hocam çıldırdım mı yoksa

bennu beyzam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2007
374
1
hocam merhaba şubat ayında bidüşük yaşadım 3 aylık bebeğim öldü ogün bugün bebek sevdası aldı içimi ama birtürlü olmuyor kendimi sağlıklı hissetmiyorum acayip asabi oldum eşimle hergün kavgalar ediyoruz insanları görmek istemiyorum kendimi eve kapattım aklımda hep intihar etmek geçiyor yani ölmek istiyorum bunun birçok nedeni varşöyle sıralayayım 1982 yılında çok kavga eden bir ailenin son çocuğuyum kendimi bilmiş bileli annem ve babam hep kavga eder halen devam ediyor çok mutsuz bir ailede çok zor şartlarda okuyup öğretmen oldum yani çocukluğum çok kötü geti çok ac kaldık üniversiteyide çok zor soğuk odalarda ders çalışarak okudum çok şükür bitti derken gönlümü bir adama kaptırdım oda mühendisti meğer bana söyledikleri hep palavraymış ailelmi çok zor ikna ettim babam 3 yıl resmen beni süründürdü çok sorunlu bir nişanlılık geçirdim çok kötü oldu düğünüm bu ara 28 yaşındaki abim birden bire öldü ve ölümüyle bizi mahvetti resmen diri diri toprağagirdik çok ağladık çok üzüldük babam ve annem çok perişan oldularve bizler tabiki 2yıl kendime gelemdim her gece hüzün gözyaşıyla geçti baş ağrısına düştüm ilaçlarla idare ettim evlenip huzur bulmak istedim ama nafile eşimin ne olduğunu daha ilk başlarda anladım anlattıklarının palavra olduğunu anlayınca ayrılmak istedim ailemden korktum ve eşim beni ve kendini öldürmekle korkuttu aileme ikinci bir facia yaşatmak istemedim ve evlendik çok kötü olmasada iyi bir evliliğim var eşimin işi iyi değil zar zor benim maaşla geçiniyoruz şimdi beni hiç anlamıyor ne dersem tersini söylüyor ailesini hep savunuyor beni acayip sinirlendiriyor sinir krizleri geçiriyorum ailem de halan bitmek bilmeyen sıkıntılar var kendi özel hayatımın sıkıntıları iş stresi kaynanamların sorunlartı maddi sıkıntılar bide çok mutsuz evliliği olan bir ablam işte bütün bunlar ve dahada sayamadıklarım................artık kendime zarar veriyorum intihar etmeyi düşünüyorum bide bebeği olmuyor ve bu beni çok üzüyor dün gece sinir krizi geçirdim ve kendi kendimi dövmüşüm her yerim morarmı hocam ben daha nasıl çıldırmayayım eşimin baskısı çok kimseyle konuşamıyorum özellikle işte erkek arkadaşlarımla çalışmamı istemiyo ama maaşımı istiyo kıyafetlerime karışıyoki ben açık giyinmem bunun yanımda eşimin çok iyi özellikleride var bebek olmaması beni çıldırtıyor ailede herkes hamile ben iki büklüm dolaşıyorum hocam bana yardım edin delirdim mi gelde delirme

Merhaba Bennu Beyzam, herşeyden önce hiç vakit geçirmeden bir psikiyatra başvurarak, depresyon tedavisi görün bir süre. Zorlu bir geçmiş var. Hele de ölüm düşünceleri sizin vakit geçirmeden bir uzmandan yardım almanızı gerektiriyor.
Bebek meselesine gelince, fiziksel olarak her şey yolundaysa, siz başka şeylerle meşgul olun. Vakti gelince, bebiş de gelecektir nasılsa.
Ama sizin öncelikle depresyonunuzu tedavi ettirmeniz lazım.
Sağlıkla kalın,

X