• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hobisi olmayan erkeğe hediye?

likethemovies

nothing lasts forever
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
397
294
33
Merhabalaar, sevgilimin haftaya doğum günü var. Bi kaç hafta ayrı kaldıktan sonra barıştık. Doğal olarak ayrıyken doğum günüyle alakalı tek düşündüğüm "mutlu yıllar" yazıp yazmamaktı. Şimdi barıştık önümde sadece 1 hafta var ve erkek arkadaşımın herhangi bi koleksiyonu, hobisi, ilgi alanı yok.

Biliyorum "onu tanıyan sensin biz nasıl hediye önerelim" diyenler olacak ama siz eşinize sevgilinize neler alıyorsunuz yazsanız ben de seveceğini düşündüğüm bi şey alıp versem?

Aklımda şu an kemer (kemer takmadığı tek gün hatırlamıyorum)
parfüm (benim parfümümü çok beğeniyor aynısının erkekler için olanından alayım dedim)
tesbih (ilgilendiğini biliyorum ama aşırı merakı yok)
veee protein tozu var evet çok mantıklı değil biliyorum ama şu sıralar bayaa büyük bi dövme yaptıracak tüm parasını ona verecek ve spora başlayacak. Konuşma sırasında "protein tozu almam lazım" gibi bi şey söyledi ucuz da sayılmaz set halinde alsam diyorum. Ya da saçmalıyor muyum?

Ayrıca günlerdir "dünyanın en iyi sevgilisine" plaketleri, kalpli kutuda aşk notları, ikimizin fotoğrafının bulunacağı kupalar görmekten midem bulandı. Bu tarz şeyler dışında sevgilinize eşinize dostunuza aldığınız hediyeleri paylaşır mısınız benimle?

"Kokunu beğenmiyorum der gibi olur" diyenler oldu ama fazla bi seçenek yok zaten erkekler için.
O anlama gelebilecegini hic dusunmedim. Ama ayni mantikla protein tozu da seni begenmiyorum git kasli ol da gel anlamina gelir;)
O kadar genis dusunemez erkekler kafani yorma. On dakika oncesini bile unutuyor cogu ;)

O anlama gelebilecegini hic dusunmedim. Ama ayni mantikla protein tozu da seni begenmiyorum git kasli ol da gel anlamina gelir:KK66:
O kadar genis dusunemez erkekler kafani yorma. On dakika oncesini bile unutuyor cogu :KK66:
Hahaha kesinlikle ben de bu açıdan bakmamıştım :) klasik hediyelerden ziyade işine yarayacak bi şey olsun dedim o yüzden protein tozu olabilir gibi geldi. Teşekkür ediyorum :KK50:

Eğer sevgilinizle uzun soluklu bir ilişki düşüncesindeyseniz, ileride baktıkça eski anıları aklınıza getireceği, sürekli kullanabileceği şeyleri almak bir erkek için en mantıklısı. Kıyafet desen 2 sene sonra giymez, parfüm demişsin 2 aya kalmaz biter, protein tozu zaten bitecek, kemer bir nebze olsada, ben erkeğe alınacak en güzel hediyenin saat olduğunu düşünenlerdenim. Nitekim erkekler için en önemli aksesuar ve babalarından dahi yadigar olarak kalan yegane şey saattir. Güzel bir saati yıllarca kullanacağı içinde o anı ona her yıl yaşatma imkanınıda vermiş olursunuz.

Geçici ihtiyaçların karşılanacağı şeyler hediye değil benim nezdimde yardıma giriyor. Saat çok klasik olur diyorsanızda resim tablosu vs. gibi yine uzun seneler göreceği veya kullanacağı şeyleri almak daha cazip gelecektir. Belki protein tozu kadar sevinmeyecektir çünkü şuan ona ihtiyacı var fakat anılarınızıda sürekli akılda tutacaktır.

Hafıza eğitimlerinin hepsinde olayların bir objeyle eşleştirilmesinin unutulma oranını yüksek ölçüde düşürüldüğü söylenir buda benden sana küçük not olsun :)

bence de saat al, ne kadarlık bütçe ayırdın bilmiyorum da fossil marka falan olabilir, erkekler 10 tane saati olsada saat seviyor, çünkü tek genel aksesuarları bu, değiştim şansı olabilecek bişey olursa iyi olur
protein tozu mantıklı gelmedi ama espiri olsun diyosan anca olabilir
uygun rahat bir anda en sevdiği tatlı ve içkiylede sade bir kutlama yapabilirsin,supriz bi hızlı piknik tatlı ve içkiyle mesela, hafızada kalan hoş anılarda güzel bir hediye bence

