Hollanda Paylasim Alani(Tanisma)

slm arkadaslar hayirli ramazanlar hepnize..allah dualarinizi kabul etsin..hira cicegi bende oyle bi haber beklerim eger bir bulsma olursa seve seve heyecanla gelirim..insallahta olur bekliyoruz arkadaslar:)))

bende hollandadanim kizlar ama baya uzak size taaa leeuwarden ( friesland ) amsterdama hafta sonlari gelirim genelde

bence zor olucak bi sey yok lente biliyorsun hollandada sehirler birbirlerini o kadar uzak degil,,bunu turkuyede bile yapiyorlar bildigim kadariyla ki turkuyede cok daha zor yinede bulusup tanisiyorlar.. cok guzel bi sey aslinda neden olmasinki,,ben seve seve gelirim..hadi kizlar biraz cesaretle bunu yapabiliriz:))))

Merhaba Lente bende Hollandadanim canim..Ve Kader gibi bende Den Haagdayim Lente sunu unutma bacim....Hepimiz birer garip kuslariz burda....VATANA hasret...ailemize hasret...yasiyoruz...Ben 33 Yildir burdayim ömrum burda gecti gibi ama yinede VATANIM VATANIM VATANIM...Birgun bu acilarda diner elbetde Lente.......

ben bu bu siteye yeni uye oldum bende 3 senedir hollandada yasiyorum
insan vataninin kiymetini uzaktayken daha iyi anliyor
turkiyede sinir oldugu ve kizdigi seyleri bile ozluyor insan hele simdi ramazanda daha cok ozluyor ne demisler bulbulu altin kafese koymuslar illede vatanim demis bence turkiyede yasayanlar turkiyenin degerini bilsinler

merhaba ben belcikada kalıyorum dediginherseye katılıyorum ben bu sene gidemedim cunku yazın bebegim oldu seneye insallah kavusuruz vatana

merhaba gurbet arkadasi sende benim kafadanmisin ya bende ne hayaliniz var kosesine yazi yazmistim okursan beni anlaiyacagini sanirim gercekten zor be arkadas arada kaldik bakalim hakkimizda hayirlisi,ama bana hala soylemedim=n amsterdamin neresinde oldugunu ortasinda demistin kaldiydi.ne kadar standaart deyilmi burada hayat hic sosyal hayat yok olsa bile ayda felan guc yetmiyooor buranin gidisaati iyi deyil arkadas

tum yurekler sevinc dolsun ,umutlar gercek olsun,acilar unutulsun,dualariniz kabul ve bayraminiz mubarek olsun.

selam arkadaslar bende 15 senedir hollanda'dayim alistiktan sonra heryerde yasanir, is alisana kadar kafayi yememek ve ailenden uzak tek basina ayakta kalabilmek. allaha sukur simdiye kadar basardim, allah diger zorluk cekenlere yardim etsin. gorusmek uzere bye bye

lente ne temiz kalplisin bak simdi bu foruma bakyodum esimde yanimda durup dururken nisanda amsterdama gidelim gezelim dedi evveli sene gitmistik tam Kralice`nin dogumgununde ac kalmistik cok fenaydi bu sefer duzgun gezelim dedi pes valla toplanti yaparsaniz denk getirelim bende kimseyle bulusamadim bari size kismet olsun bulusma
bide Turkiye``de okunan sabah ezanlarini ben de ozluyorum :çok üzgünüm:

lente canim esimi vursak o tarihte bida oraya gitmez cunki iki kez tesadufen gezmeye gitti birinde ben yoktum ikiside ayni gun hic bisi anlayamadi ve cok pisti etraf benim oglanda yeni yeni disarda yemeye basliyodu ac kaldik resmen pisman oldum yanimiza bisi almadigimiza hic dusunememisim bi yunan lokantasi kurtardi bizi o gun iyi bi otel gorup girdim tuvaleti icin aman allahim kuyruk doluydu onu havada dedigingibi guzel diildi ne gezdik anlamdimki icki icmeyince bi anlami yok tabi.
Insallah biraz daha havalar guzel oldugunda gelicez mutlaka onceden bildiririm sana.
Vallahi ac bi hollandaca ogreen sayfa bakarsin tr den gelin gelecekelr icinde faydali olur biliyosun hollanda ha bire yasa cikartip duruyo sevaba girersin.
Hic bi ise yaramasa fransa ingiltere japonya diller derken kazen yabanci dil ogreten bi site acar saymizde:1yes2: :1yes2:

ja, natuurlijk.wij hebben 30.000 inwoners het is hier rustig maar niks specials.Helmond is flag bij Eindhoven.

Merhaba Kizlar,

Biraz gec oldu ama nihayet oldu :) Usenmeyip uye oldum (Teraziyim, biraz mizacimda var tembellik :1yes2: )...Bende Amsterdam'da yasiyorum. Evlendim.. ve artik eskisi gibi sosyal faaliyetlerim olmadigi icin arkadas cevrem (tabii zamanla) azaldi :KK43: Yeni dostluklara acik biriyim, artik zaman buldukca foruma takilirim.

Ahhh ahhh arkadaslar bahar yaklastigi zaman ben de Hollanda da (Utrecht) Turkiye diye inler oluyorum.Su siralar kriz zamanlarim gelmek uzere:)
Ben de 7 yildir buradayim ama ne yazik ki kimse yok etrafimda ama napalim burdayiz ve alismaliyiz diyorum.Dememle kaliyorum:)

selam arkadaslar,

bende Hollandada yasiyorum. hollandada arnhem,utrecht,rotterdam, nijmegen gibi bi cok sehirlere okul amacli gider gelirim.

bu arada sitedeki hollanda hakkinda yazilmis olan siir/sozleri okudum. bunlari yazan arkadaslarin eline ve yuregine saglik.

kolay gelsin
bye bye

burcu ben nijmegendeyim herzaman beklerim canim..:))

Lente selam, ben aslında sana Hollandaca cevap yazmak istedim .ama unutmuşum tamamen .Olmuyor. artık eksik falan kusura bakma. Sıkı dur sakın niet laghen(gülme),hou gaat het in nederland in Turkeje hier is alles guot(güzel) ik voon in antalya ik heb twee zonen grote zoon is zeventien jaar die kleine is dertien jaar.foor vandaag genoeg ok liefe meisje DAAG.

Lentecim teşekkürler iyi dileklerin için .fotoğrafta heyecandan ufak tefek ,çıkmışım boyum 1 70.yaşım 36 .bende senin göndereceğin fotoları merakla beklicem.

X