hollandada yasiyorum bende ve kendi yazdigim bi siiri sizlerle paylasmak istiyorum.
BURAM BURAM TURKIYEM
siz gurbetcilik nedir bilirmisiniz?
tr denilince gozleriniz doldumu?
ezan sesine hasret,kilisenin can sesleriyle uyandinizmi hic?
sokakta bir turk gorunce,kendinizi guvende hissettinizmi?
turk bayragina saatlerce baktiginiz oldumu?
minaresiz camilerde iciniz sizladimi?
vatandan uzakta,tek basiniza bir bayram gecirdinizmi?
"turkce konusmak yasak"uyarisi alinca ne hissettiniz?
tv de (??)askerimiz sehit oldu haberini duyunca,
damarlarinizdaki kanin sogudugunu hissedebildinizmi?
Peki siz bunlara alisabildinizmi?
Siz gurbetciligi kabullenebildinizmi?
Ben kabullenemedim.........
O yuzden akan gozyasimin her damlasinda turkiyem var!
Ben vatanima hasretim!
tasina topragina,kirmizisina beyazina
ayina yildizina hasretim!
Ben kanatsiz bir gurbet kelebegi..
Ben suyu,topragi,yapraklari olmayan
bir gurbet cicegi,
Ben gelinliksiz bir..
GURBET GELINIYIM........
yorumlarinizi bekliyorum saygilar...
günaydın kızlar benim sizden bir ricam olucak yardımcı olursanız sevinirim benim telefonuma +3164 le başlayan bir numara sürekli msj atıyo hollanda diyenlerde var bulgaristan diyenlerde var.bu konuda bilginiz varmı neresi olabilir.
kızlar yaaa benide alsanıza yanınızaaa hollandaya karşı aşırı bi ilgim varrr etrafınızda tanıdığınız iyi eş olabilecek biri varsa tanışabilirizz:) yüzünüüzü kara çıkarmam ::))
Gehehe venlo da yasamiyom ama volgende week venloda dugun varrrrrrrr
Sendemi geliy0on yogsa ?kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar nerhaba,bizde nasip olursa şubat gibi hollandaya geleceğiz.bakalım kısmet.hollanda nasıl bie şehir?insanları nasıl?daha öncede isviçre lozanda yaklaşık bir yıl kaldık.orayı çok sevmişitm.sakin ve huzurlu bir şehirdi.gezmek istediğmizdede gezilecek ve alışveriş yapacak güzel yerleri vardı.bana hollanda ile ilgili bilgi verebilirmisiniz?teşekkür ediyorum şimdiden.işallah geldiğimde görüşürüz..
hosgelesin sefalar getiresin canim is dolasiyla gelceksin galiba havasi soguk bol yagislar basladi kis gelmek uzre geldide sayilir gerci ,neyse canim guzel yer ben amsterdamda kaliyorum gelirsen buralara tanisiriz gezdiririm insallah carsilari guzel pazari bol , guzel magzalar, muzeleri guzel tarihi biyer insallah seversin hayirlisi olsun gorusmek dilegiyle a.s.