Hollanda Paylasim Alani(Tanisma)

husmen slm sende benim gibi yeni gelmissin...evlendigin icin mi geldin..?? amsterdam da misin?? nasil geciyor hayatin?? kurs nasil??

gerçekten harikaydı bayıldım doğrusu ve aynı duyguları bir zamanlar yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum şiirinde ne bir abarı ne bir fazlalık hatta eksik bile hissedilen duygular ağzına diline yüreğine sağlık arkadaşım

selam türkiyeden en sıcak haliyle
evet güzel vatanımızı özlemenizi çok iyi anlyorum
benimde holandada agbeyim var
yılar gectikce alışmışlar
ama her yıl gelmeye calışıyorlar
onlar da çok özlüyor.
sevgiler türkiden istanbuldan

günaydın kızlar benim sizden bir ricam olucak yardımcı olursanız sevinirim benim telefonuma +3164 le başlayan bir numara sürekli msj atıyo hollanda diyenlerde var bulgaristan diyenlerde var.bu konuda bilginiz varmı neresi olabilir.

hollanda numarasi canim

slm ben Tilburg da oturuyorum buraya 2 sene once evlilik nedeniyle geldim.Acaba su anda belediyenin verdigi dil kursuna giden varmi? Bide burada oturan arkadaslar varmi acaba?

...........................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:

a.s.MERHABA oncelikle hosgeldin diyeyim.Inan her turlu evlilik teklifine tanik oldum ama boylesine asla.Medeni cesaretinden dolayi tebrikler.Su an icin biri yok ama ilerde olursa direk sana yonlendirecegim.

bende geleli 1 sene oldu arkadaslar yeni evlendim zor guc bele geldik buraya simdide memleket hasreti cekiozz...

sevgili lente,duygularina katiliyorum ben 18 yildir bu gri bulutlar ulkesinde yasiyorum gri umutlarimla,,arzular baska sey,hatiralar baska,gunesi gormeyen bir ulkede soyle nasil yasanir?garibim,ne bir sevgili var avutacak gonlumu,nede tanidik bir cehre,bir tren sesi duymaya goreyim,iki gozum iki cesme,,diyor bir sair,ve ben sonbahar olmusum,cocuklugum hatiralarim beni ben yapan her turlu deliller yok edildi geceleri isil isil gunduzleri zifiri karanlik bu ulkede,hasretlik zor zanaat ve biz en usta zanaatkarlariyiz bu zanaatin,maalesef,,aliskanliklarindan vazgecemiyor insan,umutediyorumki aliskanlik haline gelmesin burda yasamak,,zorunluluklarimiz bizi grilere hapsetmesin,,,sevgiler

kizlar olsun yine mutlu ederek kendimizi biseylerle o girileri beyaz yapabilriz bakin boyle bisitede duygulari paylasip tanismak paylasamak insani sicacik yapa biliyo bunu basarmak kendi elimizde uzulmeyin lutfen benimgibi gurbet kadinlari sizleri seviyorum uzulmenizi istemiyorum allah sabrimizi bol versin

selam hollandanin gurbet kuslari nasilsiniz hic ses cikmiyo sobetler paylasimlar azaldi kaynatalim nesimiz olsun hasretler azalsin demi hepnizi sevgiyle selamliyorum gorusmek dilegiyle allah yar ve yardimcimiz olsun opuldunuz

arkadaşlar nerhaba,bizde nasip olursa şubat gibi hollandaya geleceğiz.bakalım kısmet.hollanda nasıl bie şehir?insanları nasıl?daha öncede isviçre lozanda yaklaşık bir yıl kaldık.orayı çok sevmişitm.sakin ve huzurlu bir şehirdi.gezmek istediğmizdede gezilecek ve alışveriş yapacak güzel yerleri vardı.bana hollanda ile ilgili bilgi verebilirmisiniz?teşekkür ediyorum şimdiden.işallah geldiğimde görüşürüz..

hosgelesin sefalar getiresin canim is dolasiyla gelceksin galiba havasi soguk bol yagislar basladi kis gelmek uzre geldide sayilir gerci ,neyse canim guzel yer ben amsterdamda kaliyorum gelirsen buralara tanisiriz gezdiririm insallah carsilari guzel pazari bol , guzel magzalar, muzeleri guzel tarihi biyer insallah seversin hayirlisi olsun gorusmek dilegiyle a.s.

beni ne zaman gezdircen kayserilim

selam arkadaslarim bende amsterdamdayim buraya geleli 4 ay olacak alismak zor, dilimde yok daha tam olarak nasil zorlaniyorum cok zoruma gidiyor bazen dil bilmemek cok zormus ama ogrenecem insallah...benide arkadasiniz olarak araniza alirsaniz cok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…