklar kurariz
sevgiler

slm tebessum ve zeyno hosgeldiniz, gorusmek uzere hoscakalin

Merhaba,
Bende Hollandada yasiyorum, evli ve calisan iki cocuk annesiyim.
Oturdugumuz yer Purmerend.

Not: Els, sendemi buradasin canim :içelim:

hallo serpil hosgeldin
zoals je zit ben ik overal heheheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…