Eğer sevgilinizle uzun soluklu bir ilişki düşüncesindeyseniz, ileride baktıkça eski anıları aklınıza getireceği, sürekli kullanabileceği şeyleri almak bir erkek için en mantıklısı. Kıyafet desen 2 sene sonra giymez, parfüm demişsin 2 aya kalmaz biter, protein tozu zaten bitecek, kemer bir nebze olsada, ben erkeğe alınacak en güzel hediyenin saat olduğunu düşünenlerdenim. Nitekim erkekler için en önemli aksesuar ve babalarından dahi yadigar olarak kalan yegane şey saattir. Güzel bir saati yıllarca kullanacağı içinde o anı ona her yıl yaşatma imkanınıda vermiş olursunuz.

Geçici ihtiyaçların karşılanacağı şeyler hediye değil benim nezdimde yardıma giriyor. Saat çok klasik olur diyorsanızda resim tablosu vs. gibi yine uzun seneler göreceği veya kullanacağı şeyleri almak daha cazip gelecektir. Belki protein tozu kadar sevinmeyecektir çünkü şuan ona ihtiyacı var fakat anılarınızıda sürekli akılda tutacaktır.

Hafıza eğitimlerinin hepsinde olayların bir objeyle eşleştirilmesinin unutulma oranını yüksek ölçüde düşürüldüğü söylenir buda benden sana küçük not olsun :)
Saat hoşuna gider evet ama almışken iyisini almak gerekir benim ayırdığım bütçeyi aşıyor maalesef :/
Çok teşekkür ediyorum :KK200:

bence de saat al, ne kadarlık bütçe ayırdın bilmiyorum da fossil marka falan olabilir, erkekler 10 tane saati olsada saat seviyor, çünkü tek genel aksesuarları bu, değiştim şansı olabilecek bişey olursa iyi olur
protein tozu mantıklı gelmedi ama espiri olsun diyosan anca olabilir
uygun rahat bir anda en sevdiği tatlı ve içkiylede sade bir kutlama yapabilirsin,supriz bi hızlı piknik tatlı ve içkiyle mesela, hafızada kalan hoş anılarda güzel bir hediye bence
350 liraya kadar bi bütçe ayırdım. Ama beğendiği saatler baya pahalı o yüzden saati hiç düşünmedim açıkçası.
Çok teşekkürler :KK19:

Ben de islevsel hediyelerden yanayım. Modelini çok sevdiği kot pantolonun başka rengini, gömlek falan almisligim var. Hediye konusundaki net kuralim bir işe yaramasi.

Protein tozu da olur ama hangi marka ve hangi seti istiyor biliyor musun? Değiştirme şansı olan bir yerden al bari

Ben de almazdım ya ne hediyesi :) Zaten hediye olayını hiç sevmem. Saat güzel ve mantıklı ama çok pahalı, kendi adıma Konuşayım bir erkeğe hayatta o kadar pahalı birşey almam. Almadım da. Fakirim o ayrı konu :D Ama olmasam da almam. Protein tozuna ihtiyacı varmış istiyorsan onu al.

Tuttugu takimin store lerinden saat olabilir fiyatlari uygun oluyir biraz daha.
Mr.burbery parfumu var yeni cikti efsane bir koku begenecegini dusunuyorum
Spor ayakkabisi olabilir riskli belki ama en azinsan degisim hakki olur
Ayirdiginiz bütçe bunlara yeter bence bi bakin :)

Parfüm, saat, kemer, cuzdan tuttuğu takımın formasi, kıyafet (gömlek, tshirt...), klasik giyiniyorsa meraklıysa kol düğmesi..
Bunun dışında etkinlik varsa sevdiği onlarda olur.. Konser bileti mesela. Yada basketbol maçı olabilir.
İstanbul da iseniz zorlu da vS değişik etkinlikler oluyor, illuzyon veya sahne gösterileri, dans vs..
Hem kendinize hem ona hediye olsun dans kursuna yazdır kendinizi birlikte :) değişiklik olur hem hobi edinmiş olur.

Protein tozu alma bence zaten onu kendisi bir şekilde halleder. Önemli olan baktığında seni hatırlayıp mutlu olabileceği ve aynı zamanda erkek oldugu icin sadece manevi degeri olan degil kullanabilecegi bir sey olmasi. Benim erkek arkadaşım tesbih çok seviyordu, ben imamesinde 2 mizin isimlerinin baş harfi olan güzel bir tesbih almıştım. Sana daha çok çektircem demiştim verirken :halay:

Back