Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin kaldigin yerde fazla turk yok galiba
bizimkilerin orada koskaca apartmanda ya 1 yada 2 tane hollandali bulabilirsin gerisi tamamen marokaan of turk, benim buradada hic turk komsum yok insan gercekten cok ariyor. heel erg bedankt voor je uitnodiging insallah bir gun gercekten tanisiriz.
Ben 7 yildir bu soguk , yagmurlu , gri ulkede yasiyorum .Seviyorum aslinda burayi ama , bazen sevgiliye duyulan hasret gibi, bir aci burar yuregimi...Vatanimin sari sicagini ozlerim , masmavi gokyuzunu , altin sarisi ates gibi gunesini , dagini tasini, ruzgarini , avaz avaz bagiran simitcileri , pazarcilari ... Ramazanda top sesi bekleyenleri , bayram sabahi sevinclerini , sabah ezaninin inleyen sesini, ahh ! daha neler neler ......Iste bu toprak ! benim vatanim ! diyebilmeyi , hissedebilmeyi ...Ve o an bir ilik ruzgar olup bastanbasa esip dolasmayi isterim vatanimin her kosesinde. Ya da serin sabah havasi gibi cigerlerime cekmeyi , ama ne mumkun , ne mumkun !
Iste vatan hasreti boyle bi sey , sut kopugu gibi tasip dokulmeye heran hazir ...Ya dilinizden akar kelimelere siginip , ya gonlunuzden kabarip gozlerinizden akar... Simdi bana oldugu gibi... Bana az musade , aglamak istiyorum...
Seaa sen bana misafir gel , ciddiyim bak , kendini Turkiye`de hissedersin :))) Cami karsimda , Altta Turk marketi , Turk kuafor ... Dukkanlar Turk , insanlar TURk . Bir gece burada elektrik kesildi inan senlik oldu , sarkilar tamamen Turkce :))) Milli takim mac kazanir mahalleye dev bir Turk Bayragi asilir apartmanlar arasinda , bazi katlanamayan catlak kiremitler var ama onlara yillardir alistik zaten :))
Az once mahallede davul zurnali harika bir dugun ve gelin cikarma yasadik :))) Daha ne isterim :))
Hollanda' yaşayan arkadaşlar nasılsınız .yaz yaklaşıyor ,tatile Türkiye'ye gelmeyi düşünenleriniz varmı.varsa şimdiden iyi tatiller.daag.